What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Co mě udělalo radost VERSUS Co mě nasralo II. .......

S

smallgardener

potěšilo mě že vypadnu se kouknout zas trošku dál po delší době : )
 

Phuuu Ad

Active member
Black from Tula
gallery_1004_913_361637.jpg


gallery_1004_913_1063515.jpg


Black Trufle
gallery_1004_913_435717.jpg


klasicka F1
gallery_1004_913_328311.jpg


Rybizove rajce
gallery_1004_913_434637.jpg


Only organic a jen 3x zalito vermesfluidem behem rustu a nakvetu.
 

Phuuu Ad

Active member
diky sensi
snazime se jak jen to jde .. ty cerne odrudy jedu poprve tak sem vcelku zvedavy jak to dopadne.
O Black from Tula se psalo jako o nejchutnejsi odrude tak sem nateseny jak cip
 

Mightyka

Active member
Veteran
Stříhal jsem a z nůžek odloupl malou kupičku haše, dal jsem ji schnout na papír, přišel kámoš a omylem to vysypal, chvilku jsme hledali a našli. Ten večer v hospě v podroušeném stavu jsme dostali chut na shit, tak že to smotnem. Dám první plíce a fuj chutná to nějak divně, obešlo to celý kolo a všichni zamtený... Nakonec jsme přišli na to, že jsem ten den byl na poli se psem a bylo dost mokro. To co jsme našli na zemi a následné si z toho pokouřili byl seschlej kus povodnovýho bahna :D, zasmáli jsme se víc jak kdyby to byl ten haš! :)

Jo a ještě Valley girl OG na cestě! :)

Jo a ještě jedna věc (jsem prostě celej potěšenej). Kamkoli du, kdekoli jedu na kole, kamkoli se kouknu do oken, tak vidim trávu. Nejvíc mě těšej důchodci, ty se s tim většinou vůbec neserou, narvaný skleníky k prasknutí, no prostě paráda!:) Jen se bojim jak na to budou reagovat ty naši píčusové až jim dojde, že nikdo si nebude kupovat gram v lékárně za nesmyslný částky, když stačí hodit semínko na zahradu...
Jo a před 2 lety jsem daroval asi 2000 out semen na akci semínka pro důchodce a ted mi přinesl kamarád lonskou paličku tohodle krosu co pěstovala babička a musim říct, že důchodci pěstěj docela zlíčko.:D
 

BURN

Member
Veteran
Není vůbec zač :)


Mě poslední dobou víc věcí radost nedělá než dělá ,ale beru to s humorem :)
 
S

smallgardener

hele ten mikroskop za devět pětek funguje dobře vidim na něm pěkně vodu i jiný živý a neživý věci takže allright
 

pMiii

Active member
* pokud to má být opravdu regulérní odrůda a žádný marketingové trh, tak kloubouček.. nemá někdo k tomu naky info nb cokoliv ? :)
 

Latest posts

Latest posts

Top