What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Πρώτο grow περιμένω τις γνώμες σας

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
δεν είμαι ειδικός στα αυτόματα, αλλα το συγκεκριμένο φυτό έχει δείξει μόνο τα γεννητικά του όργανα και τίποτε παραπέρα..εεε ύστερα απο τόσες μέρες, δεν το λες και εύκολα αυτόματο
 

hazenberg

Member
το καλό πράγμα αργεί να γίνει...είναι σίγουρα auto...θα κάνω λίγες μέρες υπομονή και θα σας δείξω ξάνα πως τα πάνε,!!για τα υπόλοιπα post δεν νομίζω πώς μπορώ να πάρω θέση...
 

Gert Lush

Active member
Veteran
ΟΚ, ας το παρακολοθήσουμε λίγες μέρες ακόμα. Πόσες μέρες ακριβώς είναι από τότε που έσκασε μύτη;


Α, ναι, στο άλλο site που έδωσα, κατάφερες να μπεις να δεις;
Κάπως έτσι τα περιμένω εγώ τα αυτόματα.
 

hazenberg

Member
Έχει σκάσει μύτη 2 μέρες.
Δεν βρήκα κάποιο site για να δώ τι εννοείς.Μονο ένα link βρήκα για το you tube από τον άγιο.Αν μπορείς στείλτο μου πάλι.
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Δυστυχώς δεν μπορώ φίλε. Μου το σβήνουν αμέσως.
Αυτά έχουν τα «πολιτικά» του χώρου. Δε βαριέσαι...

Παρεμπιπτόντως, δεν εννοώ πόσες μέρες έχει που έσκασε το ανθάκι.
Εννοώ πόσες μέρες από τότε που έσκασε το σπόρι.
 

Gert Lush

Active member
Veteran
33-34 μέρες κάπου εκεί...

ΟΚ, ευχαριστώ. Πάντως αν δεν αρχίσει να καργάρει από pistils μέσα στις επόμενες 10 μέρες, τότε κάτι έχει πάει στραβά. Εν αναμονη, λοιπον.
 

antartist

Member
Ναι αλλά αν πάς στην Μερτσέντες και πεις το τάδε μοντέλο bmw είναι εξίσου καλό ή μπορεί να είναι καλό, κανείς δεν θα διαφωνήσει πιστεύω!
Ίσα-Ίσα, εδώ που τα λέμε μπορεί να σου έκαναν και καμιά καλύτερη προσφορά.

Κι εγώ, αν και δεν ξέρω απο αυτόματα, λέω, ή πως έχει ανωμαλιάσει το γονίδιο ή πως δεν είναι αυτόματο...
Όπως και να 'χει, το ίδιο είναι :biggrin:
Άστο λίγο ακόμα και θα σου πει....
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Για να είναι πιο εύστοχη η σύγκριση, είναι σαν να πας στην Μερσεντές και έτσι, κατά λάθος, να σου ξεφύγει και να πείς «Γνώρισα κάποτε κάποιον απο την Βαυαρία», και να πέσουν πάνω σου, να σε φιμώσουν, και να σου πούνε: «Άν ποτέ ξαναπείς αυτήν την αισχρή λέξη, δεν θα σε αφήσουμε να ξαναπατήσεις στο μαγαζί μας».

Φυσικά αν συνέβαινε αυτό, θα καταλάβαινες οτι κάτι δεν πάει καλά με τους φίλους στην Μερσεντές. Το κακό είναι οτι ακριβώς αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα φόρουμ κάνναβης!
Πώς να το κάνουμε, είμαστε προοδευτικοί και φιλελεύθεροι τύποι εμείς οι χασικλήδες. :biggrin: Κάτσε λίγο να ρίξω ένα κλάμα που μας κάνουν λογοκρισία τα ΜΜΕ.
 

hazenberg

Member
Καλησπέρες παιδιά θέλω να ρωτήσω...τόσα φύλα που έχω απο το κλάδεμα των haze μπορώ να τα κάνω κτ αυτή τη περίοδο ή ακόμα είναι νωρίς και δεν αξιοποιούντε σε αυτό το στάδιο?
 

hazenberg

Member
Επίσης σήμερα πρόσεξα και στα haze μερικά preflower..νορμάλ είναι τι λέτε?
picture.php


picture.php


picture.php



picture.php
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Με τα φύλλα είναι ακόμα νωρίς, δεν έχουν αξία για high.
Preflowers στα Haze, αν και λίγο νωρίς (εγώ θα τα περίμενα σε μια βδομάδα+, ίσως η ποικιλία να είναι πιο γρήγορη) κατά τα άλλα είναι μια χαρά νορμάλ.
Πάτα κι άλλο ένα κλαδεματάκι στα Ηaze, να έχεις τουλάχιστον 4 κορφούλες αναάπτυξης.


Χαίρομαι που βλέπω οτι δεν τα έχεις κάψει από παρατάισμα, το πιο κοινό λάθος των αρχαρίων.
Υγειέστατα! Και εις ανώτερα.

Από άνθη το «αυτόματο», ακόμα ντίπ, έ;
 

hazenberg

Member
Το αυτόματο έχει βγάλει preflowers σε ολες τις κορυφές,αναπτύσεται αρκετά γρήγορα αν και θα μπορoύσε κ καλύτερα αν κρίνω απο άλλα που εχω δεί,θα ανεβάσω και φωτό σύντομα,όσο για το haze που του εχω κάνει το κορφολόγημα τι ακριβώς να κλαδέψω.?εκεί που του έκανα το κόψημο είναι ακριβώς στο <<κόμβο>> και τα δυο αυτά κλαδιά του κόμβου έχουν σηκωθεί σαν κορυφές προς τα επάνω να κόψω κάτι απο αυτά,απο φύλα έχει ελάχιστα του έχω αφήσει τις βασικές κλάρες γενικά το έχω περιορισμένο αρκετά καλά πιστεύω,ακόμα.το άλλο το haze λέω να το στεγνώσω κανά 2μέρες να το βάλω σε μια 30αρα και αυτό...
Ένα άλλο θέμα που έχω τελευταία τώρα που έσφηξαν τα κρύα είναι πως τις ώρες που είναι κλειστά τα φώτα(09:00 μμ - 03:00 μμ) η θερμοκρασία στο room φτάνει τους 16-15 C και για αυτο δεν δουλεύω αυτές τις ώρες ούτε τον εξαερισμό ούτε τον ανεμιστήρα.Παίζει να μου πουντιάσουν τα μικρά και να μαραθούν?Εγώ τα βλέπω αρκετά ντούρα αλλά δεν ξερώ....
 

petougia

Member
Argoun na teleiwsoun se merikes periptwseis apo to krio tha sou protina kana aerothermo me controler, h estw sketo aerothermo.
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Εφόσον έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν ανάβεις τα φώτα το βράδυ;
 

hazenberg

Member
Όταν ξεκίνησα το room ρύθμησα τον χρονοδιακόπτη τέτοιες ώρες γιατί δεν ήταν έτοιμο κ φώταγε όλος ο τόπος κ έμεινε έτσι...μπορώ να αλλάξω τις ώρες που καίει η λάμπα?δεν εννοώ την διάρκεια,αυτή θα μείνει ιδία αλλά τις ώρες που θα έιναι αναμμένη αντί για 03:00 - 21:00 δηλδή να δουλέυει 20:00 - 14:00 πχ.?
 

hazenberg

Member
Μπορώ σε τέτοια φάση να κάνω τέτοια αλλαγή στις ώρες λειτουργίας ή θα στρεσαρηστούν τα φύτα και μετά καπούτ?
 
Top