What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

Bedouin

Well-known member
Veteran
Moją radościa jest jutrzejszy wypad ze znajomymi nad jezioro :D wielkopolskie jeziora ahhh hehehe no i 2.5g osiedlowego palenia sam dla siebie hehe trzeba troche odpoczac :D

picture.php
picture.php

jerzu19

Well-known member
Veteran
Zajebista sprawa :) W jakim jezyku rozmawialiscie z nimi ???

Rozmawialismy i po polsku i po czesku poniewaz miejscowosc w ktorej bylismy lezy bardzo blisko naszej miejscowosci i ludzie znaja dosyc dobrze nasz jezyk,jednak czesto wywolywalo to salwy smiechu co dodatkowo rozladowywalo sytuacje,tym razem my zaprosilismy dziewczyny do nas:D liczymy na powtorke z piatkowego wypadu.Powtorze sie ale czeszki to zajebiste dziewczyny,to nieznaczy ze nasze sa gorsze moze troche mniej otwarte na rozne propozycje.

pozdro

WeedGrown

Member
A ja od dziś CIESZYŁEM się moim nowym sprzętem do nowego boxa;
Philips SON-T B 70W
picture.php

2x wentylatory 120x120 Tacens aura pro - 9 dB - 800 obr/min
picture.php

Ten sprzęcik zawita w moim nowym mini boxie - 30x30x60 - lub mam jeszcze do wyboru szafke 90x45x100 ale to chyba za słaba lampa na taki obszar.
:dance013::bump::dance013:

Niestety jeden z wentylatorów podłączyłem do gniazdka przy pomocy normalnej wtyczki i były ładne efekty świetlne przez ułamek sekundy.:biggrin: :comfort: Da się jakoś zwrócić ten wentylator lub wymienić na nowy ?
PZDR

loris

Member
A mnie cieszy to, że mimo koszenia łąki (1raz na tym spocie to się zdarzyło) pozostało tylko siano i... pozostałości moich pań, które jak widać mają się nienajgorzej,nawet wypuszczają nowe odrosty :)
Ponadto przed końcem 'słonecznego urlopu' odwiedzę jeszcze moje piękności. A tak poza tym trzeba się cieszyć z tego co jest, bo w przyszłości będziemy tylko śnić, aby powrócić do punktu, w którym obecnie się znajdujemy. HAKUNA MATATA:dance013:

Sukinkot

New member
Moja aktualna największa radość to sampelek mojej outdoorowej roślinki :]
Chociaż była suszona na szybko (pudełeczko kartonowe z dziurkami na monitorze CRT [te stare wielkie :p ]) to ma znakomity i mocny zapach. Typowo ziołowy ale ciężko określić jakie zioła dokładnie to przypomina. Sampelki ścinałem z rośliny jadącej ciągle na odżywkach i dlatego byłem mooocno zaskoczony tym, że w smaku jest bardzo lajtowa. Nie ma jakiegoś określonego smaczku ale też nie czuć jakiejś chemii itp. Dym bardzo łagodny i stosunkowo gęsty (ale to będę musiał się jeszcze upewnić :D), w ogóle nie drapie i nie krztusi jak osiedlowe gówno.
Jestem szczęśliwy jak nigdy :D Tym bardziej, że moje panienki (2 :]) czeka 2 tygodniowy flush zanim do końca zakwitną i przyjdzie harvest.
Niestety bez zdjęcia sampelka bo aparat mi padł. A nawet jak już naładuję bateryjki to nie będą zbyt dobre zdjęcia bo aparat lipny.

Amnnesia

Member
Siemka ekipa :) po malej nieobecnosci spowodowanej nawalem pracy nareszcie mam wiecej czasu :bump: stare projekty przeszly do history ale nie opierniczalam sie i niebawem wracam w wielkim stylu :) dla tych co o mnie pamietali dzieki za fajne geny bez was bylo by o wiele mniej zielono :) peace

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
mnie cieszy ze wkrotce dostane moj wymazony zestawik do zdjec :D Mysle ze wam tez sie spodobaja nowej jakosci foty :D

Canon Eos 5d
CANON EF 100mm f/2.8L Macro IS USM Lens
Metz Mecablitz 15 MS-1 Digital Macro Flash

Juz nie moge sie doczekac i cos przypierdolic heheee

M

Mr.TopTop

mnie cieszy ze wkrotce dostane moj wymazony zestawik do zdjec :D Mysle ze wam tez sie spodobaja nowej jakosci foty :D

Canon Eos 5d

Hehe, to widzę że zapodałeś konkret wypas zestawik, ale to potrafi foty robić !!! Powodzenia :)

Amnnesia

Member

Canon Eos 5d

tlusto sie zapowiada przyjacielu :) tak samo milo patrzec jak testowac twoje frykasy

Ilovedrive

Member

Canon Eos 5d

napisz jeszcze że 5D mII to byłby naprawdę wypas nad wypasy :)

ps. mam to C 100mm f2.8 macro i powiem Ci że dobrze wybrałeś jeżeli chodzi o zbliżenia dziewuch ;)
pozdro i czekam na foty z tego sprzęta :wave:

Wyrolowany

Active member
a ja w końcu jestem z kobietą, którą prawdopodobnie tak pokocham, że świat sobie tego nie wyobraża, z wzajemnością. Już jakiś zalążek całkiem spory w serduchu się urodził :) Ła, jak się cieszę z wczorajszego wieczoru :)

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
Gosc w domu Bog w domu ..... ciesze sie ze odwiedzilo mnie juz waznych dla mnie osob :D a ostatnia wizyta zowocowala braterska znajomoscia do grobowej deski:jump: :thank you:
Na dniach mam przyjemnosc spotkac sie w 6 oczu hehe z kolejna wielka osobistoscia tego forum :jump: od dawna sie zzanosilem z zamiarem kupna jego pestek na seedbay - u a tu ci taka niespodzianka dostarczy je osobiscie hehe Wielki ci ten Doktor:jump: - Ku chwale Ojczyzny -

pozdro

masakrator

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
Wyrolowany - no to niezle babe wyrolowales :D
Wielki ci ten doktor hehee wielki doktor Witt :D

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
heheh Masakrator znasz mnie i moje potrzeby heheh doktor ma ponoc 2m i 100kg wagi tak ze bedze z kim walczyc hehehe sprawadze go w 16 carlsbergu exprot i nastu lolkach , jak nadal bedzie stal na ringu to zastosuje moje tajne uderzenie heheh cytryna sol i tequilla heheh pamietaj bracie kazdy zawsze musi pasc przedemna , bo ja swiatlo ostatni gasze na twierdzy hehehe

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Dobra wiadomoscia podzielic sie trza z WAMi ze w tym momencie wybije mi 1000 postow a co za tm idzie zgodnie z regolaminem powinieniem teraz ladowac nowe foty , tylko to mnie interesuje:jump:

pozdro 1000pst:jump:

S

Szot

siemano

hehe wczoraj robilismy na knajpie wesele i powiemn wam ze byla taka fajna druchna wygladała bardzo na niedostepną ale ale :) hehem chciala sobie cos zjesc z poza karty weselnej to zaproponowalem jej Vip Rooma ale pod jednym warunkiem ze gotujemy razem był moment z jej strony zawachania ale sie zgodzila :) w ruch poszla szmera, bajera, popisuwa, zjadla sobie i po jedzeniu skonczylismy na górze na gorze było bardzo zacnie powiem tak dawno mnie tak zadna dziewczyna nie zmeczyła :) az dzis mi sie pracowac chcialo oj oby wiecej takich wesel łoj :) kiedy ją zas trzeba bedzie zaprosic hehe

to moja wczorajsza radosc :dance013: