What's new

Vicces, érdekes képek és videók

WHIPEDMEAT

Modortalan
Supermod
Veteran
157049599-1378571799175364-5021713132953914896-o.jpg - nekemnejosemmiseeee
 

Solon

Well-known member
Erről hirtelen ez ugrott be.

Ezen jót röhögnék, aztán láttam mennyit kap a ner elit, mennyi embert bocsátanak el ennek ellenére, ugye a szabad piac itt bevág, és ezért mennyi adót kell fizetni. Figyu a nav kifehérített, szóval a kurva annyát az egésznek. Nem a cigányokkal van a gond, hanem a fehérgallérosokkal.
 

tejföl

Active member
Ezen jót röhögnék, aztán láttam mennyit kap a ner elit, mennyi embert bocsátanak el ennek ellenére, ugye a szabad piac itt bevág, és ezért mennyi adót kell fizetni. Figyu a nav kifehérített, szóval a kurva annyát az egésznek. Nem a cigányokkal van a gond, hanem a fehérgallérosokkal.

Aláírom! De ez egy rossz vicc, ne gondolt túl.
 

Uzsidoboz

Well-known member
Baszhatom ha eztetse tudom hova tenni bárlehet èn vagyok maradi uhhogy megyek veszek 1 üveg gyoccerizű szprájtot tekerek 1cigit ès ujjrameghallgatom azt remèlem adigra szorul belèm egy kis nyúèdzs aztha nem. baszok rája
#maradjotthonmaradjrottyon
 

Solon

Well-known member
Bemegy egy kínai a New Yorki pékségbe.

- Jónapot, kélek egy kiló kenyelet.

Mire a pultos:

- Az nem úgy van, mondjad rendesen, hogy kéRek egy kiló kenyeRet. Na, most menj ki, gyere vissza és mondd rendesen!
- Lendben. Kélek egy kiló kenyelet!
- Most mondtam, hogy kell. Na várjál csak, gyere a pult mögé, én kimegyek és megmutatom.
- Jónapot, kéRek egy kiló kenyeRet!
- Négeleket nem szolgálunk ki!
 

Uzsidoboz

Well-known member
Ezzel a mai napot lezárom oszt megyek vonyítani a kutyámmal
Nyugodalmas Jóészakát kívánunk
 

Attachments

  • photo2040781.jpg
    photo2040781.jpg
    11.2 KB · Views: 46

Széklet Nagyúr

Active member
420-adik hozzászóllásom alkalmából gondoltam egyúttal emegmlékezek NAGYAPÁRÓL is.
Egyébként azon gondolkodtam most egy elegánsra sikerült cigarettával végerhajtott élyszakai túszmenétsi akció után, hogy sikerült e valaha is toppolnom vagy egyáltalán megközelíteni az első igazi betépéseimet. Akkoriban nem volt túl gyakori felénk a zöld leginkább a városi tehetősebb középrétegbeli faszagyerekek szórakozása volt, felénk inkább a pia volt a kultúrális standard . Tudtuk, hogy mi az a fű, de nem volt pályán , amíg fel nem kerültem a szultán udvarába írnoknak aztán az így kitágult világban hatótávolságon belülre került sok addig csak legendákból ismert kultúrális elem mint például a MARISKA hehhhe. Emlékszem a legdurvább betépésem egy tábortűznél volt jópár napi italozást követően egy sátorozás alkalmával, emlékszem kurva szarul voltam tőle - valószinüleg jól le is voltam lakva a folyamatos esti mulatozástól meg az alultápláltságtól - de nem tudtam hányni, viszont a fless az brutális volt. Kábé a tábortűz fénykörében amit megvilágított az volt a világ, olyan mint egy buborék aminek díszleteket aggattak a belsejére. és ez a buborék egy végtelen sötét tér közepén lóg én meg ott ülök benne egy tábortűznél és lemervedve bámulok ki a fejelmből hogy "hú bazmeg", a mellettem zajló beszélgetéseknek meg mintha egy méter megtételéhez ,vagy egy kilóméternyi teret kéne áthidalniuk, semmi olyasmihez nem hasolított amit addig mondtak, meg amit az átlag proliszar hisz róla ( azoknak jó az alkohol ) aztán miután sikerült még szerválnom egy ottani mutatványostól olyan zöldet amitől lényegében fél órát éberkómában fetrengtem mert nem tudtam megmozdulni ( ebből szívesen termszetenék ha tudnám, hogy mi volt az de sajnos már évek óta megszűnt a kontankt - valószinüleg WhiteWidow vagy valami brutál indika - ) elkezdtem építeni az azóta is dübörgő karrierem mint nihilista zugfüves.

 
Last edited:
Top