What's new

My new growroom - Soil

konopenko

Member
Veteran
Yo a je probu kdo biobizz gnojila za hidro uporabit? Za zemljo so odlična - kvaliteta zagotovljena, aja zanima me če se kaj maši pa to. lp
 

ranta

Member
Prx ko bi ti vedu kaka lenčina sem js,ph in ec pogledam enkrat na teden malo dolijem in premešam s nečim kar mam pri roki če ne pa kar z roko:D pa še vedno pridem na 1.3g tako da sem šel iz 400w na 250 in imam vrh glave dovolj, letos nebom sadil niti outdor .
Konopenko js sem probal ghe ,hesi in advance nutrients vsa so ok ,biobizz pa nisem ampak je pa super ideja še posebej za čisto navaden dwc kjer se tudi nima kaj mašit .
 

prx

Member
To je dobro :D Eni smo navajeni da treba redno skrbeti :D To je dobro če prideš na 1.3! Sam outdoor ni varno saditi zaradi vremenskih razmer + lopovov! Kakor sem jaz bral okrog glede Biobizz je malo problem, nestabilen ph in mešanica začne čez čas lepo smrdeti. Pri RDWC ali DWC nebi smel met problema glede mašenja...itd. Lahko pa potrdim da začne mešanica gnojila in vode smrdeti čez 1-2 dni ( GHE FloraNova).
 

konopenko

Member
Veteran
Biobizz gnojila uporabljam že 7 let in ja večina jih po nekaj dneh smrdi ko greznica :) za ph ne morem rečt ker nimam ph metra, bi bilo pa zanimivo sprobat kakšen nov medij..morda kokos
 

prx

Member
PH in EC merilnik je pametno uporabljat pri hydro sistemih, imaš vsaj kontrolo nad hranilim...itd. Pametno bi bilo probati tale nova gnojila Aptus, kakor berem na forumu so odlična.
 

prx

Member
40. Dan cvetenja

Počasi raste :D

picture.php


picture.php


picture.php
 

prx

Member
49. Dan Cvetenja

Ph- 6.2
EC- 2.0 ( med 800-1100ppm je varno)

Še ene 14 dni pa bo žetev :) Na nekaterih listih se vidi da roža ne sprejema 2.2EC ( liste zakurilo..itd)

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 

prx

Member
55. Dan Cvetenja

EC-2.0
PH-6.2

Zdaj bomo še samo spirali 10dni, potem bo pa takšna sekatev

. Bati so vsak dan bol trdi.

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 

Iva

Member
To pa bo za kadit...lehk nardiš za en piknik pa sploh ne boš rabil traktorja tk bomo pridni. Lepi kristali:smokey:
 

prx

Member
Jack Herer je odličen za kadit, ni neki prehard..itd. Če bi imel kakšen outdoor bi takoj organiziral piknik :D
 

prx

Member
Completed Harvest

Zdaj sem počasi suši na 23°C, drugače sem zadovoljen! Konec leta prihaja novi grow in seveda novi strain ( HortiLab- Sour Power). Sem ga glih včeraj kadil in me pozitivno presenetil tako da sem naročil semena.

picture.php


picture.php
 

prx

Member
Tudi čas za čiščenje pride :D Sem se komi odvečne zemlje znebil...itd. Komi čakam da se začne drugi grow, ampak šele konec leta zaradi službene dolžnosti :/
 
Super izgleda. Vse pohvale. Me zelo zanima če boš v prihodnje kaj pacal z Led paneli (če me spomin ne vara si omenil da bo to eden od bližajočih se projektov). Z veseljem bom spremljal :) Drugače pa kapo dol super si speljal zadevo. Veselo zakajanje ti želim :)
 

didi7

Member
lepo :) dost lepo porihtano...
kar bi jst spremenil bi blo to da bi luči mal bližji potlaču (iz slikc se ne vid kok delč jih maš)...sklepam da kr delč glede na rastline iz prbližn 20. dneva, saj so za moje pojme po 20 dneh vegetacije mal premejhne oziroma ne dost bushy...

All in all a good effort and a good grow... keep it up and happy smokin' n' tokin' ;)
 
Top