What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Arena growerilor - RO 2013

pagabboy

Active member
post germinare primele zile
picture.php

picture.php

vegetare
picture.php

vegetare stadiu final
picture.php

Flower
picture.php
 

unaltom

New member
Super super tare fratiorii!!!! MAXIM CHIAR... hempfield - beton rau indooru, aranjat ca la carte...

Nu am cuvinte!!! Toate aplauzele si tot respectul!!! Pt toti participantii!!!! Jos palaria..
 
Last edited by a moderator:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Un update post-concurs :


Am recoltat in sfarsit cele 3 "S" - uri :



Primele doua sunt aproape uscate si vor intra cat de curand la borcan :

 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Survivor Piaf

Survivor Piaf

Va mai amintiti de Piaf ? Planta acea micuta, aproape pitica , care desi a aratat ceva tendinte de hermafrodism, s-a dezvoltat binisor iar la sfarsit mi-a oferit niste muguri de o culoare mov inchis. High-ul s-a dovedit tipic indica, un body high relaxant cu tendinte meditative foarte interesante.

Am dat din intamplare peste prima (si cred ca si singura) din cele patru clone luate din Piaf, scoasa outdoor la inceput de Mai. Fiind destul de mica la transplant, s-a dezvoltat probabil destul de greu, asa ca dupa primele vizite pe la spot n-am mai descoperit-o in vegetatia din jur. Apoi prin zona s-au perindat mai multe specii de rumegatoare care au devastat extrem vegetatia din zona, incat am crezut ca am pierdut-o.

Intamplarea a facut sa o gasesc si sa nu mi-a venit sa cred cand am gasit un boschetel nu mai mare de 20cm inaltime, inghesuita de alte buruieni (multe deja uscate - multumita lor am gasit-o). Toate ramurile ii fusesere mancate la varf de mai multe ori, intrucat erau doar cioturi multe si din ele crescuti muguri de 7-10cm lungime.

In lumina soarelui arata superb : mugurii de culoare mov inchis, incadrati de galbenul cu urme tarzii de verde al frunzelor crescute prin ei. Plina de tricomi, ce o faceau sa straluceasca cand se misca de la vant. Din pacate nu aveam nici o camera la mine cu care sa o pot fotografia in lumina naturala.

Sa lasam imaginile sa vorbeasca .

Poza de grup :



Prim plan:



Daca soarta a facut ca Piaf s-a supravietuiasca, m-am gandit sa incerc sa o ajut si eu luand 3 clone din ea. Daca norocul este de partea ei o voi creste si o voi pastra ca si mama.



Clonele sunt puse la inradacinat intrun strat de 5cm de perlit inmuiat in apa de acvariu (EC 500uS si pH 6.7), cu aproximativ 1cm de apa pe fundul vasului. Sunt acoperite cu un un mic acvariu de sticla si stau la 30cm distanta de un modul de LED (6x Cree XM-L , 3WW, 2NW, 1CW, 54W), cu program de lumina continuu. Vor sta asa si in faza de revegetare, in speranta unor "monstercropping"-uri.

Va fi un proiect interesant.
 

sznake

jarhead
Bine bine, rezistenta ca rezistenta, dar ca sa o pastrezi ca mama conteaza mai mult proprietatile de effect/gust... asa, rezistenta poate sa fie si o rudy.. :)
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Bine bine, rezistenta ca rezistenta, dar ca sa o pastrezi ca mama conteaza mai mult proprietatile de effect/gust... asa, rezistenta poate sa fie si o rudy.. :)

Aspectul este de-a dreptul superb, mi-a placut de cand am vazut-o prima data intrata in floare.

Un alt avantaj al ei este lipsa mirosului (pe departe cel mai discret din toate strainurile incercate de mine indoor pana acum) si faptul ca nu creste inalta.

Gustul nu se remarca prin nimic deosebit, desi te astepti la ceva gust de afine sau mure, judecand dupa culoare. E mai degraba o aroma florala, cu usoare nuante de citrice. Fumul e dens si laptos, il simti cum ocupa toata bolta palatina, si cum isi face loc in plamani.

Un factor care ma face sa doresc sa o pastrez este felul ei de a creste: mica, indesata, robusta, cu nici un pic de strech (viteza de crestere in flower a fost la fel ca cea din perioada de veg). Poate un pic cam prea densa daca e lasata sa creasca natural, dar problema se poate rezolva cu defoliere selectiva.

Faptul ca este asa de compacta o face candidata ideala pentru o mama bonsai, pe care sa o pot pastra intr-o incinta foarte mica.
 
Voiam şi io să intru în arenă dar prea se trenează cu chestia asta şi e mai înţelept să mergem pe drumuri diferite...
 

Attachments

  • Photo0005.jpg
    Photo0005.jpg
    39.6 KB · Views: 28

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Daca se baga macar 5 oameni cu intentia de a merge pana la capat ma bag si eu. Dar cum nici macar bagatori de seama vorbitori de limba romana nu mai sunt pe aici (sau cel putin nu mai zic nimic), cred ca o asemenea initiativa e de prisos.

Eu astept sa termin cu outdoorul si pe urma m-as putea prinde si eu in hora. Mi-am restrans un pic spatiul de grow, dar la o adica as putea face loc si pentru urmatoarea editie a Arenei.

Sa vedem cine mai traieste ... hai, mana sus, nu va sfiiti :biggrin:
 
Top