What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Modalitati, tehnici, retete.... de fumat si consum al marioarei

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca ai fuma niste indica periculoasa, imediat te-ar trimite la somn. iar ceaiul e asa.. relaxant, nu iti da somn. si probabil exista alte ceaiuri (din alte plante) care ar fi mai bune la treaba asta.
 

eska

Member
Salutare! Si bine v-am gasit! :tiphat:
Interesante modalitati si tehnici descrise pe aici. Poate o sa-mi permit si eu candva sa le incerc. Deocamdata am incercat tehnica clasica spliff.
Toate bune! :joint:
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
shark-blunt-1.jpg


rechinu!!!!!!
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
[YOUTUBEIF]R9REbhaXHP4[/YOUTUBEIF]
 
Last edited by a moderator:

Bonng

New member
bai care e perioada cea mai lunga de heavy smoking incercata de voi? gen la 10 tigari pe zi sau chiar 20?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
La 10 tigari pe zi, trebuie sa ai o toleranta foarte ridicata ca sa mai fi in stare sa fumezi. 10 tigari normale consuma pe zi un fumator mediu, si nu e chiar putin.

Si mai e si intrebarea: 10 tigari de ce ? Sativa ? Indica ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si apoi, cat de mari "tigarile"?

eu am incercat-o luni de zile in mai multe reprize separate, dar nu am ajuns chiar la 10 pe zi. media sa fi fost pe la 2-3 pe zi si ajungand pana pe la 5 pe zi, cand crestea toleranta. (la ~0.5 bucata..) si daca imi amintesc bine cel mai mult in care nu am ratat o zi a fost cam 8 luni.

intrebarea mea e ce bagi tu si cat rulezi intr-unul de vorbesti direct de 10 sau 20 unitati pe zi?
 

Bonng

New member
cam la 1g sau catteodata 2 la 1 g daca eram la birou. si am tinut-o asa 4 ani si acum am pus frana ca ma bagase in niste stari de depresie fenomenale. si imi era frica de withdrawal syndrome ca citisem niste aberatii pe net. da nu mi s-a intamplat nimic decat transpiratii nocturne abundente! vroiam sa intreb daca sa ma mai astept la vreo ceva...
 

Bonng

New member
In rest ma simt extraordinar mai multa energie , mai comunicativ, culmea ca inca nu ma enervez. Bine ca nu vreau definitiv sa opresc doar nu sunt nebun... dar ca vroiam sa vad ce se intampla... asa am mai luat pauze de o zi sau doua da nu rezistam... adica nu ca imi tremurau mainile sau ceva.. parca era un gest reflex... daca ma asezam in canapea trebuia sa rulez una cateodata fara sa imi dau seama. Fumez si tutun si daca imi faceam o tigara cu tutun obligatoriu mi se ducea mana si la cutiuta magica.
 

Bonng

New member
La 10 tigari pe zi, trebuie sa ai o toleranta foarte ridicata ca sa mai fi in stare sa fumezi. 10 tigari normale consuma pe zi un fumator mediu, si nu e chiar putin.

Si mai e si intrebarea: 10 tigari de ce ? Sativa ? Indica ?


Sativa in general si cateodata indica pe inserat. Pt somnic! proportia ar fi fost de 70-80% sativa restul indica.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
putina insomnie primele cateva nopti, si lipsa de pofta de mancare cateva zile. dupa vreo 5-6 zile ar trebui sa nu mai ai nici un simptom. doar o mica perioada de tranzitie..
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Stau si ma intreb ce ar insemna sa fumezi 10-20 de tigari pe zi din iarba cumparata de la dealeri. La cantitatile astea primesti oare discount pentru 'en-gros' ? :chin:

Cel putin 10 grame pe zi ??? WTF ? E clar ca e vorba de o dependenta, dar in mod cert nu dependenta de THC, ci mai degraba o dependenta psihica (la fel ca si in cazul celor care mananca de plictiseala si nu se mai pot opri). Sunt tare curios ce efecte se mai simt in cazul unei astfel de tolerante crescute si cate kg in plus pe luna s-ar depunde (ca oricat de mare ar fi toleranta, efectele asupra poftei de mancare nu dispar niciodata).
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu sunt mai curios in cat timp ar incepe sa te doara plamanii. nu cred ca am bagat inca 20 cuie de la dealari, nici macar adunate, si nici nu m-as risca sa mai bag mai mult de cateva fumuri de proba. discountu'e din sanatate, cel mai probabil!
 

Bonng

New member
Insomnie nu prea a fost cazul ca ma certasem si cu iubita si avusesem vreo cateva zile de nesomn pe motive sentimentale. Acum dorm de rup ... cu pofta de mancare nush ce sa zic... si in timpul cand fumam aveam perioade cand imi facea pofta de mancare si perioade cand fumam in loc de mancare... la mine nu prea ma loveste cu pofte. La inceputul inceputului devastam frigiderul... dar dupa cateva luni chiar dimpotriva imi taia pofta de mancare. La inceput mi-a convenit ca eram cam gras si ajunsesem numai bine... numai ca dupa aia m-am dus spre 60 kg (si am cca 1,73 inaltime). Acum bat la 58 kg. Vreau sa ajung pe la 67 din nou si dupa asta reiau :)))
 
Top