What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Nasze radości :)

Wyrolowany

Active member
Hie hie dzięki synek! Dobre urodzinki bo dobra ekipka W KOŃCU prawie w komplecie :)

Pozdro heheh :smoke out:

ps. Ale te lata lecą... człowiek coraz to 'starsiejszy', a w głowie nadal pstro :D

Wyrolowany

Active member
Lemon Shaman
picture.php

BARDZO DZIĘKUJĘ :thank you:

:wave:

ziben

Active member
Veteran
Masakrator, mimo iż konkurencja jest mega dobra, mam nadzieję, że to właśnie Twoja fotka wygra konkurs :) ofc +1 !

A moją radością jest to iż w końcu od jakiegoś czasu zaczyna się jakoś układać. W końcu zapisałem się na to prawko, znalazłem fuszkę itd itd,oby do przodu!!!

:party:

bandit650

Member
Mnie ucieszyło pierwsze w życiu wyprodukowane własne sionko :dance013: Wiem, że to żadna filozofia i że mój produkt końcowy może być ostatnim bublem, ale ja i tak mam z tego pociechę :) Jeszcze kilka zostało na krzaku, przydadzą się na oucik...

Attachments

• pestka.jpg
    pestka.jpg
    11.2 KB · Views: 23

Favoritos

Member
Cieszy mnie że wystartowała tegoroczna edycja Otwartej Pestki
Pozdro dla walczących !

REGULAMIN !
12. Pisanie osobistych wiadomosci (P.M.) oraz e-maili na otwartym forum, na tej stronie jest dosc surowo traktowane, biorac pod uwage dobra etyke zawodowa, takie zachowanie prowadzi do usuniecia uzytkownikow ze strony. Pisanie osobistych informacji o uzytkownikach jest zakazane i takie postepowanie takze prowadzi do zbannowania wlascieciela postu.

OSTATNIE OSTRZEZENIE !

pozdro Z-Z

Według mnie 'Gota' jest już poniekąd osobą publiczną i dlatego dane do wsparcia go w areszcie śledczym zostały tutaj zapisane..
..dodatkowo nie jest on użytkownikiem tego forum../

Last edited:

Ergonomic

Member
Tak z ciekawości, ile wynosi kaucja?

BTW. Twój av z Kaczyńskim i tym jego młodzieńczym "mustaszem" mnie rozwalil

@pod spodem
popieram w całości

daniels

Member
Z całym szacunkiem ale pierwszy wpłaciłbym hajs, żeby go nie wypuszczali.

Moim skromnym zdaniem, zmiany o które on udaje, że walczy lansując się na jakiegoś społeczniaka powinno się zaszczepiać po cichu i przy użyciu wyłącznie politycznych i społecznych argumentów, jak robią to wielkie koncerny a nie sposobami domorosłych aktywistów co się naoglądali rewolucji w krajach trzeciego świata i czują się mojrzeszami lepszej przyszłości.

Tu rządzi interes polityczny i ekonomia a jego akcje mimo, że widowiskowe, znajdują poklask głównie wśród zbuntowanych gimnazjalistów i licealistów (z całym szacunkiem dla jednych i drugich) natomiast w pamięci szerszej opinii publicznej mającej (ograniczony ale jednak) wpływ na decydentów utrwala tylko negatywny obraz upalonego półgłówka a to sadzącego krzaki pod sejmem, a to chodzącego po nim z ciastem z haszem a to wspierającego plecy króla dopalaczy.

Tomaszu Obaro... nie idź tą drogą ;)

Last edited by a moderator:
I

ironCELL

Żegnajcie :wave:

Nie ma przypału. Tylko trzeba się wziąć z życiem za bary :)

troyca1

Member
ja się ciesze bo właśnie kończe montaż mojego PC grow boxa ,a w nim 2xHindu Kush AF. niebawem jakieś foty.
peace

PioK

Member
moje radosci to nowy etap w moim zyciu... czyli wyjazd w niedziele do hollandi pod haslem arbeit macht frei

klint

Active member
Veteran
Piok jak bedziesz mial juz holenderski nr np Lebara to napisz na pm to sie zgadamy. Ja Rotterdam :) i wogole kocham zime w NL.. ZERO SNIEGU od 2 miesiecy :D Pozdro :joint:

rondel

Member
witam,
przeszczep się przyjął, choć na razie to nie moja ręka:jump:
do pełni szczęścia pozostaje mi sesja z panią rehabilitantką:blowbubbles: