What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

пожълтяване на листата

jhook

Member
така сега измерих го и се оказа 4е е нужно да слагаш 4 милилитра на литър сега и като цуфнат по-5 милилитра
мерих с оцет кулинар ябалков :dance013:

с какви торове работиш с дъч формула ли каза?
а стимулатори за растеж ензими ?

Makiaveli

Member
така сега измерих го и се оказа 4е е нужно да слагаш 4 милилитра на литър сега и като цуфнат по-5 милилитра
мерих с оцет кулинар ябалков :dance013:

с какви торове работиш с дъч формула ли каза?
а стимулатори за растеж ензими ?

точно така дъч-а ензими и роот стимулатор правя си разтвор както е описано даже доста по малко, от съображения понеже съм аутдор брат и нямам кой знае колко време да отделям при тях да не стане фал и да не мога да го неутрализирам. поливам прес 3 дена, като разтвора който е с ензими прес 6 дни.

всеки път ли да слагам оцет за да не се покачва пх?

jhook

Member
точно така дъч-а ензими и роот стимулатор правя си разтвор както е описано даже доста по малко, от съображения понеже съм аутдор брат и нямам кой знае колко време да отделям при тях да не стане фал и да не мога да го неутрализирам. поливам прес 3 дена, като разтвора който е с ензими прес 6 дни.

всеки път ли да слагам оцет за да не се покачва пх?
така правиш р-ра по схемата не по-малко !по-таблица за по4ва,
и добавяш по 4 милилитра на всеки литър оцет, няма как да се качи пове4е от 6.2 което ти е перфектния вариянт ок?:)

Makiaveli

Member
така правиш р-ра по схемата не по-малко !по-таблица за по4ва,
и добавяш по 4 милилитра на всеки литър оцет, няма как да се качи пове4е от 6.2 което ти е перфектния вариянт ок?:)

okay coollll :) мерси пак и пак ;)

jhook

Member
okay coollll :) мерси пак и пак ;)
споко ако има нщо пиши веднага и прилагай снимки да е ясно какво става с китките :wave:

п-п:можеш да полу4иш инфо и на скайпа дето ти го дадох:)

Makiaveli

Member
споко ако има нщо пиши веднага и прилагай снимки да е ясно какво става с китките :wave:

п-п:можеш да полу4иш инфо и на скайпа дето ти го дадох:)

казваш точния разтвор който е написан на етикета за дъча ензима и стимулатора, но аз го правя на половина и оцета да слагам на половина??? как мислиш? има логика...

bahura

Member
"така сега измерих го и се оказа 4е е нужно да слагаш 4 милилитра на литър сега и като цуфнат по-5 милилитра
мерих с оцет кулинар ябалков"

jhook ти е измерил колко оцет се слага на литер вода за да ти стане пх-то упримално! А вече колко тор ще сложиш дали малко повече или малко по малко от това което е указано в таблицата зависи от това как се чувстват растениятати! А тя в момента са гладни тъка, че слагаш 4мл оцет на литер вода и следваш тази таблица (това което е дадено за хидро!!!)

П.С. За напред си вземи пх регулатори: pH-grow, pH-bloom, pH+ не са скъпи (8-10лв)

Attachments

• dutch formula.jpg
    dutch formula.jpg
    41.7 KB · Views: 57

Makiaveli

Member
"така сега измерих го и се оказа 4е е нужно да слагаш 4 милилитра на литър сега и като цуфнат по-5 милилитра
мерих с оцет кулинар ябалков"

jhook ти е измерил колко оцет се слага на литер вода за да ти стане пх-то упримално! А вече колко тор ще сложиш дали малко повече или малко по малко от това което е указано в таблицата зависи от това как се чувстват растениятати! А тя в момента са гладни тъка, че слагаш 4мл оцет на литер вода и следваш тази таблица (това което е дадено за хидро!!!)

П.С. За напред си вземи пх регулатори: pH-grow, pH-bloom, pH+ не са скъпи (8-10лв)

абе таблицата я имам и аз но не долавям в 1л. колко мада фака разтвор да сложа ..:tiphat:

Makiaveli

Member
сериозно ли не разбираш ?

еми па да никъде не пише нема как да разбирам. тоест разбирам грамажите който трябва да се смесят, никаде не е оказано в колко литра. от 1 седмица го ползвам.

пък и съм дроб 1 седмица...такаччееее.:dance013::dance013:

п.с естествено че на 1л. за балък ли ме взе ме коко-сче?

Торовете обикновено свалят пх,така че първо трябва да направиш хранителния разтвор и после да измериш и да корегираш,ако трябва:tiphat: