What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Πρώτο grow περιμένω τις γνώμες σας

hazenberg

Member
Η θερμοκρασία φτάνει το πολύ 28 με τα φώτα και στο σκοτάδι φτάνει μέχρι 18-17..
 

hazenberg

Member
καταλυλότερο ph ποιό είναι για το έδαφος γιατί οι απόψεις διίστανται σε αυτά που διαβάζω..επίσης οι γλάστρες είναι γεμάτες κατά 2/3(25λτ) και είναι 30λτ. συνολικά παίζει να χρειάζονται και άλλο χώμα?
 

astrix

Member
το ph ειναι 6,3 με 6,8
χωμα τωρα μην βαλεις οι ριζες πανε κατω οτι εκανες εκανες αλλιως αργοτερα μεταφυτευση σε μεγαλυτερη !
ομορφα τα μωρα !!
 

hazenberg

Member
Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα περί topping και scrog γιατί έχω μπερδευτεί δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και πότε..αυτά που έχω βρεί είναι στα αγγλικά γραμένα και δεν καταλαβαίνω πολύ καλά..:thank you:
 

astrix

Member
και εγω απο αγγλικα δεν τα παω καλα το θεμα ειναι οτι υπαρχει Και το google translate βγαζεις ακρη ευκολα!!
αν ειναι να κανεις τοππινγ για να βαλεις πλεγμα κανε στα 5-6 σετ με φυλλα γιατι αργοτερα θα γινει της πουτανας κατω απο το πλεγμα με τα φυλλα. "highstress"

υπαρχει και το lst "low stress training" δενεις το φυτο περιμετρικα και πεταει κορυφουλες ωραιο και αυτο .

και υπαρχει και το fim "fuck i missed" με αυτο μπορεις να παρεις απο 2 εως 6 καλες κορυφες αναλογα την γεννητικη "highstress"
 

glalizas

Member
Εγώ τα auto δεν θα τα πείραζα ίσος ένα LST αν δεν έχεις χώρο . Αυτό που μου αρέσει να κάνω στα φυτά μου είναι το Uncle Ben's Topping, ρίξε μια ματιά είναι ενδιαφέρον. Τα auto καλύτερα να τα αφήσεις να πάρουν τον δρόμο τους , με το παραμικρό stress χάνουν σε yeild απ'οτι ξέρω
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Όπως σου είπε και ο glalizas, το auto άστο στην ησυχία του.

Για τα άλλα σου προτείνω να κάνεις συνέχεια top (κορφολόγημα) για να αναπτύξουν πολλές κορυφές.

Σου προτείνω να αρχίσεις άμα φτάσουν στον 7ο-8ο κόμβο την πρώτη τομή, και κόψε ωστε να μείνουν μόνο 4-5 κόμβοι. Δλδ, η κομμένη κορφούλα να έχει 3-4 κόμβους. Στο μεταξύ, μάθε πώς ριζώνουμε τους κλώνους, ωστε αυτά που θα κόψεις να τα ριζώσεις και να τα χρησημοποιήσεις αργότερα για να μάθεις το φύλλο. Δεν πειράζει αν αποτύχεις, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να το ξανακάνεις καθώς θα κλαδεύεις συνέχεια. Μην αφήσεις τα Haze να γίνουν πιο ψηλά από τα autos.

Εδώ μια φωτό από ένα Haze που μεγάλωσα όπως περιγράφω, μόλις πριν το βάλω σε ανθοφορία (12/12). Βλέπεις οτι του έχω περιορίσει πολύ το ύψος, και επίσης έχει πολλές κορφές. Η γλάστρα είναι 30αρα οπότε αρκετά όμοια με την δική σου.
https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=49200&pictureid=1164138

Το τελικό αποτέλεσμα μπορείς να το δείς εδώ:
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=156405&page=16#239

Από αυτό το στάδιο και μετά, μπορεις να το στηρίξεις με πολλαπλά καλάμια ή με πλέγμα. Κατα τις πρώτες μέρες της ανθοφορίας το φυτό τεντώνει ΠΟΛΥ. Τα Hazes τεντώνουν ΠΑΡΑ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Αυτό δεν σε αφορά ακόμα όμως, μέχρι να τελειώσει το/τα αυτόματα.

Να και μερικές ωραίες φωτό από το Ελληνικό φόρουμ, που δείχνουν καθαρά την φάση με το πλέγμα.
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=271557&page=4#60

Καλή επιτυχία!
(και καλό διάβασμα)
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Αυτά τα «Super Haze» είναι Super Lemon Haze, Super Silver Haze, ή κάτι άλλο, πχ σκέτο Super Haze, και από ποιά εταιρία;
 

hazenberg

Member
Είναι σκέτο super haze φίλε gert..σε ευχαριστώ πολύ παντως με κατατόπισεις πολύ και εσυ και τα υπόλοιπα παιδιά!!Να΄στε καλάααα!!:thank you:
 

glalizas

Member
Super Haze απο την Green House ειμαι σιγουρος πως δν υπαρχει , ισως εχει ενα lemon ή silver ενδιάμεσα
 

hazenberg

Member
Φίλος έχεις δίκιο με μια επιφύλαξη το είπα επειδή μου τα δώσανε τα σποράκια και δεν τ αγόρασα εγώ...το μόνο σίγουρο είναι πως είναι απο G.House.
Σήμερα το πρωί εντόπισα αυτό πάνω στα φύλλα του auto να ανησυχώ?τι μπορεί να είναι.?





[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]





[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]








[/FONT]
 

glalizas

Member
Spider Mites δεν ειναι λογικα , δεν κανουν τοσο μεγαλη ζημια . Μπορει να ειναι Thrips ή White Flies.
 

glalizas

Member
Εγω που ειχα White Flies εβαλα σε ενα ταπερ μια κουταλιά της σούπας ζαχαρη και μια σαπουνι για τα πιατα κ το γεμισα νερο, με 2 εφαρμογές εξαφανίστηκαν ολα. Μπορεις να κανεις μια δοκιμη να δεις αν πιασεις κατι
 

ganja_hasi

natural mystic
ICMag Donor
Veteran
φιλαράκι βγάλε τη κατσίκα από κει μέσα το συντομότερο :D
τίποτε δεν είναι φίλε, γεννητική προδιάθεση..όλα μια χαρά, μη μασάς
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Και εμένα φαγωμένο μου φαίνεται, χωρίς να αποκλείω την γνώμη του ganja_hasi, μόνο το βλέπω κάπως χλωμό να είναι εκ γεννητής.

Δεν είναι ούτε mites, ούτε thripps, ούτε whitefly. Ρε παιδιά, τί είναι αυτά τα πράγματα που λέτε; Έχετε δεί ποτέ την ζημιά από τετράνυχο (mites), ή από θρίπες, ή από whitefly έστω και σε φωτογραφία; Δεν λέω από κοντά - σας εύχομαι να μην την δείτε ποτέ από κοντά! :D Ουδεμία απολύτως σχέση.

Κάποιο ζηζάνιο νομίζω (μικρή κάμπια; ), κοιτά καλά μην φανεί τίποτα, και αν συνεχίσει το πρόβλημα, ένα ψεκασματάκι με ελαφρύ εντομοκτόνο (όταν τα φώτα είναι σβησμένα, γιατί αλλιως καίγονται τα φυλλαράκια).
 

hazenberg

Member
Οπότε κάνω υπομονή μερικές μέρες και αν δώ οτι συνεχίζεται αυτό ψεκάζω με σαπούνι για πιάτα και ζάχαρη ή να ψεκάσω με κάτι άλλο ganja εσύ τι λες..?ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορρίες!!
 
Top