What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Brokkassen

Easygrowing

Active member
Veteran
for ikke og tale om alle de afspadseringstimer smølferne nu skal have tilgode eller udbetalt og tænk på hvor mange Pizza,er de har spist på diætkontoens navn og måske kunne have fundet Baronens svigermors Golf istedet for...så hjem med dem igen..Bubber syntes det var sjovt ligefrem he he..man forstår ikke en klejne nej.Bare tænk på hvor meget de har forurenet alle hver især frem og tilbage og alt det sikkerhedshalløj frem og tilbage hotel osv osv.

Det så det gode ved og ro kajak,stiger vandstanden,kan jeg altid ro ud af haven til den øvrige vandvej og har faktisk 2 og du kan få den anden og så roer vi bare som ind i fanden : )
 
L

lalandia

Med mit eget brokkeri giver jeg hermed lov til at brokke sig over alt i denne tråd...Så vil også lige brokke mig over at den lokale bager har fjernet remoncen fra tebirkes'ne. De skal fandeme ikke smage af rundstykker....så havde jeg jo nok købt dem i stedet. Klar kvalitets-forringelse.
 

Henrik112

New member
Damm at vi ikke har nogle ordenlige bjerge her hjemme nu når senen er her og mine ski står i kælleren LORTE LAND hehe
og så er de fanme nedern med plastposer hvor håndtaget ikke holder GRRR
nå det er nok brok her fra hehe men god jul alle og brok on.
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Jeg vil sådan ikke brokke mig for meget over hvordan folk kører i sne....men jeg vil hellere give folk god råd hvordan man kan gøre det lidt bedre:

1. Reducerer dækkenes lustmængde....til f.eks 20-25 psi. Så har du dobbelt så stor overflade som kommer i kontakt med isen/vejen.

2. Rens dækkene for asfaltrester/tjære med motor rens eller tjærerens.....bare sprøjte på dækkene og køre(helst i sne, så renser sneen tjæren af). Det vil give fordoblet greb i sne og is.

3. Hvis man sidder fast så kan man altid bruge gulv-måtterne som greb til dækkene, dvs placerer måtterne under dækket i kørerætning og køre forsigtig af sted. Og HUSK....INGEN HJULSPIND. Prøv i steden for at køre af sted i anden gear....blødere start og mindre hjulspind.


Håber i kan bruge det til noget......og hvis nogen tænker på hvorfor i fanden gamle toker deler ud råd i snekørser er det fordi at ham er født og opvokset på Island.....hehehe.

hygge

Icetoker
 
K

kallenavndk

LoooL Toker for guds skyld og mest for dine med trafikanters , hvis dine dæk er brede så hiver de godt fat i vejen Ja men ikke i sne is og vand ....im sure :) Resten er super gode råd især det sidste ....
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
tak ven for ros men brede dækker ikke gode på is.......bare kig på rally biler som kører på is med pigge dæk. Det har noget med hvor meget tryk bliver fordelt på det areal som kommer i kontakt med underlaget.....

Men brede dækker er rigtige gode på sne....da der gælder det at fordele vægten på som mest areal til at du ikke bryder igennem sneen.

jeg lyder måske lidt anal men det er noget jeg har fået med modermælken.

greetz

toker
 
K

kallenavndk

Yeah M8 i know du har styr på det hehe men er der ikke forskel på når ting glider og når ting ruller mener jeg....? vi har jo ikke pigdæk der griber fat i isen som rally biler og som dermed for dækkene til at rulle over isen istedet for at glide...?
 
K

kallenavndk

pludeslig indskydelse til sidste toker råd :) når man sidder fast er det også godt at vugge bilen frem og tilbage i første og i bak istedet for hjulspin
 
L

lalandia

Lalas G13 x Diesel er røget i brokkassen idag :watchplant: Kom hjem fra hovedstaden og opdagede store grimme nosser ved alle skud...Dumme lorteplante..Havde sq glædet mig til at prøve dette kryds..Nå har 2 kloner igang, så må vi se om det er mig der har fågget noget op :xmasnut::frown:
 

oldsmoker

Active member
I gave up smoking tobacco 5 days ago and must say Im
so f**king tired of those ryge stop adverts every 20min on tv
used to smoke 40 every day :smokeit:
 

Easygrowing

Active member
Veteran
Hm Of Course you does,

But thinking of,you don,t need this adverts kurser osv,because your strong,and it,s a great ide to quit tobacco.It,s a stupid "opfindelse"

Better to smoke good weed if the smoke Need : )

Congratolation with your genial choice...

Love english hm nope,

Hold ud oldsmoker,you can Do It
 

oldsmoker

Active member
thanks for the encouragement guys, just been smoking pure joints of happybrother x NYCD
that helps, didn't realise how much tobacco took away from my weed before now :smokeit: :biggrin:
 

Easygrowing

Active member
Veteran
didn't realise how much tobacco took away from my weed before now

Good reason for making more weed-mabye ?
 

Easygrowing

Active member
Veteran
uhhh ja nogle nej ligemeget.

jo jeg vil simulere et jordskælv for så tror mine planter de skal vælte og så laver de lynbørge flere stærkere rødder og dermed bedre optage næring og så lige et lyn oveni,så de hærdes --ahh arbskade må det hedde sig.....bare brug for det.blir tosset i min huded

simulere solens op og nedgang ? hvad så med de overskydede dage ? osse simuleres måske,det er en sort som er blevet til sgu da under kunstige og kontrollerer forhold,så ja -hjælp-ryger en pind ja
 

Easygrowing

Active member
Veteran
Brokke mig over at ens foto.s forsvinder i ens tråd,hvis man fjerner dem fra ens album,det tager lidt ligesom lidt tid og nå,men ja,hvad kan man lære af det.
ja om igen
 

Easygrowing

Active member
Veteran
Når ens akvarie bliver utæt og ikke kunne bevare fiskene,som man har passet nu igennem snart 4 år og haft et stort bøvl med lige siden ankomst og gjort alt det bedste for dem og pludselig,vil det ikke holde tæt længere,men ok købte det brugt for hold op,det snart ja det er 20 år siden og har været flyttet ret mange gange...men små 5000 kr for og prøve og holde malawi og så må øv jeg sur,men heldigvis hjemme til og tømme det......ah fuck det godt li fisk i live altså..
 
Top