What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

wouldubreakfree

user b4nn3d
would-filtru carton cel mai indicat....dar man fa o comanda totusi la blunt,lasa improvizatile :p,nu se compara trabucu' cu foaia de blunt(cum se arde,gust,rulat.....)pace

am gasit un site de etnobotanice cu blunt din ala. cica minim 200 lei comanda. pai ce dreq sa-mi iau?ca foite am si toate cele..doar nu m-o apuca acum dragul de etnobotanice:laughing:
aiurea

Skit

Member
Intrebare :D Stie cineva sa-mi zica care e diferenta dintre becu " ECO-LIGHT CFL 8U 200W 25000K (PURPLE) " si becurile " ECO-LIGHT CFL 8U 200W 6400K (BLUE) /// ECO-LIGHT CFL 8U 200W 2700K (RED) " ? Doar culoarea ? La ce e mai folositor sau ce face in plus ? :)

G

gorbaciov

tu uitate care baga mai multi lumenii si ala e mai bun depinde si pentru cel folosesti(vef-flow) !

Intrebare :D Stie cineva sa-mi zica care e diferenta dintre becu " ECO-LIGHT CFL 8U 200W 25000K (PURPLE) " si becurile " ECO-LIGHT CFL 8U 200W 6400K (BLUE) /// ECO-LIGHT CFL 8U 200W 2700K (RED) " ? Doar culoarea ? La ce e mai folositor sau ce face in plus ? :)

blue -> veggie
restul -> flower

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
daca au aerisire buna (un cooler :D) - se usuca
daca nu au aerisire - mucegaiesc P(

G

greenstep

eu unu am uscat si la 5 grade celsius si chiar mai putin dar aveam ventilatie si un sistem dinala de dezumidificare.pace

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
atat timp cat nu ingheata, temperatura e buna. ideea e ca mai sus de 20-21-22 grade se degradeaza si volatilizeaza thc-ul si terpenoizii mult mai repede.

Latest posts

Latest posts