What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Bagseed outdoor 2014

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Din specificatiile producatorului :

Moluscocid Optimol 4 G
Substanta activa: metaldehida 4%

Caracteristici: Optimol 4 G este un moluscocid specific si selectiv, formulat sub forma de granule pe baza de drojdii superioare folosite ca atractant alimentar in combinatie cu un surfactant special care imbunatateste absorbtia substantei active la nivelul intestinelor.

Mod de actiune: Modul de actiune este de otravire prin ingestie, anesteziere si imobilizare, deshidratare prin secretie in exces de mucus. Optimol se descompune in final in CO2 si apa, nefiind poluant pentru mediul inconjuratorare; are o perioada lunga de actiune, nu are restrictii privind intervalul de pauza pana la recoltare, nu afecteaza fauna utila (rame, carabide) si contine un repelent pentru pasaridoza usor de administrat si eficacitate mai ridicata a produsului datorita unei densitati optime a granulelor pe unitatea de suprafata.

Tratamentele cu OPTIMOL 4G se incep cand apar semne ca daunatorul exista in cultura, in principal primavara si toamna.
OPTIMOL 4 G se aplica prin imprastiere la suprafata solului, manual sau mecanic. Rezultate maxime se obtin la tratamente in conditii de umiditate.

Plante tratate: Varza, Salata, Spanac, Fasole, Legume radacinoase, Rapita, Grau, Sfecla de zahar, Flori, Arbusti fructiferi

Daunatori combatuti: Melci Producator: Lonza, Elvetia
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Inseamna ca am observat eu gresit, astia treceau incet peste ele si apoi mureau cu spume. Daca le mananca, oare asta n-o insemna ca ii si atrag? :)
 
G

ganja_ss

la mine au functionat maxim aproape 0 ciupituri,azi m-am hotarat sa le mut in pamant ,pareau ca nu le mai ajung ghivecele de 5 litri si asa era,aveau radacini peste tot ocupasera tot ghiveciu ,dar aventura abia incepuse sper sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu....am sapat gropiile,si dupa aceea m-am dus sa iau buruieniile sa le bag in gauri ,si acolo prin zona un om se masturba si el ,acelasi om care il vazusem cu 3-4 saptamani in urma ,si ne-a urmarit a venit dupa noi si noi eram cu ghivecele si fugeam pe camp:)) cumva haios dar nu prea,am fugit dupa el sa il batem dar a disparut,si acum 3-4 sapt dadea tarcoala si nu am putut sa ud din cauza lui,si azi tot asa dadea tarcoala deci luni dimineata omu vine sa se masturbeze la oameni,om obsedat,bolnav ,cine stie,pama la urma am reusit sa le pun in gauri am pus iar granule si mai merg sapatamana asta sa vad cum reactioneaza la mutare,faina aventura ,not
 
G

ganja_ss

era pe masa,se uita la oameni si se labea,obsedat ,si dupa noi a vneit prin boscheti si vedeam clar ce face
 

SunnyDays

Member
tu ai noroc ca n-ai invazie :) ... cu tot cu granulele alea albastre gasesc vreo 8-9 in fiecare seara pe langa plante .. mor si vin altii ,
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pe masa ? Dar unde le-ai plantat man, in parc ?

Gandeste-te bine unde le plantezi, ca daca acum cand sunt mici se lasa cu panica, la toamna cand o sa atarne mugurii din ele si o sa puta de la sapte poste ce o sa mai faci ? O sa te trezesti cu ditamai plantele pe care nu o sa le poti culege din cauza ca e prea circulata zona.

Grija mare, siguranta inainte de toate !

tu ai noroc ca n-ai invazie :) ... cu tot cu granulele alea albastre gasesc vreo 8-9 in fiecare seara pe langa plante .. mor si vin altii ,


Trage-i in teapa si lasa-i la vedere, asa cum a facut Tepes cu armatele otomane, ca sa se sperie si sa nu mai indrazneasca sa se apropie a doua oara ! :biggrin:
 
G

ganja_ss

toata treaba asta se transforma intr-o aventura la care nu ma asteptam ,chiar deloc, melci capuse,obsedati sexuali ,caini e o nebunie totala jur, si in plus de asta fraieru de mine nu mi-am dat seama ca ghivecele de 5L o sa fie fff grele ude,mi-au rupt mainiile ,m-am jegarit tot ,sper sa merite sincer, cum a zis hemp mai demult guerilla e sport extrem sunt total de acord acuma
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Daca tot ai adus vorba de guerrilla grow si de sport extrem, mi-am adus aminte de ce am patit acum vreo 3 ani cand am avut niste plante crescute in galeti de mortar de 12L, pe care le-am scos in miez de noapte pe o miriste. Dupa cateva zile, tocmai cand ma duceam sa vad ce fac plantele observ ca in exact in directia lor se indrepta o turma de oi, asa ca m-am tupilat si am inceput sa le mut. Sa vezi ce sport extrem era sa merg cu galeata de 12L uda, cu plantele de aproape 1m in ele, prin iarba pana mai sus de genunchi, in pantaloni scurti. Le-am gasit un loc ferit intr-un palc de Armurariu (adica scaieti) si au stat bine merci vreo 2 luni acolo, pana intr-o zi cand am ajuns la ele si am constatat (cu panica de rigoare) ca disparusera ... galetile. Nu stiu cum a dat de ele cine le-a gasit, dar omul a fost cu bun simt si nici macar nu le-a rupt sau le-a daramat , ci doar le-a scos din galeti si le-a lasat in picioare, exact in locul unde erau. Probabil ca habar nu avea despre ce planta era vorba (erau deja in plin proces de inflorire) de a luat doar galetile. Sa vezi pe urma distractie sa le mut, ca deja se prinsesera un pic radacinile in pamantul de dedesubt.

Guerrilla grow este pentru 'adrenaline junkies', parerea mea :biggrin:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu cred ca a fost vorba de cioban, pentru ca oamenii astia, desi simpli si fara carte, cunosc flora spontana de la noi mai bine decat multi oameni cu scoli multe.
 
G

ganja_ss

mama hemp ce trip nasol si credeam ca eu am trecut prin ceva atat de neplacut,macar nu erau labagi:)) si totusi ce oameni de treaba,cum sa te atraga o galeata si nu o planta mirositoare in mijlocul scaietiilor,la noi cand e gata canepa ,a 2-3 zi nu mai e decat tulpina,face lumea milky aici din plin
 
G

ganja_ss

eu n-am avut treaba,numa tripuri faine,gustul da sunt de acord e nasol
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Decat sa faci milky mai bine faci cannabutter din canepa salbatica. Are un efect medicinal foarte pronuntat.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
decat sa faci cannabuter din canepa salbatica mai bine faci din frunzele de la un strain calumea.. :D

apropo de asta, stiti cumva, s-au copt semintele pe canepa?
 

Latest posts

Latest posts

Top