What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sa stii ca de multe ori tine de dispozitia ta din momentul ala. Si de ce ai mancat sau alte chestii de astea. cel mai sigur e sa incerci cat mai multe, pana gasesti! poate nu vei gasi exact ce cauti de fiecare data, da sigur vei fuma ceva bun pana una alta..
 

DcSantos

Active member
Ce nasol că nu știi ce cumperi de la dealerii, eu nu voi uita niciodată prima dată când am fumat, nu ma terminat dar în schimb senzația fizica era wow, parca îmi puteam controla fiecare organ din corp, era de ajuns doar sa mă gândesc acolo, respirația o simțeam cum ajungea în plămânii, de atunci am zis wow this shit is for me, pacat că nu știam ce străin este...
Depinde si de dilari man. Eu in 'anglea' am avut si 3 dilari si tot timpul ziceau ce au sau dadeau mesaje cu ce tocmai primisera. Niciodata nu o sa gasesti iarba pe care o cresti tu personal pe strazi sau la dilar.:joint:
 

HighUp

Member
Mă aștept de la grow să iasă ceva bomba, din ce am văzut prin jurnale, mugurii arata bomba, plini de tricomii, ceea ce de cumpărat rar am văzut asta, în Olanda og kush era chiar jalnic, era aproape negru, singura treabă că era foarte dens in schimb high-ul jalnic, parca îmi lipsea stropeala asta din Ro 😂😂😂 și mai e o treabă ca din ce am înțeles dacă ai 2-3 soiuri diferite nu prinzi toleranță aia. De revelion am avut 3 g-uri de hash, nu pot spune că era calitate slabă, era chiar foarte moale dar singura chestie era că era verde, după primul g, celelalte le fumam că pe țigări, nu mai simțeam nimic, parca e altă viață la prima ora a dimineții sa îți începi ziua cu o sativa sa intre cafeaua bine, pe la prânz cu un hibrid sa te relaxezi după ce mănânci și seara cu o indica pura, parca ar fii altă viață 😂😂
 

legalizeRO

Active member
Deci nu mai cresc Cookies Gelato.
Nevasta_mea a zis ca e prima planta de cand cresc la care nu trebuie sa-mi fac griji ca pute a iarba.
"Miroase ca si cum s-ar fi cacat cineva in mijlocul casei si nu se oboseste nimeni sa curete. Nu miroase deloc a iarba".
Destul de potenta, cat pot sa-mi dau seama acum la inceput de teste. O expirare placuta, dar nu wow. La fel, poate cu timpul, dupa curing...
A fost milky de la 7 saptamani, dar a ramas asa pana la 10, cand i-am dat topor.
A trebuit sa o tai pentru ca ma impingea cortul de grow, plus ca era pe apa chioara de 7 zile.
E inalta, termina greu, si ma adoarme daca stau. Am fumat si am plecat de acasa, si am avut si un Mighty plin cu mine, si a fost ok in ziua aia. Dar daca sunt acasa direct in pat ma baga.
O mai cresc o data dar sunt in cautare de alt strain.
 

legalizeRO

Active member
Deci fumez Duminica dimineata si ma tarasc pe la 12 in pat ca nu mai puteam. Dorm 2 ore, ma trezesc si bag iar, pe muzica, filme.

Pe la 20 zic sa bag un gram direct, ca sa pot dormi. Deci am stat in pat cu ochii inchisi de la 22 pana la 23, m-am ridicat si am mai bagat juma de gram, si veghe cu ochii inchisi pana la ora 2 !!!
Am vrut sa mai bag juma, dar am zis na belea ca se facu asta Red Bull al naibii.
Ziua e somnifer iar noaptea e energizant.
Daca-i mai pomenit asa ceva. La 5 trebuia sa ma trezesc.
Daca asta nu e iarba diavolului, nu stiu ce e.
Si mai pute si a rahat...
 

HighUp

Member
Deci fumez Duminica dimineata si ma tarasc pe la 12 in pat ca nu mai puteam. Dorm 2 ore, ma trezesc si bag iar, pe muzica, filme.

Pe la 20 zic sa bag un gram direct, ca sa pot dormi. Deci am stat in pat cu ochii inchisi de la 22 pana la 23, m-am ridicat si am mai bagat juma de gram, si veghe cu ochii inchisi pana la ora 2 !!!
Am vrut sa mai bag juma, dar am zis na belea ca se facu asta Red Bull al naibii.
Ziua e somnifer iar noaptea e energizant.
Daca-i mai pomenit asa ceva. La 5 trebuia sa ma trezesc.
Daca asta nu e iarba diavolului, nu stiu ce e.
Si mai pute si a rahat...
Știu ce zici man, eu nu prea mai am chef de somn când fumez nici măcar daca e indica și încearcă sa mă bage la somn, mie îmi place la nebunie să mă bucur de body high, după 2 ore sau 3 după ce am fumat mă pun să mă culc, când se duce efectul. Apropo guys aveți idee de ce nu mai am euforia aia cum era la început? Acum mi-o da parca prea pe gândit și mă bagă în tot felul de filme...
 

legalizeRO

Active member
Lasand gluma la o parte, azi sunt liber, am tras un gram de dimineata,
si ma gandeam cat de bine ma simt dupa.
Am avut perioade de pauza, de la sine sau fortate,
chiar si luni de zile, dar intotdeauna vapez un gram cu placere.
Florile mele nu mai put a rahat, pute grinderul dupa ele.
Le-am imborcanat.:rasta:
 

DcSantos

Active member
Nu va mai drogati.. parerea mea! :joint:
Pai mi s-a intamplat o data sa fiu in preajma unei discutii,o persoana vorbea cum a fost prin tari straine si cum a vazut drogatii cu mainile gaurite de la injectat de marijuana. Pai stateam si ma gandeam in sinea mea si voiam sa rad dar imi ziceam in acelasi timp ca e mai mult de plans de fapt. A fost amuzanta faza totusi ! :))))
 

legalizeRO

Active member
Exploziv, recomanda-mi un strain potent, maxim 10 saptamani, preferatul tau, ceva sa nu te adoarma.
O samanta ce v-a surprins placut in ultimii 2 ani.
Un pic de ajutor de la colegi.
 

legalizeRO

Active member
Ai crescut? Ai fumat? Pare perfect.
Merci mult!
Ce mai bag in cos?
 

redmaster

Member
Salut. Am un Auto Jack Herer. Dupa cat timp pot sa ii dau booster pt crestere? Alta intrebare. E adevarat ca Auto JH creste mai mult decat celelalte autoflowere?
 

Attachments

  • IMG_20220519_193805_hdr.jpg
    IMG_20220519_193805_hdr.jpg
    645.1 KB · Views: 43
  • IMG_20220519_193835_hdr.jpg
    IMG_20220519_193835_hdr.jpg
    1.1 MB · Views: 41

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
legalize: am crescut si fumat wappa, de curand am terminat ultimul bud din ea, mi se pare cel mai usor de crescut strain din toate. Tine la tavaleala (stres, mucegai,etc), termina repede si nu mi-a dat couchlock nici cand am cules-o amber, doar impleteste un pic de lene cu energia ce o caracterizeaza. O sa vezi tu daca iti iei.
Putin tardiv, dar tu intrebasei de un strain nu mai multe, asa mai recomand AK47 si Jack Herer daca vrei energie si creativitate fara couchlock. Fiecare simte diferit iarba, ce-mi place mie poate nu-ti place tie, de-asta m-am abtinut de la recomandari multiple. Incepe cu Wappa ca are flower scurt (8sapt) si daca ti se potriveste le iei pe rand.
Wappa, un grow cu clone din 2011, calitate slaba la foto:


:tiphat:
redmaster: asteapta macar pana la al treilea rand de frunze (inafara de cotiledoane) pana sa-i dai nutrienti.
Nu'sh' ce-ntelegi tu prin "creste mai mult" dar tine cont ca multi negustori mananca cacat numa' sa-si vanda marfa, poate nu-i cazul aici, dar fi putin circumspect ca sa eviti dezamagirea..
Daca vrei planta mare da-i mult loc la radacini dar sa ai si spatiu pt planta, cam la 1mp suprafata si 2m inaltime, bag-o intr-o galeata (sac, cutie, etc) de 10 pana la 20L, baga perlit in nestire (30% din vol) si gadil-o toata ziua sa vezi ce mare se face.
Vrei sa culegi mai mult de pe ea? Tine-o cu minim 1-2 sapt peste perioada de flower recomandata si vezi cum face bud'u' turnuletze si se-nmulteste vazand cu ochii.
Dar asigura-i TOT ce-i trebuie: lumina suficienta, ventilatie corespunzatoare, temperatura si umiditate optima, aereaza apa de udare (o pompa de acvariu..), trucuri de-astea.. :good:
 
Last edited:
Top