What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Χωρίς θέμα! Ότι να ναι thread

LegacyTron

Member
συμφωνώ .
κόφι σόπ μόνο στην Ελλάδα θα 'άξιζε

κατά την άποψή μου, στα νησιά. και θα σου πω μετά πιος θα είναι ο Νο1 Τουριστικός Προορισμός. Κι ειδικά το καλοκαίρι...Ω ΛΑ ΛΑ!!! φαντασου στο Φαληράκι κ στα Μάλλια να είναι και νομίμως κλασμένοι πέρα από perma-μεθυσμένοι!

Όχι στην ηπειρωτική χώρα.
 

Bluesdude

Member
Ολλανδία χάλια μάλλον περνάς φίλε..:biggrin:
Σκατά, φαντάζου τώρα μια μαλακία Tangerine Dream πρέπει να ανάψω...

Πέρα από τα νόμιμα, εχμ.... έχουμε και κάτι σε τέντα, γινόταν χωρίς; :biggrin: Ένα Super Silver Haze, ένα Utopia Haze και 2 Neville's Haze. Το 1ο το αγοραστό από Greenhouse, τα άλλα από σπόρους που μου έδωσε φίλος. Σήμερα μπήκαν germination, κάποια στιγμή θα ακολουθήσει και grow report. Να σκάσουν πρώτα λίγο
 

Bluesdude

Member
Όντως όσο αφορά τα coffeeshops στην Ολλανδία υπάρχει η υποκρισία της πίσω πόρτας. Κοινώς πωλείται η κάνναβη υπο καθεστός μη παρανομίας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με το που πως παράγεται κλπ, καταλαβένετε πιστεύω.

Πρόσφατα αρκετοί δήμοι έχουν κάνει σχετικές κινήσεις για κανναβοκαλλιέργειες υπό το δήμο, αλλά στα κουφά αυτιά του παπάρα δικαιοσύνης πέφτουν που πλέον το επιχείρημά του είναι ότι υπάρχουν διεθνείς συνθήκες που απαγορεύουν την καλλιέργεια κάνναβης, μια παπάρα και μισή που δεν αντέχει φυσικά σε κριτική, ο δήμαρχος του Heerlen είναι που έχει πεισμώσει περισσότερο... είδωμεν :)

Τώρα σε Ελλάδα coffeeshops, δυστυχώς θα τα έπαιρνε ο μπόμπολας ή κάποιος άλλος μπάσταρδος, ακόμα και η καλλιέργεια να νομιμοποιηθεί θα την κάνουν όπως τον καπνό απαγορεύοντας την αυτοκαλλειέργεια και μετατάσοντάς την σε οικονομικό από ποινικό έγκλημα, ίσως και χειρότερα δηλαδή από την παρούσα κατάσταση.
 

LegacyTron

Member
έτσι φίλε Blues και τον Αλ Καπόνε για φοροδιαφυγή τον δέσανε...Θα δηλώνεις τα δέντρα στη φορολογική σου δηλώνοντας για προσωπική χρήση κι ο ΣΔΟΕ θα έρχεται να κοιτάει αν λες αλήθεια!
 
Ean postari ena analitiko grow o orfeas edo tha lithoun ole mas oi apories:D

Ean oxi.. to kovo na xefevgi
acigar.gif
..os sinithos
chase.gif
 

weedolada

Member
@bluesdude Χάλια περνάς ρε φίλε..!το tangerine τι λέει?το είχα δοκιμάσει στο Barney's από volcano και ειχα ενθουσιάστει!εδω δεν μου έκατσε το φασόλι όταν το δοκίμασα..καλά να περνάς ρε συ!
Letis συγνώμη για το οφτοπικ αλλα ειχα καιρό να δώ γραμμένο το ψευδώνυμο blues..:biggrin:
 

Bluesdude

Member
α - Barney's δε λέει γιατί είναι πανάκριβο, αλλά το Tangerine και το Grinspoon γαμάνε. Ιδίως όταν τα παίρνεις και με έκπτωση και δεν πληρώνεις όλο το παπάρι (16 και 18 € αντίστοιχα!!!)

β - Legacy, στο ίδιο χωριό μένουμε, θα έχεις ευκαιρία να δεις panel σε λειτουργία από κοντά, αν και δε συγκρίνομαι με τον letis στο growing και έχω και custom φάσμα, κοντινό με του ΑΣΤΗΡ αλλά διαφορετικό.
 

LegacyTron

Member
α - Barney's δε λέει γιατί είναι πανάκριβο, αλλά το Tangerine και το Grinspoon γαμάνε. Ιδίως όταν τα παίρνεις και με έκπτωση και δεν πληρώνεις όλο το παπάρι (16 και 18 € αντίστοιχα!!!)

β - Legacy, στο ίδιο χωριό μένουμε, θα έχεις ευκαιρία να δεις panel σε λειτουργία από κοντά, αν και δε συγκρίνομαι με τον letis στο growing και έχω και custom φάσμα, κοντινό με του ΑΣΤΗΡ αλλά διαφορετικό.

ελα ρε Blues φτάσε τα 50 ποστ να σου ξεκλειδώσουν τα PM...Έλα να βοηθήσεις και στο κόψιμο! χαχα!

Συμφωνώ για Δόκτωρα Γκρίνσπουν


Ο δικός σου δήμαρχος τρελαμένος, κι ο δικός μας "κυρία τακουνάτη τις νύχτες" με δεσμό αλλά και γκόμενο....ΚΡΑΑΑΑ... ξεμπροστιασμένος ΠΑΝΤΕΛΏΣ....


ΌσΟΝ ΑΦΟρά το ΤΟΠΙΚ...

Εμένα πάλι δεν μου είπατε...Πιο από τα Σχέδια Α, Β ή Γ προτείνετε για τσόντα στην HPS?
 
LED

LED

όποιος γουστάρει ,μπορώ να του στείλω τζάμπα τα 6 πάνελ ΑΣΤΗΡ που έχω να δοκιμάσει!!!!
 

panas1

Member
δε διαφωνώ απόλυτα μ οτι λεει ο ορφέας.. οντως εξω παίζουν παπατζίδες μπόλικοι.. εδω θέλω να πιστεύω είμαστε πιο αγνοί να το πω.. και πιο στα @@ μας.. :D
απλώς αυτό με τα αυτόματα νομίζω δεν ισχύει..

ναι όποιος δεν ξέρει θα βάλει αυτόματα..
αλλά οχι οποιος βάζει αυτόματα, αυτομάτως δεν ξέρει..
σα τα δελφίνια, τους ανθρώπους κ τα θηλαστικά ενα πράμα
ειδικά το τελευταίο καιρό που έχει παίξει εξέλιξη και στ αυτόματα

απο κει και πέρα εννοείτε με τα 1000... σε μια δύσκολη σατιβα προφανως θα φανει η ικανότητα του γκρόουερ πέρα απ τον εξοπλισμό
 
τρέχω σε ανοιχτά στάδια Λόκο αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τις περιγραφές :biggrin:

Τα πάνελ τα χρησιμοποίησα πέρυσι και θα τα ξαναχρησιμοποιήσω στο μέλλον αλλά για να μην κάθονται και επειδή βλέπω αρκετό ενδιαφέρον από κάμποσους ξετεχνισμένους ,ευχαρίστως να τα μπέψω για ένα τεστ ,θέματα με θερμοκρασίες δεν υπάρχουν ,τα ΚΤΕΛ γυρίζουν την Ελλάδα ,στη βράση κολλάει το σίδερο.Τα βάζα μου πάντως,ξεχάστε τα :laughing::laughing::laughing:
 

panas1

Member
λοκο α γεια ς!
και γω αυτό γουστάρω
open source και λογική κολεκτίβας for the win :)

απλά το μέλλον σε κάθε μορφή έρευνας/παραγωγής/διάθεσης προϊόντων
 

orfeas

Active member
Veteran
Πάνα, το παίρνω πίσω εκείνο με τα αυτόματα, όχι τίποτα άλλο, αλλά χρήζει περισσότερης αποσαφήνισης κι ο χρόνος δε με παίρνει.
Έχουν εξελιχθεί, δε λέω, αλλά δε βλέπω και κανέναν "σοβαρό" να ασχολείται μαζί τους...
 
Last edited:

locoezon

Member
θα τα έπαιρνα ευχαρίστως για ένα test τα panel σου Άγιε αν το ήθελες και εσύ βεβαια ,αλλα έβαλα ήδη έξω,οποτε παραμένω σε αυτό που ξέρω καλύτερα να κάνω μέχρι στιγμής! :biggrin:

Ελπίζω να μας εντυπωσιάσεις πάλι έξω μιας και το κατέχεις!(όχι ότι μέσα δεν τα κατάφερες μια χαρά)
Όσο για τα βάζα δεν το συζητώ καν,μονο αν περνούσα μια βόλτα από την πατρίδα με το ντόπιο κρασάκι μου θα σου ζητούσα να τα ανοίξεις :laughing:

Πάνας ακριβώς αδερφέ,τα παιδιά δώσαν όλες τις πληροφορίες αναλυτικά και ο καθένας που κατέχει έστω και λίγο μπορούσε να φτιάξει το δικό του αστήρ panel.
Επίσης ήταν πρόθυμοι σε συζητήσεις για αλλαγές στους συνδυασμούς και έβαλαν ένα χέρι βοηθειας κιόλας ορισμένοι ξένοι.

Αυτό ήταν που το έκανε ακόμα καλύτερο,γιατί στην αρχή μπορεί να μην τους πίστευαν και τόσο πολύ για το επιχείρημα που ξεκινούσαν,όμως μετά κέρδισαν τον σεβασμό με τα αποτελέσματα που παρουσίασαν ακόμα και από τους πιο δύσπιστους!

:tiphat:
 

Latest posts

Latest posts

Top