What's new

Legalizare RO

MS20

Member
m-as bucura daca limita maxima admisa ar fi de 1 gram darmite de 5 grame cu au alte tari...pfff...ar fi raiu pe pamanat.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca nu e legalizare pentru mine e tot aia.

adica pot da drumu ei la 1,2,3,5,10,20 plante - ar fi tot degeaba.
in plus, posibilitatea ca ar putea mari pedepsele pentru cantitati mai mari imi e potrivnica.

tolerarea ar fi buna pentru cei care nu cunosc despre aceasta iarba, sau pentru cei ce respecta cu sfintenie legea, in detrimentul libertatii de opinie personala.
Acestia ar avea ocazia sa o descopere, pe noi cu ce ne-ar ajuta aceasta tolerare, cand peste 1 GR. scoate si cel mai parlit si ghinionist grower. Tot ilegal ar fi!
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
eu unu ma refeream pe strada. se stie ca acum e jale daca te prinde pe strada/in masina. nu stiu dar poate tu fumezi cel mai mult acasa sau in localuri cu prietenii, i dont care.
dar pt noi cei care o ardem pe afara sau in masini fumati e F OK sa fie tolerata pt ca nu mai e panica aia si rahatu ala.
lasa la o parte partea cu plantatu ca ai dreptate. :)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu as putea fuma un singur strain timp de prea mult timp. e adevarat insa ca as putea pune 10 plante in locatii diferite si daca m-ar prinde ar fi doar una, dar cel mai frumos ar fi sa fie la liber.
 
Cam in toate , dupa cum stiti se cheltuie o carutza de bani pe detinuti (toate clasele) dar multi sunt si din trafic de green , iar asta e costisitor pt statul nostru (interventii , filaje , ascultatul telefoanelor) pe cand ar putea'o tolera si plus de asta ar aduce si multi bani din turism.Vb lui ProCan si mai adaug si : "O lume de cacat , intr'o tara de cacat"

P.S.: Propaganda aia care a facut'o Basescu sa il voteze tinerii , ce se mai stie de ea.
 

ProCan

Member
bai prin strainatate lumea are alta mentalitate.Cum nu le convine ceva imediat ies in strada si isi cer drepturile...
Noi suntem prosti ..nu avem atitudine ...Un pic mai violenta ar trebui interventia cetatenilor in aceasta asa spusa democratie.
IArbA trebuie sa fie legala!
 

brainDMG

Member
dupa revolutie (care dupa parerea mea e ultima palma care ne a tras o comunismu') singuri care au mai iesit in strada "la bataie" au fost minerii care stiti bine cine ce si cum..etc
ideea e ca nu va mai iesi nimeni nici din generatia veche nici din asta in strada in special pt asta pentru ca nici vointa nu e si nici interesele nu s prea mari pt toata lumea .
dupa parerea mea putinele sperante ar venii de peste granita unde Romania ca tara ia ca model/exemplu de multe ori ...si tot de multe ori prea tarziu.
 

ProCan

Member
Daca m-ar lasa cu o planta:0 o de-asta as creste....
gigantic_outdoor_marijuana_plant.jpg
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
si eu as fi tentat sa fac ceva similar, dar prefer sa lucrez altfel: o combinatie de FIM, SCROG, pamant de calitate, compost si genetica - asa as scoate kilogramul de care vorbeam
 

ProCan

Member
Sunt metode..cum ar fi grafting..eu fac la pomi adevarati:) ma scuzati am citasem dintr-un alt site de copaci
dar la mj nush daca ar merge.
O sa incerc in viitor. si sunt multe alte technici sa faci o planta gigant:0
Ar fi misto
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
grafting? adica, in termeni romanesti "altoire"?

posibila la cannabis? da, - teoretic ai obtine 2 soiuri diferite pe aceeasi tulpina
practic? poate
dar sa fie asta tehnica de facut din planta un gigant? nu

bonsai marijuana. se poate face ;)...dar daca iti plac plantele mici ai putea sa cresti un Lowrider sau Masterlow...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
merge. au reusit cateva persoane de pe forum. dar cum zice si gantz nu e metoda prin care faci planta mai mare, ci reunesti mai multe strainuri in una.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
si nu, daca le polenizezi, nu va iesi din samantza o planta cu buzi de la 2 soiuri - stiu ca e evident dar am zis sa mentionez asta in caz ca se intreaba careva...
 

Latest posts

Latest posts

Top