What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Fenomeno's OUTDOOR 2013

fenomeno_djo

Active member
Si cu aceeasi ordine de soiuri, mai avem..

Si cu aceeasi ordine de soiuri, mai avem..

Tot auto ak...la 3 saptamani, in vegetatie dar au aratat pistili toate 3
 

GloNt

Member
Cum zice hempfield !Sa speram ca ies si celalalte doua ! :)
Cred ca deabia astepti sa stai cu joint-u`n gura la umbra plantelor :D
Keep up the good work ;)
O zi buna !
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
man_sharpening_scissors_on_wheel_s.jpg
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
hahaha! misto piatra aia de moara, mai tare ar fi sa o inlocuiesti cu un disc de taiat lemne si sa faci trimmingul direct pe ea. (pana ramai fara degete, evident, dupa nu mai faci deloc trimming.)
 

GloNt

Member
Dupaea rogi pe nenea`pulitzaiu sa-ti faca si ii dau si lui niste material ,cu discul in cap ,ceva .. :)))
 

fenomeno_djo

Active member
Poate Glont se referea la politistul imaginar din jurul serei mele..care se holbeaza cu amaraciune la mine cand ma duc si-mi ud plantele si e plin de ura ca eu nu dilaresc, ca sa ma poata prinde. :laughing:

Hemp: am ras o mie de secunde din cauza la poza aceea :laughing: partial, pentru ca s-ar putea sa ai dreptate; sper sa fie recolta buna, simte esca ca e vreme rea, trebuie sa ma asigur ca supravietuiesc pe iarna! Poate-mi face primavara vizita fara sa am ce merinde sa pun pe masa si-atunci: ratii cu tutun (bleeeh) :moon:

Lejer, cu forfecuta fac trimmingul. Daca se blocheaza dupa primul bud, e de bine :biggrin:
 

fenomeno_djo

Active member
Update

Update

Salutare tovarasi
Aveti flori peste flori de vazut .. sa recuperam cele 5 zile, deci:

AK​
Ma vedeti in prima poza la un pai? Sub 'Claire de lune'? hahah



A inceput productia de tricomi intr-un mod mai serios fata de saptamana trecuta.
Cea din dreapta are un miros dulceag, te loveste "direct in nas" pe cand cea din stanga are un miros subtil, dulce-pamantos.
Sunt multumit de cum decurg lucrurile pana acum cu acestea 2, mai ales ca au avut la dispozitie 6 litri de pamant. In fine, zic eu, oricum daca le puneam in pamant nativ si imbogatit de subsemnatul cu substante organice nu cresteau cu mult mai mari. Breederul zice ca ele cresc pan la 70 de cm, ori cea mare are 80 de cm. E bine prin urmare!
 

fenomeno_djo

Active member
Update

Update

BOGGLEGUM​
Vin pozele cu padurea care creste ca vreju de fasole magic...mai jos, pozele:



Si daca pana acum am avut norocul de a avea 3femele/5...in dimineata aceasta am descoperit-o pe a 4a. "Lucky bastard", stiu ce ziceti.


Harem fumabil. Ce pot sa vreau mai mult decat o bricheta de la iarna asta? Noroace, numai bine!
 

fenomeno_djo

Active member
Cu siguranta ! Am observat plantele care-au avut mai multa umbra au intarziat putin si cu masa vegetala dar si timingul la preflowers a fost mai incet, sa zic asa, decat la restul plantelor scaldate in soare. O fi un raspuns de supravietuire...da' nu scapa ea :D
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Te-ai gandit sa incerci un toping la una dintre ele ? Eu i-as taia toate varfurile de crestere, ca sa nu se mai lungeasca.

Dar tu detii controlul absolut ... :tiphat:
 

fenomeno_djo

Active member
Ultima femela din ultimul update a suferit un fim in urma cu 5 saptamani si voi avea cu ce sa compar rezultatele fim-ului cu rezultatele "naturale". Arata foarte bine cele 4 ramuri secundare in urma taierii varfului. Vivace, groase si pline de internoduri. Va da o recolta mai buna in urma acestei tehnici pe care am facut-o, trebuie s-o spun, din neatentie :D

Imagineaza-ti ca daca nu erau trainuite, respectiv puse cu tulpina mediana la orizontala, ar fi avut 150cm iar acum au 100cm. Asta rezulta in 30% mai putina inaltime. Prin urmare, mai au inca 100 de cm de urcat, daca dau de ceva fenotip mai sativos. Sper sa am noroc pana la capat si sa am parte de fenotipul cu miros de grapefruit :D
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Gandeste-te ca mai au mai bine de o luna si jumatate pana sa se opreasca din crescut, iar cand vor incepe sa puna bud pe ele o sa bata la ochi (nici o alta planta crescuta in solar pe la noi nu se matureaza/dezvolta toamna).

Probabil ca la anul nu o sa le scoti in solar mai devreme de 1 Iulie, ca sa le pastrezi cat mai mici.
 

fenomeno_djo

Active member
Putin probabil sa le scot la anu mai tarziu. E bine cand ai edibles, hash, iarba, ulei, etc...e bine sa ai de toate, plantele mari dau cantitatea necesara facerii acelor bunuri.

Adica nu stiu sigur daca o sa le scot tot ca anul asta, devreme-devreme, insa daca vor fi inalte de aprox. 2m ca acum, atunci va fi ok, pentru ca si daca da si daca nu se recolteaza porumbul care camufleaza perfect continutul solarului inainte de recoltarea budului...tot le las sa-si faca ciclul complet de "coacere" pentru terpentenoizii aia care pur si simplu imi plac atat de mult incat risc sa recoltez dupa recoltarea porumbului, deci dupa expunere. (Zici ca suntem in Morometii la scena recoltei :biggrin:) Stie cineva in ce interval de timp se recolteaza porumbul?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
10-15 septembrie e ok. Dubla recoltare. Cum o sa rezist? lol

Cu plasa de umbrire verde montata pe peretii interiori ai solarului. E simplu man. Investesti acum un pic in plasa aia, dar cel putin stai linistit ca nu se uita tot omu' in ograda ta.
 
Top