What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Deep Chunk

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
hvala, ja upajmo da bo še celi teden sonce, ker sem opazil da ponekod že rahlo plesni, ampak bi jo rad pustil vsaj še kakih 10dni. je pa zanimivo da do zdaj ni skoraj nič purple! (razen par pecljev od listov)
 
Last edited:

weedster

Active member
bj x dc

picture.php


picture.php
 
C

coxswain

Ojla!

Mogoce sem spregledal. Zanima me ce pure DC konca v nasih krajih na outdooru. Me mal matra za naslednje leto da enga monstra zgrowam.
 
C

coxswain

odvisno od vremena in tui s kot si ... tu na štajerskem že malo plesni ...

Jasno, da je vreme glavni faktor. Se mi zdi, da je letos Stajersko veliko vec zalivalo kot ostanek Slovenije. Lasko, ga je lani pozel konec septembra. Zanimivo, glede na to, da zori 60 dni. Kdaj pa starta? Bom moral malo precekirati lansko outdoor sezono...
 

lasko

Member
Meni je cvetel ze s 1. avgustom, tako da je bil konec septembra koncan
DC sfuras bilo kje v sloveniji ce je lepa jesen

weed lepe barvice me gusta :D
lep vpliv dcja :D
 

weedster

Active member
zadn updajt ga res nisem dal drugače pa sn že doniral kako stran nazaj vrhek od njega :D

peace :joint:

edit:

lepo ;D
 
C

coxswain

Potem je ena od moznih razlag, da je Laskotu zacel DC prej cveteti ta, da jo je imel v loncu. Ce so korenine omejene z loncem zna to tudi sproziti cvetenje. In se kaksen faktor bi se nasel (latitude). Bo treba kar probati. :)
 

lasko

Member
Hm cox ne vem kaj rect. Letos jih je par zunaj v zemlji, ne v loncu. En frend jih je posekal vceraj, pa so bli skorej fertig. Jst osebno bi jih pustil se en teden, samo so bli prvi znaki plesni gor
Pri drugemu frendu v rastlinjaku pa pravi da bojo drugi teden fraj. So bli pa vsi leto startani iz semena 12/12, ko so pokazali spol so sli pa na outdoor enkrat v maju
 

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
precej faktorov igra vlogo glede outdoor cvetenja - sem opazil da deep chunk konča prej če je;

a) iz klona, in kasneje če se da ven revegat bilko iz semena ki je bila štartana indoor na 12/12
b) na vzhodnih/zahodnih straneh (na južnih legah konča kasneje, ampak je bolj mastno)
c) slaba dostopnost gnojila, predvsem dušika, ker lačne bilke prej končajo life'
d) v loncih, ki omejujejo volumen korenin, ampak minimalen vpliv imo'
 

lasko

Member
Imo je najpomembnejša lega in vreme konec julija, začetek avgusta. Popolna oblačnost skrajša dan do 2 ure, zaradi tega so v naših koncih lani naredile skorej vse sorte 1-3 tedne prej kot bodo letos
Za zanimivost 20% oblačnost pomeni do 80% več svetlobe :D popolna oblačnost pa do 80% manj. Zakaj pa vžgite možgančke :D
 

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
hja mala-koncentracija enakomerno-porazdeljene vode v zraku ima rahel učinek leče, pač optična finta, takšen dan je bil včeraj pri nas :)

popolnoma oblačnost pa ponavadi ne traja dolgo, na srečo, ker brez direktnega sonca itak ni pravih DC budov. če je prej fertik zaradi lokalno trajne oblačnosti, potem je verjetno tudi dosti bolj švoh za kadit itd... sploh pa indike rade hitro plesnijo ob trajni oblačnosti, ampak načeloma ne dozorijo hitreje!

Dc kloni rulajo za outdoor, pa lani pri nas ni blo opazno da bi kaj prej odcvetelo zaradi oblačnosti v začetku avgusta :chin:
 
Last edited:

Latest posts

Latest posts

Top