What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor - 2013

Unu

New member
Sa mor bai "Unu" daca nu apareai tu in zona sa ne dai aceste sfaturi pretioase de fel , jur ca noi nu stiam.Oricum foarte dragut din partea ta sa impartasesti cunostintele tale cu noi. :comfort:


TU POATE STIAI...SAU POATE PE MULTI II AJUTA CAND CITESC.

DAR DE PLANTELE ALEA SCHINJUITE CE PARERE AI??? :) :peacock:
 

fenomeno_djo

Active member
Noi, care vrem threadul curat, va rugam sa continuati in privat aceasta mica debatere copilareasca cu "cine are dreptate". :moon:

Jaja, ma bucur ca ti-a supravietuit iarba man!! :D Cealalta moarta mai bine asa decat vie si mancata in toamna de vreo vaca nesimtita (un user stieee) :laughing: Trebuia sa-i pui o bucata de carpa rosie, sa n-o deoache careva .. :biggrin:
 

coolbud

puffin' the herb
O parere foarte buna , tocmai de aceea este si o tehnica pe care foarte multa lume o foloseste , daca tu spui ca nu ar fi eficienta de ce jurnalele de crestere a oamenilor dovedesc ca este eficient ? Inclusiv eu am folosit tehnica si am creat un monstru cu 16 capete , tu poti sa faci 16 topuri fara i faci nimic plantei ?
 

Unu

New member
poti sa o clonezi in 10 plante diferite. poti sa o faci mai bushy...acea anumita tehnica mi se pare foarte artificiala si agresiva...

Probabil vroiai sa ii faci SCREEN OF GREEN (ScROG)...alta mancarica de pestisori... seamana dar nu rasare.... se preteaza indoor
OUTDOOR- (parerea mea) planta trebuie lasata sa creasca de la sine. mare si frumoasa.

Personal cred ca este o metoda pe care o folosesc cei care au experienta si incep sa se joace, la noi... am vazut ca e o moda... pe care si incepatorii o folosesc in loc sa invete cum creste planta natural... Asta e important!

PS: nu era nicio dezbatere copilareasca. schimb de idei...asta se face pe forum..

VA ROG SA NU LUATI PERSONAL CELE SCRISE PE FORUM.

VA SALUT CU PACE!

SUCCESURI!!!!
 

fenomeno_djo

Active member
Daca te referi la Low Stress Training ca fiind o metoda "agresiva" atunci nu te mai lauda pe-aici ca esti ceva ganja-guru, domnule "enupar" si "foarte artificiala" :laughing:

In plus, frumusetea se afla in ochii privitorului. Deci, e o chestie subiectiva, la capatul neimportant al cresterii cannabisului, forma - via estetica. Primul lucru ce trebuie avut de grija e cat de bine e ascunsa planta de ochii altora. Asta se rezolva prin forma ei natural ascunsa, low profile prin lst. N-are importanta forma, cat timp e ascunsa bine si hranita cu apa si razele soarelui :tiphat:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Am reusit sa ajung pe la plante sa vad cum au evoluat dupa supercroppingul brutal facut cu aproximativ 10 zile in urma.

Trei dintre cele 4 plante au reactionat bine (o AK47 si amandoua Mazar), insa cea a caror ramuri s-au fracturat in urma interventiei dadea semne de stagnare (doua ramuri fiind pierdute deja), mai ales ca niste furnici si-au facut cuib exact in pamantul pus de mine in groapa (mi-am dat seama de asta pentru ca pamantul pus era negru-maroniu iar solul local era galben, iar acum la suprafata totul este negru, furnicile carand foarte mult din interior).

M-a mirat faptul ca una din ramurile Mazar-ului mare era rupta de jos, dar nu de tot , iar rana era in vindecare. Ruptura respectiva cu siguranta nu a fost facuta de mine, ci probabil de un animal (patruped sau biped) care a trecut prin zona. Planta e inconjurata de vegetatie deasa si inalta, deci e exclus sa se fi rupt din cauza unei vijelii. Cand le-am plantat acolo n-am tinut cont de faptul ca prin zona exista mai multi ciresi (crescuti in mod salbatic) care probabil au atras copii sa le culeaga rodul.

Prima AK47 a raspuns extrem de frumos la training, ramurile mici din interior devenind acum inalte, iar de pe ramurile indoide pornind deja ramurele (multe), devenind acum cea mai mare dintre cele doua :





A doua AK47, arata inca devastata. Soarta ei se afla acum in mana furnicilor ce si-au facut cuib la radacina ei :



 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cea mai mare dintre cele doua Mazar creste vertiginos, avand acum, dupa aproximarile mele, 1.60-1.70m. La fiecare internod are preflowers care se confunda cu multitudinea de insecte care isi fac veacul pe ramurile ei :





Planta 'antrenata' nu s-a mai dezvoltat asa de mult, insa a capatat un aspect de planta perena , raspandindu-se pe sol si camuflandu-se extrem de bine printre vegetatia locala :





Cam atat pentru moment. Voi incerca incerca un nou update saptamana viitoare, de data asta cu micile clone raspandite in calea (b)ovinelor.

:tiphat:
 

fenomeno_djo

Active member
A doua AK47 e putin ciufulita, doar atat. Dupa supercropul ala cam pe parte lemnoasa nu-si revine prea curand, mai ales daca e miscata in primele 2 zile rana. Dar in principiu va muri fara pagube prea mari, daca alege planta asta, mai ales ca e deja "in miscare" cu cresterea de mult timp. Toate arata sanatoase si frumoase hemp! Sa speram ca nu le manca copiii..sau vaca :D
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
hemp , e perlit acolo in a 4-a poza ?

Nu-i perlit. Intamplator aveam la mine niste ingrasamant universal NPK 15-15-15 pentru ceva gard viu de l-am plantat recent si am aruncat cateva granule ca sa o ajut sa isi revina si eventual sa mai alunge din furnicii. Nu l-am dizolvat, nici nu l-am amestecat cu pamantul, pur si simplu l-am presarat la suprafata iar eventualele ploi sau roua de seara si dimineata il vor dizolva lent si va ajunge in cele din urma in sol.
 
P

pikach

de asta am si intrebat pentru ca semana cu un slow release. furnicile de la mine nu prea par deranjate de chimicale.. tine-o tot asa , mazarul ala e fain tare
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Sunt si eu curios cum evolueaza outdoor, pentru ca indoor nu prea am fost multumit de structura mugurilor - desi tari si compacti, ard extrem de repede, parca ar fi impregnati cu azotat de potasiu. Nu stiu daca e de vina faptul ca e strain feminizat sau linia de nutrienti folosita, insa toate calixurile sunt umplute cu un fel de tesut spongios care arde extrem de repede, dupa cum spuneam mai devreme.
 

sanducu

Active member
mic update balcon: pana la urma am dus totusi 3 plante afara mai mult sa vad cum se descurca in locul ce l-am gasit fara sa le fac prea multe vizite, cat de sigur e...( m-am mutat de anul trecut in oras nou, in zona cu total alt relief si n-am apucat sa merg prea mult pe camp sa caut spot-uri)
am mai tinut 2 in balcon
 

Attachments

  • RIMG0054.jpg
    RIMG0054.jpg
    73.8 KB · Views: 14
  • RIMG0056.jpg
    RIMG0056.jpg
    77.4 KB · Views: 16
  • RIMG0058.jpg
    RIMG0058.jpg
    81.1 KB · Views: 18
  • RIMG0059.jpg
    RIMG0059.jpg
    58.5 KB · Views: 15

JaJa_Man

Member
Baieti, outdoot-ul meu din pacate se termina aici.
Am fost azi sa ud planta si am gasit o mare surpriza.....
picture.php
 
Top