As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Siema, jeszcze nie było nawozów a tu tak...
PesGS tutaj rośnie całkiem ok. Niektóre prześcigają te kiełkowane wcześniej na parapecie. Żadnych strat, niewielkie pogryzienia prze ślimaki. Koncert jest bardzo ciekawy w tym miejscu
Najlepszy plant na PesGroundSpot. Marok F3 zaaklimatyzowany do polskiej ziemi i warunków. Co chyba widać po tym jak przerasta resztę o 2 głowy
Tutaj już najlepiej oświetlona miejscówka o tak pokaźnych rozmiarach. Nie opieprzają się i tutaj. Automaty już pokazują na co je stać. Wyłoniły się dwa jajcarze spośród odmian auto flow i jedna damka z tegoż gatunku. Reszty nie sprawdziłem dokładnie, ponieważ komary gryzły nawet w gałki oczne. Zero nawozów, tylko ziemia przekopana z dolomitem i azofoską, całość obsypana ślimakolem dookoła.
Teraz coś specjalnego dla @Pad'a, selasiego, Top Top'a, 1410 i wszystkich tych, którzy kochają Sativki za ich działanie, ale nie tylko. Spójrzcie jakie piękne są te krzaczki...
Ladies and gentleman Stinky Pinky
Jeszcze kilka zdjęć z szybkiej wyprawy weekendowej. Specjalnie dla was zieloni przyjaciele . PesGS#2 Tutaj troszke mniej ale w bardziej zakamuflowanym miejscu. Morze pokrzyw pomoże skutecznie zablokować dojście asom babilońskiego wywiadu. Cóż każdy spot ma swoje wady i zalety nie ma rzeczy idealnych, bo już dawno spał bym na workach z ganją. Odmianki: Esbe Outmix, Marok, Easy Sativa, Stinky Pinky, Erock Arne ErdPurt, Master Kush, jakieś Automaty...
Jako, że można tylko 25 zdjęć w jednym poście, więc dokończe za chwilę moją opowieść.
AK47 na oucie, za 2tygodnie ścinka pierwszego w tym roku karła.
Za kilka dni dostanie ripen to chociaż trochę przytyje. Jakiś taki purpurowy szczycik się robi, mam nadzieje że to nie pleśń, bo ponoć auto są na to narażone mocno, a pierwszy raz mam AF. Zdaje mi się że to przez te ostatnie chłodne noce.
Witam, ja mam fotki z 15 flo, podlaczone nawadnianie kropelkowe przez pompke, narazie dozowane jest 1,5 litra na dobe ( 16 szt w 3l koksu ) mysle zeby zwiekszyc w miare podsychania/rozrostu korzeni.
U goryzdjecia 4 kloniacze podobno szybkie ale cos cienkie narazie lodyzki maja..
Przerobiona pompka do penisa hehe wlasnie zauwazylem ze na wiaderku sa osadowymi liniami dookola wewnatrz zaznaczone 3 poziomy zejscia wody na jeden minutowy cykl pracy pompki hehe fascynujace......
Sour diesel x Durban - bedzie pala :>
Wszyscy super kolorujecie, nasza scena napawa duma :>
Powodzenia
Pisałem, że pokażę jak wypadło LST, no więc to robię Jak od lat wiadomo, trening czyni mistrza, a tym bardziej gdy chce się niewielkim nakładem pracy wyuprawiać małe conieco na ograniczonej przestrzeni z dala od złodzieji, konfidentów i innego dziadostwa.
Nawierciłem się, nawiązałem sznureczków, dzisiaj tylko poszedłem sprawdzić czy przypadkiem jakaś gałązka się nie naderwała i podlać biohumusem. No i wszystko wygląda okej, oprócz tego że straszna posucha, no ale w końcu doniczka to nie ziemia i wody przyjmuje ograniczoną ilość naraz.
Siema bobki
No widzę, że lecicie wysoko i na pełnym gazie. K+ dla wszystkich. Jest co podziwiać. Bardzo ładne krzaczki i wspaniałe widoki. Małe conieco z dżungli. Cannabis Park Jak to pięknie się obserwuje po Hawajanku
@kaczy
kuchnia, czym Ty je karmisz? zubożonym uranem? jak tylko będę mógł to poślę trochę karmy ... tak wiem... mało kolorowy post, ale chwilowo mało czasu na odwiedzanie spota... sesji ciąg dalszy
@kaczy, ładnie tam masz w ogrodzie, cieszę się że Hawajskie dziewczyny umilają spotkania, bardzo ładne krzaki - pozdro z wakacji, dla załogi z icmaga - top ))
Pomimo beznadziejnej pogody pięknie Wam idą roślinki w górę! Będzie kolorowo na jesień!!!
Pogoda na zewnątrz dramat a nie ma co palić więc trzeba było indoorek odpalić.