What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Benjiho provoněná galerie

benjichaouat1

Active member
Veteran
na zatmívačkách mě začíná srát padlí, některý kytky jsou takřka nedotčený, ale některý to postíhuje drsně. Nejhůř to snáši Wifi, chemD a MK-ultra
 

benjichaouat1

Active member
Veteran
Wifi(A)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
 
M

miris

jak ti ta amnezka voní? když sme ji jeli minerálně bylo to víc do citrusu jakoby ale tedka v organice mi voní teda víc a hlavně sladce :)
 

benjichaouat1

Active member
Veteran
Prave jsem byl zalivat, takze ti to muzu rict presne. S mineralama zkusenost nemam a organiku jedu jen hlinu, bez hnojiv. Voni nadherne citrusove, ale vic nez citron je to takova prezrala limetka. Blizi se ke konci, takze uz to neni tak pronikava vune, jako treba pred tydnem. To bylo prave neco mezi citronem a limetkou a vic stiplava vune, ted je opravdu nadherne sladka limetkova. Proste hladi cichove smysly.

Jsem zvedavej na chut, dnes ma presne 60dni. Chtel bych ji dat jeste aspon tyden. Listy uz jsou vsechny zluty a do tydne zezloutnou i ty nejmensi, mohla bxy to byt prenadherna chut, takovej proplach jsem jeste nemel. Treba chemD uz je zlutej celej a to i nejmensi listecky, ten uz nema odkud brat :).

picture.php
 
Top