What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci ??? Zielona POLSKA 2014 roku

Z

ziemniaczek002

Witam witam i o ziolo pytam :) cos odemnie

lemon sativa tydzien flo
picture.php

picture.php

easy raider 2
picture.php

1337grower

Active member
Ponad 2 tygodnie temu by³o tak

No a teraz ju mi mój obiektyw w moim ma³o zaawansowanym telefonie nie ogarnia hehe
6 ro¶lin tutaj jest hihi 2xout cindy 2xNightHailUltra 2xunknown. Wy tylko widzicie 2...chod¼ reszta tez jest na zdjeciu ale na obrze¿ach hehe g³ówne skrzypce graj± tutaj NHU nastêpnym razem porobiê z innej perspektywy - zawsze przychodzê cykam foty i spierdalam jak najszybciej

I jedna moja ro¶linka siê pali i wykrêca,,,podejrzewam, ¿e to przez sól, poniewa¿ to wszystko ro¶nie nie podlewane niczym prócz deszczówki. Sól sypa³em na ¶limaki, wybi³a ich w chuj hehe, ale zaprzestane ju¿ skoro takie efekty maja byæ, teraz piwka stawiam - dzia³a, mo¿e nie tak skutecznie jak ten solny napalm ale co¶ tam co¶ tam hehe . Jak wy to widzicie, mogê jej jako¶ pomoc czym¶ ?? czy mo¿e to jaki¶ nie dobór jakiego¶ minera³u?? Co radzicie robiæ, nic i obserwowaæ co siê bêdzie dzia³o???

Zaczê³o siê to z 5 dni temu, tylko na jednej siê to sta³o ro¶lince reszta ¶liczna i zielone. Niech kto¶ napisze co¶ i uspokoi b±d¼ zaniepokoi moj± psyche hihi POZDRAWIAM I POZOSTAÑCIE BEZPIECZNI !!

Last edited:

Amnnesia

Member
Hejka

Jeszcze niewiele jest do pokazania ale zawsze cos :) fotka tylko przy 70 W HPS bo za nic nie moglam fonem zrobic przy 10 panelach led same paski wychodza :)
picture.php

Przepieknie się u was zieleni Pozdrowionka

Amnnesia

Member
Hejka zalogo :)
Jakos tu tak pusto wiec cos musialam cyknac tak wiec 3 dni pozniej
Calosc, czesc wyszla wczesniej czesc pozniej ale luzik nadgonia

picture.php

A tu moja mala ulubienica abusive chem fem
picture.php

W indoor mixie trafila mi sie taka mutacja zobaczymy jak dalej bedzie bo wyszla razem z tymi wiekszymi i nie bardzo rwie sie w gore ale narazie zostaje zobaczymy co z niej bedzie :)
picture.php

Pozdrowionka

tomato

Member
Veteran
kolorowanka z outa:

maroc
picture.php

thai fantasy
picture.php

auto viking tropical
picture.php

i chyba najlepszy automat jakiego miałem- auto assassin, tylko szron i dosłownie kilka grubych liści
picture.php

picture.php

pozdros!

D

DLOC

Witam ;) i nie moge zostawic brata w potrzebie gdy na foty tylko patrze zieleni mi sie w duszy i nie moge sie powstrzymac od mojej misji zyciowej hehe :laughing:

SOUR60 male
picture.php

picture.php

picture.php