What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ο ΒΙΛΜΑΚΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!Northern Lights #5 x Haze Sensi 1200w

LegacyTron

Member
Κόψαμε και 5 φύλλα!

ΤΙ να κάνουμε, ήταν κρίμα! Τον αέρα δεν φυσούσαν...Τον ήλιο μας αποκρυφούσαν! Βγήκαν καμπόσες νέες κορυφές, να βγάλουν φουντάρες ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ!

ΡΗ στο πέντε κόμμα πέντε, EC στο ένα κόμμα εφτά! Φάγανε του ΚΕΡΑΤΆ! Σαν τα κονέ του Κοσκωτά! Θυμίσου του Σημίτη τα λόγια τα παλιά! "Καταραμμένη Δεξιά!"

 

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
χοντρές, λεπτές, γκαβές, κουτσές, αχόρταγες, όλες χωράνε στο πολιτικοκοινωνικό μαγκαζίνο "Ο φουντάκιας" :D
 

LegacyTron

Member
ναι 24/7 τρέχει ο μάγκας αλλά έχει ένα μ@λ@κα γείτονα που του σπάει τα νεύρα. Ο γαμημένος ο πούστης όλο κάτι παλεύει, όλο κάτι κάνει κι έχουμε κοινό ρεύμα γιατί μένει από κάτω. Και ΤΣΑΦ παρτα όλα νεκρά. κατεβαίνω κάτω ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΤΟΥ ΛΕΩ τίποτα τίποτα μου λέει...ο πούστης....είχαμε κανά 10λεπτο το πολύ σκοτάδι...ΑΧ..........και αρχίσανε.....να τραβάνε...........το πήρανε το μήνυμα τα γαμήδια....δεν πειράζει....τα κρατάω κάτω και προσπαθώ να λυγίζω την κορυφή 90 μοίρες κ κάτι ώστε να δίνει ώθηση κ στα από κάτω. Θα μείνουν άλλες 15 μέρες έτσι, ώστε και τα νέα βλασταράκια στην μέση των κλαριών να γίνουν κι αυτά κλάρες παπαδωτές και θα πέσει το δίχτυ για να πλέξουμε την προίκα στο 12/12.

Έλεγα να κρατήσω κλώνο, κ 2 είναι αυτά που μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Το ίντικα - dominant και το sativa- dominant, είναι οι πρώτες γλάστρες από κάθε μεριά. Το ένα έχει πολύ κοντινή απόσταση στις νέες διακλαδώσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα (ίντικα πιο πολύ) κ το πιο σατιβιάρικο φαίνεται σε σχέση με τα άλλα. Αν κ αυτο που είναι πιο κοντά οι διακλαδώσεις μου φαίνεται ότι θα κρατήσω εν τέλει...κοιτάχτε κι από τα 2 rows τις πρώτες γλάστρες από μπροστά ^^ το σατιβιάρικο σήμερα το έδεσα, που καρδάμωσε για τα καλά!

κοίτα που ήμασταν

 
Last edited:

LegacyTron

Member
Μιας και στρώσανε επιδερμίδα, έριξα το EC στο 1,3 και κράτησα το Nectar γύρω στα 150 mL στα 64 λίτρα νερό.

Εδώ καταλήξαμε απόψε.....

 

LegacyTron

Member
Για πάμε να δούμε.....

Στις 32 μέρες είμαστε ανάπτυξης....Δίνω άλλες 8 και μετά ΦΛΙΠΑΡΙΣΜΑ!



 

LegacyTron

Member
EC στο 1,2 και νέκταρ 150 μΛ στα 64 λίτρα νερό. ΦΥΣΑΕΙ

περιμένω στην επόμενη βδομάδα να φτάσουν όλα τα κλαριά, ακόμα κ τα κάτω να ακουμπήσουν το δίχτυ. Το φυτό το πήρε το μηνυμα και έχει κρατήσει τις κορυφές κάτω, δίνοντας τα πλαϊνά κλαριά αρκετό φούντωμα.


Για την τελευταία βδομάδα τα έσπασα όλα τα συρματάκια και τα αφήνω να σηκωθούν επάνω. Ο κακός ο χαμός γίνεται...Σκεφτόμουν να σκρογκάρω και τα πλάγια της ντουλάπας και να το παίξω vertical στο τέλος!!! Άμα δεν φτάσει ο χώρος!!

Ο,τι να'ναι!!

 

Crowmax

Well-known member
Veteran
Καλά πάμε!!
Οι φώτο σου στην προηγούμενη σελίδα είναι λες και βλέπω τα παλαιά μου grow στο wilma. Μόνο ο κοκοφοίνικας με κάνει και τα ξεχωρίζω.
 

LegacyTron

Member
Το λοιπόν!!!



Σήμερα είμαστε στις 35 μέρες από σπόρι. Βλέπετε τι γίνεται....Να τα κρατήσω μια βδομάδα ακόμα 24ωρο ή να τα γυρίσω την Τετάρτη, μιας κι αλλάζω και τα νερά;;;

Για δείτε και πείτε....

Εδώ χτες

 

Crowmax

Well-known member
Veteran
θα τα άφηνα κι άλλο. αναλόγως της υπομονής που είχα :) αν έχεις χόρτο από το προηγούμενο grow άστα 1-2 εβδομάδες ακόμα.
 

LegacyTron

Member
καταλαβαίνω απόλυτα κόρακα τι λες. Αλλά δυστυχώς από το καλοκαιρινό γκρόου έχω μόνο ποσότητα, καθόλου ποιότητα .... Παρ' όλα αυτά, θα δώσω 1 βδομάδα ακόμα...
 

LegacyTron

Member
Άκυρο το παραπάνω ποστ. Επειδή έχω τα ψυχολογικά μου κ τις τσαντίλες μου θα δώσω 8 εβδομάδες ανάπτυξης.
 

antartist

Member
Είμαι πολύ θετικός ότι σύντομα θα βρεις το κέντρο βάρους σου, εξισορροπώντας το σημείο τομής σου, δίνοντας σε αυτά τα φυτά, ναι μεν μια γερή δόση ανάπτυξης σε σημείο καταλητικό, αλλά όχι σε βαθμό που θα αποβεί καταστροφικό.

lol
 

petougia

Member
Ρε κουμασια μη οχι συρματακια για δεσιμο!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΑ??????????
Eκανες mixtape το νημα, εφτιαξες ζουγκλα στη vilma, τωρα βγαινουν παπαδες κοιλαδες και θα ναι σου λεω ολοι συρμαααα!
 

Latest posts

Latest posts

Top