As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
pai eu stiu ca mai au putin timp de vegetat, daca scot 20 de g-uri pe planta e excelent, nutritie isi primesc buna iar ghivecele sunt destul de mari (indoor de pe cea mai mare planta am scos 60g uscat de pe un ghiveci asemanator).
din cate stiu de prin august incep sa infloreasca, de atunci se dubleaza...pusca mea nu ma costa nimic si stiu ca nu mi le fura nimeni, nu mi le mananca animale, in octombrie stiu cu siguranta ca voi culege ceva de pe ele.
sper sa nu se hermafrodeasca de la lumina din casa, dar si daca se intampla asta cateva seminte nu strica niciodata
edit: cat despre ce......strainul este bun, deci de crapat trebuie sa crape
concluzie (dupa edit): e moca deci nu conteaza ce va iesi
man, daca ai mai avut cel putin o recolta in acel loc... folosim ochiometrul si apreciem...
marimea ghiveciului nu e chiar un indicator in care eu imi pun baza... cel putin nu in acest caz. in acest caz singurul factor important este cantitatea de lumina directa. cu cat mai multe ore cu atat mai bine.
am avut plante ce au dat in jur de 40 gr fiecare si erau intr-un ghiveci de 13 cm (1,5 poate 2 litri?). dar stateau fetele cu capu in soare de la 11-12 pana la 18-19, au primit nutrienti de slaba calitate si erau udate la 5-7 zile - minim de investitie, minim de munca... 5X40=200 gr ... un an bun ...pacat ca nu mai pot folosi acel loc... (
factorul decisiv? cele 6-8 ore de soare.
sunt curios cate ore primesc ale tale. daca primesc destule cat sa ai o recolta acceptabila... te-ai scos...
daca recolta e mica dar totusi e una (in jur de 10-15 gr/planta), recomand ca la anu sa pui mai multe plante
la anu o sa am un loc si o sa scot afara, anu asta nu am avut timp sa caut un loc asa ca am ramas doar cu astea, am ceva lumina pe balcon dar cu vremea asta de afara iti dai seama ca nu prea s-a rezolvat mare lucru, soare am de la 11 pana la apus dar problema e cu vegetatia din jurul blocului care umbreste cat de cat.
si nu ma intereseaza chiar atat de mult ce scot ci mai mult vreau sa vad cum se manifesta flowerul outdoor ca sa ma pot pregati cum trebuie pentru la anu, bineinteles sper sa scot cat mai mult si cat mai bun.
de pe indoor scot peste 200 la 2-3 luni ce e peste e deja moft
le-am dus de tot ca deja ma panicam sa nu le vada vreun vecin
anu asta nu mi-a iesit primu outdoor si am inceput altu cam tarziu np oricum astea sunt de test e primu outdoor la anu bag mai multe ture de auto si cateva normale pt toamna
am mai vazut asta doar o singura data pe icmag si vreau sa spun ca imi creste inima de bucurie vazand ca si ai nostri sunt atat de inventivi.
e super misto ca lumea cand aude de MJ aude de plante mari cat casa. putini stiu ca exista mii de feluri de a o creste.
ce nu imi place la metoda asta este faptul ca trebuie sa muncesti mult si des... deci ai nevoie sa fii aproape de ea.
dar frica #1 e umiditatea. e prea aproape de pamant si daca ploua la toamna prea mult si prea des...
Arata superb si o sa aiba o gramada de inflorescente. Esti norocos ca o poti veghea zi de zi. Si uite inca o dovada ca LST-ul e eficient nu numai pentru a utiliza lumina cat mai bine in culturile indoor, ci si pentru o cultura stealth outdoor.
Cu un pic de defoliere pe portiunea cea mai apropiata de sol scapi si de problema umezelii. Sa speram ca o sa fie o toamna blanda si lunga, sa aiba timp toate sa termine (pe deplin).
Intrebare: nu ti-au napadit-o melcii find crescuta asa de jos ? Ca parca anul asta au fost mai multi ca niciodata. Cat de des o uzi ? I-ai dat ceva 'stimulente' ?
metoda de anul asta este practic un pas in plus fata de cea de anul trecut prin faptul ca am lipit de sol si "crengile".
ptr tulpina principala am folosit un fel de cuie de cort din fier beton de 6mm iar ptr crengi am folosit pur si simplu sarma zincata de 1 mm, indoita tot in forma de cui de cort.
cu umiditatea sper sa nu am probleme ptr simplul motiv ca planta nu este sub cerul liber, cum ar veni.
hempfield, pentru melci folosesc optimol (un fel de pelete ce se imprastie pe sol). dupa ce am pierdut o gramada de plante din cauza lor, de-a lungul sezoanelor, nu mai las nimic la voia intamplarii
ptr udat, am un sistem de irigatie ce foloseste apa de ploaie si pana acum nu a trebuit sa ud de la retea. stimulente, altele de cat un compost bine fermentat, nu i-am dat inca. posibil ca o sa suplimentez un pic in stadiul de floare.
hehe..super zeeland. e f buna metoda dar poti ajunge la circumferinta aia si altcumva, numai ca la cap stealth ajungi la 0 ...recomand 2 numere din high times how to breed better & how to maximize your yield. momentan nu pot sa le uploadez sry.
daca nu le gasiti rabdare. anyway ideea e ca fata se lungeste si lateste dupa cum merge radacina si daca ea are spatiu bine afanat, ingrasat in jur merge mai departe si apoi la suprafata planta o urmeaza si depaseste. out poti face asta cu un sac mare rezistent care sa acopere d la juma d m patrat in sus ca mai jos nu are rost (chiar 1m) si adancimea solului pus in sac e destul sa fie 40cm. sau in loc d sac pot fi folosite scanduri..grow bed. trebe mult pamant, multa apa si e cam scump sau dificil la romani dar cu siguranta toamna o sa fie imbucuratoare.
indoor deasemenea, grow bed-ul e mult mai eficient ca si ghiveciul.