What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Zoopenstein

New member
Inteleg ce zici tu si eu as prefera un grobox sau un room dar nu dispun de spatiu, deci nici nu intra in discutie, acum incerc sa ma descurc cu ce am si sa scot cat pot scoate cu asta, daca ajung sa scot din ele ceva orice e un plus, am adunat niste experienta.
 

vasile

Well-known member
Veteran
Pentru cei ce calatorim afara , mai exact in germania , cum putem sa pacalim testu de urina mai ales ca astia te opresc te pun sa te pisi si iti baga in ochi tot felu de lumini dubioase sa vada ce si cum ai consumat .
Sa inteleg ca maria la volan nu prea e agreeata decat la noi ?

agreata o laie, se organizau filtre cacalau pentru depistare thc la intrare in constanta
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Au si la noi teste, ba chiar am vazut "medici" cu lanterna in ochi veniti cu politia la filtre. Treaba buna e ca testele sunt scumpe si nu le vor folosi decat daca esti spart si nu e de la alcool. Acestea fiind spuse, nu as recomanda sa mergeti cu ochii rosii sau vizibil sparti nici in tara nici afara, dar intradevar aia din germania is mai bine instruiti in depistarea drogatilor, atat din vedere cat si din discutia purtata. Dar fara o suspiciune nu te vor testa, nici nu cred ca te pune sa te pisi la marginea drumului, in cel mai rau caz te duce la sectia aferenta zonei sau la un spital. Cu soferii profesionisti e altceva, sunt testati periodic de angajator si atunci nu isi risca locul de munca aiurea. Din ce stiu tiristii de exemplu baga chestii care nu se pot detecta..
 

vasile

Well-known member
Veteran
A stat cineva sa analizeze in cel mai mic detaliu diferentele dintre un autoflower crescut 24/0 din prima si un strain normal crescut 12/12 ? Stiu ca multi nu sunteti atrasi de autoflowere indoor ca nu-s potente, d-abia cresc + sunt foarte sensibile.


Produsele ONA Block pot inlocui un extractor cu filtru de carbune activ?
 
Last edited:

dolo

Member
tocmai ce am terminat 2 auto si mai am una .. vreau sa zic ca una daca cu ras intr-un hal fara de hal !!! pe plic scria ceva sativa , nici de una nu m-am plans .. astept de la una peste 30 de gigi la cum arata , revin cu pozee
 

sfeth

Member
Mai las la flower sau fac flush?

Mai las la flower sau fac flush?

salut nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, planta si-o revenit am bagato la flower din 11 august sunt 5 weeks decand am bagato in flower ce parere aveti sa o mai las sau sai fac flush ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai depinde cat flush vrei sa faci. Eu zic ca mai are vreo 4 sapt, pare ca e si sub lumina slaba, deci se poarte si mai mult. 2-3sapt de flush e recomandat, acum e decizia ta ce faci.
 

coolbud

puffin' the herb
3 saptamani de flush e exagerat , 2 saptamani da dar nu vad rostul la 3 daca n-ai facut overfert merge si cu 1.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mai intreaba-ne peste o luna daca e nevoie de flush. Pana una alta las-o sa infloreasca, ca e abia la inceput de flower dupa cum arata mugurii si ar fi pacat de cat ai asteptat pana acum sa-i iei gatul asa de repede.

Mai bine un pic trecuta decat culeasa prea devreme. :2cents:
 

awy

Member
salut! a incercat cineva sweet mango auto de la cei cu casele verzi? pe forum nu sunt informatii despre acest strain:tiphat:
 

buruiana

Member
maine ma duc la grow si vreau sa stiu din timp daca merge solutia 1/10 lapte/apa impotriva la PM imi raspunde si mie cineva va rog?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca nu is in flower iar laptele este 100% natural, nefiert, nepasteurizat merge, nu neaparat ca sa scapi de tot ci mai mult sa tii sub control problema. daca plantele sunt in flower trebuie sa realizezi ca toti solizii din lapte vor fi in bud-ul tau. si nu cred ca va fi prea placut de fumat.
 

buruiana

Member
eu vreau sa stropesc doar frunzele, fara muguri, au inceput sa apara cateva pete mici pe unele frunze si vreau mai mult ca preventie. dar de metoda cu asprinia stii ceva? cum e reteta?:D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
1 tablet per US gallon

cat despre stropit doar frunzele, daca planta e outdoor si e cat de cat maricica, aproape sigur exista muguri sub frunzele de mai sus.. si cum lichidele se scurg la vale..
 

Latest posts

Latest posts

Top