What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

2 Fruit Spirit #Out

locoezon

Member
Ευχαριστω για τις ευχες και το κουραγιο που μου δινεται! Τελειωσα και με την μεγαλη τσουπρα. Βγηκε η γλαστρα τελειος,τοποθετηθηκε σε σχετικα ενα λοφακι για να κρατει ακομα περισσοτερο υγρασια και μπηκε η κοπρια για εδαφοκαλυψη. Το πλαισιο θα πρεπει να περιμενει!
 

locoezon

Member
Και φωτογραφιες επισης! Ο Ορφεας μιλησε για σταγονομετρο,αλλα δεν καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης!
 

Attachments

  • 14062014805.jpg
    14062014805.jpg
    142.1 KB · Views: 20
  • 14062014806.jpg
    14062014806.jpg
    148.4 KB · Views: 14
Last edited:

LegacyTron

Member
Αμέσως εσύ παρεξηγήθηκες και άρχισες την πασαρέλα!! Έτσι ντέ!!! ΒΓΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!!! ΑΙΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
 

locoezon

Member
Αμέσως εσύ παρεξηγήθηκες και άρχισες την πασαρέλα!! Έτσι ντέ!!! ΒΓΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!!! ΑΙΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Καλημερα αγορινα μου!! Δεν εδειξα τις φωτογραφιες,επειδη παρεξηγηθηκα με αυτο που ειπε ο Ορφεας...Ξερω οτι ο Ορφεας εχει τρομερο καλαμπουρι και οτι λεει ειναι με καλη διαθεση...Ασε που πιστευω οτι αυτο με το σταγονομετρο το ειπε,ειτε για την ποσοτητα δεντρων που εχω βαλει φετος,ειτε για το αγχος που με εχει πιασει με τα φυτα,ωστε να μην ξεφυγουν σε υψος και κανω παλαβα δεσιματα απο τωρα..
Μια συντομη αναθεωρηση για την μεχρι τωρα πορεια της καλλιεργειας... Ξεκινησα με 3 σπορια με ποσοστο επιτυχιας 3 στα 3 και οπως εχω αναφερει,πρεπει να ειναι και τα 3 θυληκα...Μετα μπηκαν αλλα 2 σπορια ινδιανικα,απο τα οποια βγηκε μονο ο ενας σπορος και αυτον τον εδωσα σε φιλο που ξεκιναει τωρα να μπαινει στο χωρο της καλλιεργειας..Απ'οτι ειδα και αυτος ο σπορος παει για θυληκο..Οι 4 κλωνοι που πεθαναν(τεραστια αποτυχια! Του χρονου θα χρειαστει επιτελους να φτιαξω ενα bοχ,για να πραγματοποιησω αυτο που εχω στο μυαλο μου 2 χρονια τωρα,αλλα τα οικονομικα με εχουν γα.... στην κυριολεξια). Με βλεπω να τρεχω να βρω αντρικα *αιματα* καλοκαιριατικα,για να παραλαβω την γυρη του,διοτι δεν εχω αλλους σπορους καβατζα απο το φρουτο και αν παει χαμενο το επειχηρημα που εχω καταφερει με το φρουτο να κρατησω οσο περισσοτερο δικα μου γενετικα,θα ξενερωσο ασχημα με την ολη φαση...1η χρονια ειχα χαρακτηριστηκα blueberry x white widow-40% indica - 60% sativa(αρε χηρα τι φωτιες μου εχεις αναψει και σε εχω ερωτευτει),2η χρονια blueberry x white widow x indian male - ποσοστα indica/sativa δεν ξερω ποσο ειναι πλεον,αλλα τα χαρακτηριστηκα,την μυρωδια που βγαζει το φρουτο απο τοσο νωρις μου φερνουν πιο πολυ στην χηρα! Θα το δουμε στην συνεχεια... 3η χρονια ξανα τα ιδια χαρακτηριστηκα με την 2η,αφου ηταν και οι τελευταιοι και ποιο υγιεις σποροι που ειχα στο ψυγειο...
 

LegacyTron

Member
www.locogenetics.com εφτασέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Α ρε λαμόγια θέλω κι εγώ γενετικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Δηλαδή θέλεις μια αποθήκη με 20 ντουλάπες για να παίζεις με μάνες, σερνικά και τζενέτικς. Και μετά ανοίγεις δικό σου σάιτ! Τα βάζουμε κάτω;;;; :D
 

petougia

Member
Ανετα αλλα το θεμα ειναι να βγαλεις κανα best seller, βλεπε slh! Παρε εκει αλβανελληνες cross cross cross μεχρι να βρουμε κατι που δεν εχουμε ξανα δει.. edit ξεχασα ειχα προσπαθησει να κατανοησω ενα νημα περι μπριντινγκ του παπαι νομιζω αλλα δε!
 

locoezon

Member
Και εγω μεσα ειμαι αν θελετε να ξεκινησουμε!! Μια αποθηκη με 20 ντουλαπες οπως λες,την θες αν ασχοληθεις επαγγελματικα με αυτο το θεμα. Μπορεις ομως να κανεις την αρχη με 1 ντουλαπα,χωρισμενη στα 2,η μια μερια μεγαλυτερη με μια 600αρα μεσα (το λεγομενο flοwering rοοm,το υπολοιπο μισο το χωριζεις στην μεση και αυτο και βαζεις πανω τους κλωνους με τ5 λαμπες(CLΟΝΙΝG RΟΟΜ) και απο κατω εχεις τις μανες με καμοια 250αρα ΜΗ(VΕG RΟΟΜ),φυσικα τις μανες τις κανεις σε στυλ βονζαι,για να εκμεταλευτεις οσο το δυνατον περισσοτερο το χωρο σου και να παιρνεις αβερτα κλωνους!! Σχετικα με τα ΑλβανοΕλληνικα γενετικα,επειδη τυχαινει να βρισκομαι κοντα στην γειτονικη μας χωρα και οταν ψωνιζα και εγω σαν αρχαριος στο αθλημα ηταν απο αλβανο εμπιστο σχετικα γιατι τον γνωριζω 10 χρονια περιπου..εχουνε αρκετες καλες φου τις οποιες εχουν για πριβε καταστασεις(οπως εμεις) και αυτα που βγαζουν στο εμποριο ειναι ολοκληροι τονοι στιβαγμενοι σε αποθηκες εκτεθειμενες στο ελεος του θεου!! Εχω δει φωτογραφια να ειναι τριγυρω οι λεβεντες και να κατουρανε την φου και να εχουν μια εκφραση σαν να λενε καπνιστε τα κατουρα μας *μαλακες*... Απο τοτε κιολας σταματησα να καπνιζω αλβανο εντελως μετα απο συζητηση που ειχα μαζι του ακομα και αν ηξερα οτι η φου που μου εδινε ηταν μεγαλωμενη μεσα (δικα τους γενετικα). Απο τοτε με εβαλε σε τρομερη μπριζα ο τυπος και ασχοληθηκα με το χομπυ μας...Πρεπει να εχω περασει αμετρητα 24ωρα στον υπολογιστη διαβαζοντας λιγο απ'ολα για να εχω μια γενικη εικονα και συνεχιζω φυσικα! Αν καταφερνα να εβαζα λαμπα/λαμπες/πανελ μεσα στο σπιτι θα ξεκιναγα απευθειας με την γενετικη και θα γινοντουσταν τα πειραματα της ανθοφοριας ΕΞΩ! Γιατι παρα το γαμημενο κλιμα το οποιο εχει γαμηθει και εδω περα,παρα την γραφειοκρατια που επικρατει στον τοπο μας και κολαει το θεμα της νομιμοποιησης,ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΌΠΟ ΜΕ ΗΛΙΟ,ΕΥΦΟΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ!
 
Last edited:

locoezon

Member
Καλησπέρα παλικαρια μου!!!

Πότισμα στην πρώτη καβάτζα μετά από 8 μέρες παρακαλώ!:spank:

Ποτίστηκαν με 30λιτρα νερό το καθένα και φυσικά μέσα σε αυτά τα λίτρα τα 300ml είναι και η τσουκνίδα.

Fruit Spirit 2





Indian Seed

Κανονικά έχει 4 κορφάδες,η μια είναι "σπασμένη" από τα πρώτα δεσίματα που είχαν γίνει όταν μεταφυτεύτηκε εκεί πέρα,μετα απο τοπαρισμα φυσικα.. Σκέφτομαι για άλλο ένα τοπαρισμα σε αυτό το φυτό.



 

locoezon

Member
Καλώς τήνε την τσούπρα μας! :biggrin:

Πλήρη ξηρασία τριγύρω και το χώμα επίσης... Οι επισκέψεις μου πρέπει να γίνονται κάθε 4-5 μέρες όπως το είχα προγραμματίσει γιατί την άφησα και αυτή 8 μέρες απότιστη και δίψασε η κακομοίρη.

Από ύψος βρισκόμαστε στα 55εκ η πιο ψηλή κορφάδα.
Το πλάτος του φυτού από την μια άκρη των κορφάδων έως την άλλη δηλαδή,έφτασε τα 93εκ πλατος.

Τελικά και αυτή καθώς φτάνει στο στάδιο του preflowering,αρχίζουν τα φύλλα της να γίνονται λεπτοφυλλα,όπως ακριβώς το δεύτερο Φρούτο... Κάτι μου λέει ότι οι σπόροι έχουν πάρει παραπάνω Sativa χαρακτηριστικά,πράγμα που με ενδιέφερε πιο πολύ απ'όλα στην παντρειά που έκανα!

Ποτίστηκε με 50λίτρα νερό και 500ml τσουκνίδα!




 

ganja3

Member
έργο τέχνης .
πρόσεχε την μέση σου . δεν ξέρω πώς τα κουβαλάς τόσα λίτρα . εγώ από το μπάνιο στο δωμάτιο 30 λίτρα και το σκέφτομαι .
 

weedolada

Member
καλημέρα αλάνι loco!
φίλε ανυπομονώ να δω αυτό που εφαρμόζεις "main-lining" στο τέλος..το βλέπω αναπτύσσεται πολύ ωραία και με βλέπω να έρχομαι για baseball όταν τελειώσεις..!κουκλιά θα γίνουν..!
 

locoezon

Member
έργο τέχνης .
πρόσεχε την μέση σου . δεν ξέρω πώς τα κουβαλάς τόσα λίτρα . εγώ από το μπάνιο στο δωμάτιο 30 λίτρα και το σκέφτομαι .
Είμαι και νεουδι μπροστά σου εεε :laughing:,βεβαια η μέση δεν κοιτάει ηλικια και αυτό το έμαθα καλά πρόπερσι με το κουβάλημα των ξύλων στα χερια και περπάτημα από το κτήμα 300μετρα πιο περα για να βγούμε στον δρόμο όπου ήταν το αμάξι.

13τονους ξυλα ελιας κουβαλημα και κοψιμο 2 ατομα!

Ξέρεις ότι αυτό με την ηλικία το λέω για πλακα,όλοι μας θα φτάσουμε εκεί που είσαι τώρα και όλοι μας περάσαμε από εκεί που είμαι εγώ τώρα!

Δεν θέλω να παρεξηγηθεί κάποιος ότι κατακρίνω τους μεγαλύτερους,ξέρω να σέβομαι τους μεγαλύτερους όταν μου συμπεριφέρονται σωστά.

Τώρα σχετικά με το πότισμα και πως κουβαλάω τόσα λίτρα.... Στην πρώτη καβάτζα που είναι τα δυο,υπάρχει πηγάδι 150 μετρα πιο πέρα,οποτε η δουλειά είναι ευκολότερη,γιατί δεν χρειάζεται να ανεβαίνω βουνό. Στην δεύτερη καβάτζα που είναι η τσούπρα,χρειάζεται να περπατάω κάνα 10λεπτό μέσα από κτήματα και κάνα 15λεπτό ανεβαίνοντας το βουνό.Το νερό παίρνεται πάλι από άλλο πηγάδι που είναι στην αρχή του βουνού.

Είναι λίγο αγγούρι το όλο θέμα με το πότισμα,αλλα εγώ το έχω πάρει πλέον σαν προπόνηση για τρέξιμο στο βουνό!

καλημέρα αλάνι loco!
φίλε ανυπομονώ να δω αυτό που εφαρμόζεις "main-lining" στο τέλος..το βλέπω αναπτύσσεται πολύ ωραία και με βλέπω να έρχομαι για baseball όταν τελειώσεις..!κουκλιά θα γίνουν..!


Η τεχνική που μου πρότεινες Weedo είναι απίστευτη,ανυπομονώ και εγώ να δω τα τελικά αποτελέσματα,αλλα ούτως η άλλος με βλέπω να
την εφαρμόζω τουλάχιστον σε 1 φυτό τον χρόνο!

Εγώ σου ειπα Φθινόπωρο είτε ανεβαίνω πάνω για να σας συναντήσω όλους παρέα(που το βλέπω και το πιο σωστό),είτε να έρθεις εδώ πέρα για τσαγάκι! :biggrin::smokeit:
 
Last edited:

ganja3

Member
το να βάλεις νάιλον γύρο γύρο να μαζεύει την πρωινή δροσιά και με αυτήν να ποτίζετε αυτόματα το σκέφτηκες ? θέλεις περίπου ένα κομμάτι νάιλον διάφανο 1,5 χ 1,5. ανοίγεις μία τρύπα στην μέση και βάζεις το φυτό . τις άκρες τις κρατάς λίγο ψιλά για να υπάρχει ροή στο κέντρο . μπορεί κάθε βράδυ χωρίς αέρα να ποτίζει μέχρι και ένα λίτρο . κάνε μια δοκιμή πρώτα στο σπίτι στην ταράτσα για μερικές μέρες με την τρύπα να καταλήγει σε ένα μπουκάλι , για να δεις ανάλογα με την περιοχή πόση υγρασία μαζεύει . εάν είσαι σε βουνό με θάλασσα κοντά μαζεύεις περισσότερο από τον κάμπο . ανάλογα το νερό που θέλεις μεγαλώνεις και τα μέτρα από το νάιλον .
όσο για την ηλικία και εγώ νέος αισθάνομαι , ιδικά όταν έχω χόρτο . όταν όμως με πιάνει η λογοδιάρροια και αρχίζω και λέω ιστορίες παλιές , τότε λίγο αισθάνομαι ότι έχω ζήσει πολύ και καλά .

ένας ταξιδευτής κάποτε έφτασε σε ένα χωριό . πριν μπει στο χωριό πέφτει επάνω στο νεκροταφείο . μπαίνει μέσα και βλέπει γέρους στις φωτογραφίες στα μνήματα και γριές . βλέπει τις ηλικίες και κάτι δεν του κάθετε καλά . όλες έλεγαν πολύ μικρότερη ηλικία από ότι έδειχναν ..
μπαίνει στο χωριό και ρωτάει τον πρώτο κύριο που βλέπει , συγνώμη πόσο χρονών είστε ? 12 του λέει αυτός .. παρακάτω συναντάει μιά γριά , πόσο χρονών είσαι γιαγιά την ρωτάει ,, 17 του λέει αυτή . συνεχίζει , βρίσκει έναν στην ηλικία σου και ρωτάει το ίδιο .. 5,2 του λέει αυτός ..
να ρωτήσω κάτι ,, πώς μετράτε τον χρόνο εσείς ?
μετράμε τις ευτυχισμένες μας στιγμές του απαντάει ο νέος ..

κοιτάξτε να γεμίσετε ευτυχισμένες στιγμές να έχετε να λέτε και να αναπολείτε . εγώ ευτυχώς είμαι αρκετά μεγάλος , έζησα πολύ ευτυχισμένα χρόνια .....και συνεχίζω να ζω
 

locoezon

Member
ένας ταξιδευτής κάποτε έφτασε σε ένα χωριό . πριν μπει στο χωριό πέφτει επάνω στο νεκροταφείο . μπαίνει μέσα και βλέπει γέρους στις φωτογραφίες στα μνήματα και γριές . βλέπει τις ηλικίες και κάτι δεν του κάθετε καλά . όλες έλεγαν πολύ μικρότερη ηλικία από ότι έδειχναν ..
μπαίνει στο χωριό και ρωτάει τον πρώτο κύριο που βλέπει , συγνώμη πόσο χρονών είστε ? 12 του λέει αυτός .. παρακάτω συναντάει μιά γριά , πόσο χρονών είσαι γιαγιά την ρωτάει ,, 17 του λέει αυτή . συνεχίζει , βρίσκει έναν στην ηλικία σου και ρωτάει το ίδιο .. 5,2 του λέει αυτός ..
να ρωτήσω κάτι ,, πώς μετράτε τον χρόνο εσείς ?
μετράμε τις ευτυχισμένες μας στιγμές του απαντάει ο νέος ..

κοιτάξτε να γεμίσετε ευτυχισμένες στιγμές να έχετε να λέτε και να αναπολείτε . εγώ ευτυχώς είμαι αρκετά μεγάλος , έζησα πολύ ευτυχισμένα χρόνια .....και συνεχίζω να ζω

Ήταν άλλες εποχές τότε άλλες τώρα...
Πολύ πιο διαφορετικά καθημερινά ενδιαφέροντα από αυτά που υπάρχουν τώρα.....

Άσε που ο κόσμος δεν ασχολιόταν με internet,τηλεόραση και ότι μπούρδα του πλασάρανε για να χαραμίζει τον χρόνο του στον καναπέ και να κουτιενεται!!!!

6χρωνα παιδάκια τώρα ζητάνε ΤΑΜΠΛΕΤ για δωράκι και οι περισσότεροι γονείς το δίνουν απλόχερα....

ΕΕ όχι και έτσι είπαμε....όταν μεγαλώσει κατάλληλα το μυαλό του και φτάσει στην ηλικία που θα ξέρει να ξεχωρίζει το "ύποπτο" από το "αθώο" τότε σύμφωνο και εγώ....


Και εγώ όταν πίνω κάνα τσιγάρο(όπως τώρα) αρχίζω τις ιστορίες.... λες και απελευθερώνεται η γλώσσα μου,ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΕ ΧΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

Υπομονή για κάνα 2χρονια ακόμα στην αγαπημένη μου Ελλάδα με αυτά που συμβαίνουν θα αντέξω...

Μετά τα 2 χρονια,μια βαλίτσα με τα απαραίτητα ρούχα,ναυτικό φυλλάδιο,ταυτότητα,διαβατήριο και άντε γεια Ελλάδα.......

Σιγά μην κάτσω να πεινάσω και όταν φτάσω 60 χρονων για παράδειγμα και αν μου κολλήσουνε μέχρι τότε ΕΝΣΗΜΑ,για να βγάλω μια κουτσουρεμένη σύνταξη,να σου λενε ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ..


θα κάτσω να το δοκιμάσω αυτό που μου είπες με το ναύλoν και την υγρασία γιατί γίνεται χαμός εδώ πέρα το πρωί από υγρασίααααααα.....!!!!

ΒΟΥΝΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ! :tiphat::tiphat:

Ευχαριστώ και υγεία με το 6o τσιγαρο για σήμερα!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΕΑ?

:biggrin::greenstars:
 

ganja3

Member
καλημέρα .
ναι άλλα χρόνια τότε . το ναυτικό φυλλάδιο το έβγαλα για να γυρίσω τον κόσμο και όχι για βιοποριστικούς λόγους . και τον γύρισα , και είδα πόσο πολλοί ήμαστε . και πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα . ακόμα και τώρα ..
 

locoezon

Member
Κάθε ποσες μέρες είπα για πότισμα στην τσούπρα? 4-5 ημερες? Σιγά μην μου έκανε το χατήρι,είναι απαιτητικό τσόλι τελικά :biggrin::biggrin:

2 ημερες πριν είχα πάει και ρίξει 50 λίτρα νερό/τσουκνίδα και πήγα σήμερα να δω τι γίνεται,επιφανειακά τα πάντα ξερα και το χώμα κάτω από την κοπριά ισα ισα νοτισμένο...

Οποτε αλλάζουνε τα πλανα μου για την τσούπρα και πάμε κάθε 2 μέρες πότισμα με 50 λίτρα νερό αφού ο καιρός πάει για 35+ τις επόμενες μέρες...

Από όταν άρχισα την καλλιέργεια(πριν 3 χρονια)είμαι κολλημένος αισχρά με τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν,το φεγγάρι επίσης που για μένα είναι ο οδηγός μου στα φυτά...

Κατέβηκαν οι κορφάδες πιο κάτω ακόμα και όσο μπόρεσα τις έφερα σε μια ίσια συμμετρία μεταξύ τους..

Ganja το δοκίμασα το πείραμα με το ναύλoν στο σπίτι, με ένα μικρό κομμάτι ναύλoν σε στυλ σγορνας και να καταλήγει σε ένα μπουκάλι 1.5 λίτρο και γέμισε περίπου τα 300ml σε ένα βραδυ.

Μου φαίνεται καλή ιδέα,αλλα νομίζω πως θα προτιμήσω να βάλω πανί ηλιοπροστασίας από πάνω το φυτό αργότερα.

Τα καλαμια που θα στηρίζουν το πανί ηλιοπροστασίας μεταφέρθηκαν ήδη στην καβάτζα! :tiphat:

 

orfeas

Active member
Veteran
Πανί ηλιοπροστασίας πάνω απ' τη κανναβουριά;:dunno:
Σε τι αποσκοπεί αυτή η ιδέα σου άραγε; Εδώ λέμε αμάν και πως να έχουμε όσο γίνεται περισσότερη ηλιοφάνεια...

Όσο για το υγρό του χώματος, μη σε ξεγελάει η επιφάνεια! Αν μπορούσες να πας 10-20 εκ. πιο κάτω θα εντυπωσιαζόσουν ευχάριστα...

Πάντως ωραία φάση, μου θυμίζει κλήμα η Νταλί:biggrin:

:tiphat:Ορφέας
 
Top