What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Butterit, öljyt, hasikset ja leivonnaisreseptit

kalastaja

Member
Onkos nuo bubblebagsonit hintansa arvoiset? Alkanut kiinnostelemaan tämä hasiksen maailma :D ja siinä olisi suhteellisen halpa keino tutustua. Muutamia kysymyksiä olisi aiheeseen liittyen elikkäs kuinka pieneen tilaan ne budit sitten menee? Eli mikä saanto%
Onko tuhlausta polttaa ilman vaporisaattoria? Ja onko suuurta väliä tekeekö kuivasta budista, kuivasta ja pakastetusta, tuoreesta tai tuoreena pakastetusta?
 
U

unthing

hyviä kysymyksiä, toivottavasti joku asiantuntija vastaa pian.

saannoksi veikkaisin 10% noin karkeesti, mutta monta muuttujaa jne..ite oon monesti tehny ghetto sihtaushassista kaverilta saaduilla harsokankailla (mihin lienee alunperin ollut). bubblebagit kiinnostais kans, ajatuksena oli tehdä molempia laatuja ja ikäänkuin ottaa kaikki irti materiaalista. bageja on tullut joskus aikoinaan testailtua ja työläämpää hommaa mun mielestä, mutta saisko sitten enempi irti ja parempilaatuisena?
 

kooljay

Member
Ny on gettohasat laskeutumassa ja perhemonsteri tilattu.. hyvä sunnuntai kun kaiken kruunaa alice in wonderland ysiltä :)
 

GrowKäry

Member
Mulla on 8 pussin all mesh 5gallonaa.
http://www.trichome-bags.com/cart/product_info.php?cPath=23&products_id=35
Saahan niillä perkeleen hyvää polttoa, ja toleranssit kattoon. :D

Vapottamalla kai niistä parhaan hyödyn irti saa, mutta kyllähän nuo bongista tai jointistakin menee.

Itse suosin tuoreena pakastettua materiaalia.
Ainakin vrk pakastimessa ennen operaatioo.
Jäitäkään ei voi olla ikinä liikaa.

Kuivatusta saa ehkä määrällisesti enemmän, mutta ei niin puhtaita ja kuplivia.

Materiaali kannattaa pyöritellä muutamaankin eri otteeseen, toisen kierroksen setitkin ovat varsin laadukkaita.

Tuottoprosenttia en osaa arvioida, sähkövatkaimella enemmän kuin käsin sekottaen... ja toki materiaalista riippuaen.
picture.php

Jotain ulkosettien heinistä ja hötöistä väsäiltyjä.
45 ja 37 on ollut aina kuplivaa.

Koko homma vie aikaa useita tunteja ja on kaikenkaikkiaan yllättävän työlästä. :D

Ennen väsäilin tällä gumby hash tavalla:
http://www.youtube.com/watch?v=rhGNxUgFHcc
 

hamppuu

Member
Onkos growkäry onnistunut vielä tekemään full melttiä ?


alice in wonderland.. hmmm, thx kooljay että muistutit !
 

kooljay

Member
Saas nähdä millasta tosta omasta palasta tuli, kullanruskeeta pulveria joka muuttu pinnalta tummanruskeeks kun puristin laataks.. tahmeeta ja tuoksuvaa kuitenkin. Silmäfiktillä joku 8g
 

ambient

Member
Tulipa eilen tehtyä pitkästä aikaa öljyä ku tota lehtee oli tos jonku verran ja sitä ei nii mielellään semmosenaan polta. Kuivasin lehdet, heitin ne ihan jauhona puolenlitran limpparipulloon. Tein korkista "sihdin" ja pohjan leikkasin veks että sain täytettyä pullon ku sinne meni hiukan jotai varsisilppuakin mukaan. Teipillä pohja takasi kii, pohjaan pieni reikä mihin sai butaanipullon suuttimen tiiviisti kii ja eiku pari purkkia läpi. On kyllä tujua tavaraa mitä tosta tuli! Tosi vähän mukin reunasta pyöräytin tupakkaan ja ponkista pari hittiä nii se oli menoo :D suosittelen. Jäi vielä vähän tällekin ehtoolle :dance013:
picture.php
 

don_veijo

Member
Tulipa eilen tehtyä pitkästä aikaa öljyä ku tota lehtee oli tos jonku verran ja sitä ei nii mielellään semmosenaan polta. Kuivasin lehdet, heitin ne ihan jauhona puolenlitran limpparipulloon. Tein korkista "sihdin" ja pohjan leikkasin veks että sain täytettyä pullon ku sinne meni hiukan jotai varsisilppuakin mukaan. Teipillä pohja takasi kii, pohjaan pieni reikä mihin sai butaanipullon suuttimen tiiviisti kii ja eiku pari purkkia läpi. On kyllä tujua tavaraa mitä tosta tuli! Tosi vähän mukin reunasta pyöräytin tupakkaan ja ponkista pari hittiä nii se oli menoo :D suosittelen. Jäi vielä vähän tällekin ehtoolle :dance013:
View Image


pakko sanoo et ei kyllä ooo herkun näköstä + miks sä sen pullon pohjan pois leikkasit :wtf: tee ens kerralla neulalla tms pieni reikä pullon pohjaan mistä sen butskun sinne pulloon työnnät ja lehet sisään sielt korkista jos et extractoria omista/tilaa en oo ikinä saanu tollast mustaa matskuu ku butulla vääntäny acetonilla asia ihan eri mut en suosittele aceton matsku mustaa ja maistuu ihan naapurin ellin perseelle
 

setaemies

Member
PET taitaa kestää butaania, mutta yleisesti ottaen liuottimet ja muovit = ei hyvä juttu. Näin niinkun jatkon kannalta ohimennen mainiten. :rolleyes:
 

Mosse

New member
Yks kaveri teki meille erotteluputkia että putken ulostulopäässä on metalliverkkoa ristiin rastiin josta vain neste pääsee valumaan ulos ja putken toisessa päässä on kierteet johon kierretään korkki kiinni ja korkissa on pieni reikä johon käy tiiviisti butaanipurkin pää.
 

don_veijo

Member
juu pet kyllä kestää samaa kamaa se on se extractorikin pikkasen paksumpaa vaan tein ennen rauta putkella mut siit tulee sellanen OuTo raudan maku loppu tulokseen
 

ambient

Member
ei toi ihan mustaa ollukaan ku jotai vihreetä. Se vaan näyttää tossa könttänä mustalta ku kallistin kuppia niin että porisee paakuks tonne reunaan noi. Ja sinne tippu pisara pari vettä.. pohjan leikkasin siks pois ku oli nopeempi ja helpompi täyttää enkä jaksanu ihan silpuks oksia vetää, idea oli vaan saada paukut. aikasemmin en oo muovia käyttäny mut ny kokeilin ku moni muukin kuolematta niin tehny. tämmösiä nää pikaölpät on.. ei mitään kaunista :D oon butaanilla kukastaki tehny ja sitä voi jo mustaks sanoo.
 

hamppuu

Member
Jotain kyllä väärin tekee jos BHO:sta mustaa tuleee... Sen pitäis olla semmoista kellertävän hunajamaista. (butane HONEY oil)..
 

Hasanen

Member
Liian pitkä liuotus/flushi butaanilla ja alkaa irrota ei haluttuja kasvinosia -> lopputuote tummaa/mustaa. Lehdestä kun tekee niin se flushi on tosi nopee ja sen jälkeen alkaa tulla mustaa mönjää.
 

ambient

Member
En tie mitä teen sitte väärin, kun oon ohjeen mukaan tehny ja suoraa ne tihkuu putkesta läpi ettei se matsku sielä uimaan kerkiä sen enempää. Toimivaa on kumminkin aina ollu jollei muuta, se ja sama minkä väristä se on, mustalta se näyttää ainaki ku on mukinpohjalla. Eihän tossaka toi mustaa esim reunoilta oo mistä se on valunu sinne pohjalle..

E. Ja toi kuvan ölppä oli muutenki aika viritys onnettomalla siivilällä mistä tuli tota putuaki sekaan.
 

rasras

Active member
pakko avautuu,,,

Ne ohjeet mitä olet lukenut ei oikein natsaa voisit tutustua oikeisiin ohjeisiin tuolla alan topiceissa. Flushin pituudella ei ole nimeksikään väliä vaan lähtö matskun laatu määrittelee värin/puhtauden, varret toimii oljyksi tehtynä yhtä lujaa kuin polttaessa sitä piipusta plus tottakai siitä muusta paskasta menee sekasin(esim lehtivihreä lannoitteen jäämät mahdolliset muovit..... Esimerkkinä itse liotan kaikkia kolmea erää vähintää 45 min ja loppu tulos aina kultaista ja lajikkeen hajuista.

BHO on mustuu jos sitä käsitellään kovalla lämmöllä tunti tai sen vanhentuessa (kuukausia). Ja silloin se on aktiivista syödessä

Don Veijo toivottavasti käytät vacuumia raaka öljyysi koska kuvissa näkyy paljon butaani kuplia, putsin näköstä matskua muuten.. edit aha katoin kuvat loppuun annat matskun mennä auto budderiks(3 kuva).

Parempi että kaikki tehdään sitä hittiä jäällä ja vedellä tai pollilla...ei tarvi kelailla onko se ihan turvallista poltaa tai että räjähtääkö putki tai kämppä silmille...

Öljyt ovat erittäin vahvoja lääkkeitä ja niiden valmistus pitisi jättää ammattilaisille koska homma on oma tieteen ala.

Vahvana esimerkkinä on USA patentti viime kuulta: Phytocannabinoids in the treatment of cancer http://www.google.com/patents/US20130059018

Vittu ne meni ja patentoi öljyn teon prosessin kaikki vaiheet hoito keinoksi kaikkiin syöpä tyyppeihin plus muutamiin muihin tauteihin......
 

rasras

Active member
Ja vittu koittakaa ottaa toi viesti rakentava eikä pelkkänä vittuiluna, ei samallaista draamaa kun sen yhen hessu hopon kanssa.
 

ambient

Member
Joo, muovit ja liimat pelkästään vedinki ja sen pullonki teippasin niin että varmana sain liimat mukana koko teipistä... Rakentavaa palautetta ja jätkä spennaa ku 16v katunilkki... Ja jollei tullu vielä selväks niin kokeilin tasan kerran noin ja oon ennenki öljyä butaanilla tehny ja edelleen ohjeen mukaan, mikä käy mulle ja monelle muulle. Se että toi kuvassa näyttää mustalle nii en voi mitään, ihme vitun nillitys..
 
Top