What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
ia descrie-ne tu comentand poza, de ce nu crezi ca are planta aia 5 sapt de veg
dupa inaltimea in cm? dupa nr de internoduri? dezvolta, dezvolta...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si daca intrebi daca sa o bagi in flower si nu stim cat loc si ce lumina ai in growroom... degeaba.
 

coolbud

puffin' the herb
flower acum , sigur se va lungi inca odata jumatate din inaltimea actuala.poate vei avea nevoie si de putin lst , totul depinde de strain.
 

dolo

Member
daca s-a desprins putin o crenguta in flower , pe jumatate si am incercat so aduc inapoi legando cu o sfoara mai aproape de locul unde era , sunt sanse sa se lipeasca la loc ?
 

pothead66

Member
ma gandeam la early skunk pentru un micro-sog sub cfl-uri pt iarna asta... cat e de capabil strainu` sa dea ce trebuie in 9 saptamani de flower? Din clona ..
S-o iau pe calea Veg / LST sau 12/12 din clona..? Va termina bine in 9 saptamani sau trebuie ceva Veg? Ar da 6-7 g-uri intr-un sog de 400w cfl-uri sau m-as chinui degeaba?

Ms anticipat
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Poate sa-ti dea si 67 de g-uri daca o tratezi corespunzator
9 sapt de flower... e early sau late skunk? j.k.
Daca ai clona inradacinata o plantezi in ghiveciul final si o vegetezi doar o sapt cat sa-si dezvolte radacinile cu care va hrani bud-ul, eu ca-s adeptul vitezei, as baga-o direct la 12/12 ca-si face repede radacinile alea.
Depinde de cum raspunde soiul la cfl, dar de obicei, indicoasele dau rezultate bune sub neon, e clar ca n-o sa te chinui degeaba decat daca te masturbezi verbal pe site si nu plantezi nici o pula. :D
 

Mooncircle

Member
Eu in fiecare an ma confrunt cu insectele astea nenorocite.Nu prea ai ce sa le faci.Sunt mai enervante ca mustele.Iti poate afecta maxim o treime din potentialul de dezvoltare al plantei.La buzi nu mai spun ca de multe ori gasesti viermi in el.Am incercat si insecticid dar nu par asa tare afectate.
 
Top