What's new

Legalizare RO

MJSoft

Member
io da :)) ..sa dau cu subsemnatu. esti liber, daca vrei...
dar e putin dificil creca cu crearea ongului... trb sediu si mai multe lucruri. aveam un text cu tot ce trb pt un ONG. o sa-l caut..
 

MJgrow

Active member
Se pare ca rusilor le-a venit foarte bine mintea la cap. Comunistii gandesc constructiv. Cred ca le miroase a caca cu toat m' UE 'ul asta care in curand o sa pice. Se anunta vremuri grele si ei au inceput sa isi faca aprovizionarea cu bani.

http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/rusia-ar-putea-legaliza-cultivarea-canabisului-591489.html

Ai nostri comunisti oare sunt in stare sa gandeasca in viitorul apropiat sau indepartat la asa ceva?

Pana atunci hai sa ne vedem de plantele HALUCINOGENE si asa zisele BOLIDE, de la Logan in sus.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Rusia este o tara care are controlul, nu una care este controlata.
Romania este ...

keep waiting! :joint:
 

MJgrow

Active member
este.... de cacat :)

problema e cu oamenii. Daca e sa analizezi putin meleagurile, putine tari din lume au asa ceva. Practic ai cam ce vrei tu. Doar sa casti ochii si sa vezi care-i treaba.

Vorba cuiva. Murim de foame cu curul pe comoara. Adancurile tarii "ascund" bogatii... de neimaginat :)
 

MJgrow

Active member
Se mai aude ceva in lumea asta ceva cu legalizare sau tolerare?

Anu asta sau la anu ? ceva ceva ?

Sau cam am impresia ca deja multi intorc spatele la ce are lumea de zis apropo de asta?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Se mai aude ceva in lumea asta ceva cu legalizare sau tolerare?

Anu asta sau la anu ? ceva ceva ?

Sau cam am impresia ca deja multi intorc spatele la ce are lumea de zis apropo de asta?

Tu crezi ca in situatia actuala in care vanzatorii de etnobotanice mai ca sunt omorati cu pietre din cauza furiei colective alimentate de media demersurile pentru legalizarea ierbii au vreo sansa de reusita ?

Poti sa fi cel mai sfant dintre sfinti, dar daca te afisezi undeva in public sustinand legalizarea cu siguranta ti-o furi atat din toate partile (ca sa nu mai zic ca vei fi luat permanent la ochi).

Din pacate tara asta nu e pregatita pentru asa ceva. De curiozitate ar merita facut un sondaj printre toate categoriile sociale si de varsta ca sa vedem cum e perceputa 'iarba' : ca drog recreativ sau ca un rau care sapa pe dinauntru societatea si ne duce pe toti spre dezastru.

Stim cu totii ce caracter avem noi romanii si cum reactionam la astfel de lucruri. Pomeneste de iarba si vei fi facut automat drogat, aurolac, infractor, traficant, interlop, etc, etc, etc.

Singura noastra sansa este adoptarea si impunerea de catre UE a unor directive care sa recomande decriminalizarea detinerii si consumului de cannabis in statele membre. Personal sunt pentru condamnarea si sanctionarea penala a traficului.


Totodata ar trebui (daca nu exista deja un astfel de curent in Romania) militat pentru aducerea la cunostinta opiniei largi a efectelor benefice pe care cannabisul medical (in special anumite tipuri de indica) il are in lupta cu anumite boli. Se poate face asta prin intermediul internetului, cu fonduri nu foarte multe.

Poate ca ar trebui sa ne unim puterile si sa organizam o astfel de miscare care sa aiba ca scop exclusiv popularizarea efectelor benefice ale cannabisului si daramarea miturilor privind consumul acestei plante (daca ar fi adevarate probabil ca majoritatea celor care scriu aici deja si-au pierdut cel putin jumatate de creier).

Cu un buget de 1000 EUR pe luna se poate face o campanie de publicitate pe internet care sa deschida ochii oamenilor. Ar fi si cea mai sigura si discreta metoda, putand fi facuta si din afara tarii pentru a evita "bunele intentii" ale organelor de pe la noi.
 

Splif

Member
Anu asta? poate in visele tale alea frumoase :)
Poate peste 10-15 ani sa te astepti la o toleranta din partea lor .
Asta e realitatea ...
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
10-15 ani e o perioada pesimista chiar si pentru Romania. Nu trebuie sa ne asteptam la legalizare brusca (desi se mai intampla si miracole in lumea asta) dar trebuie sa ne spunem intr-un fel punctul de vedere si sa-i convingem pe toti ca IARBA NU FACE RAU.
 
terminati-va cu prostiile. nu se va legaliza niciodata la noi. Cand eram mic, imi aduc aminte ca bunica mea (de prin ardeal) facea placinta de dovleac si pe deasupra punea seminte de canepa, ori pentru ornament ori pentru gust ...nu stiu sigur, nu am mai apucat sa o intreb...

Si mai stiu ca ma trimitea sa pazesc canepa sa nu o manance ciorile, pentru a face fibre...se zdrobea la izvor cu maiul tulpina...

Imi vine sa plang cand vad ce se intampla.

Hai sa facem un blog ceva, ca moldovenii. Astia au fost in stare sa-si face un site care sustine cultivarea si utilizarea canepei in scop medicinal si recreativ, si noi nu? organizeaza anual marsul canepei daca ati vazut !
- astept sugestii pentru un blog. ma ocup personal pentru ca nu mai suport sa vad atata prostie si manipulare.

jegosu' ala de rockefeller a interzis canepa ca sa-si vanda el plasticele produse din petrol daca va aduceti aminte (prima mare companie petroliera Exxon aka standard oil ,pt cunoscatori). omu' a stiut ca fibra de canepa poate fi produsa ieftin si e foarte durabila dar, petrolul era pe bani multi. ce cocalar infect.

respect pentru toti ninjalaii de la noi din RO.

pace.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu, doar ca incepand cu iulie 2012 intra in vigoare codul penal unic european.. si daca atunci nu vom fi fortati sa facem ceva, nu vom face noi de capul nostru dupa pentru niste ani buni nimic..
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Sa iasa un pas in fata acela care are curajul sa se ia la tranta, pe fata cu autoritatile pentru a sustine din punct de vedere juridic miscarea de legalizare din Romania.

Nu cred ca exista o persoana care sa sustina legalizarea si sa nu fie consumator (doar din auzite si din vorbe nu iti poti face o convingere solida), iar pentru a iesi in evidenta si pentru a lua atitudine in numele celor ce sustin legalizarea trebuie sa aiba foarte mult curaj si sa-si asume toate murdariile care ii vor fi facute.

Din pacate in tara asta este la mare pret prezumtie de VINOVATIE si aducerea in discutie a unui actiuni condamnate de lege il face in mod automat vinovat pe cel care incearca sa o decriminalizeze.

Va mai aduceti aminte filmele cu Pistruiatul si cum se imparteau manifeste ? Asemenea miscari de gherila ar fi (zic eu) utile si in cazul legalizarii.

Inainte de a cere legalizarea trebuie sa aducem la cunostinta opiniei publice faptul ca aceasta planta nu are efecte negative nici asupra sanatatii individuale fie ea fizica sau mentala, nici asupra societatii pe ansamblu si ca dimpotriva aduce numai beneficii.
 

MJgrow

Active member
nu, doar ca incepand cu iulie 2012 intra in vigoare codul penal unic european.. si daca atunci nu vom fi fortati sa facem ceva, nu vom face noi de capul nostru dupa pentru niste ani buni nimic..


tare imi e frica ca o sa fie mult mai preocupati de impartit galeti si faina/zahar pe la oameni saraci de pe la sate ca deh... vine campania electorala, cu alegeri presidentiale sau/si locale.

dar doamne ajuta !

Macar sa iti vezi de treaba ta si sa nu mai faci infarct la fiecare masina care se apropie incet la fundul tau cand te plimbi cu prietenii. :p Adica cu jointu in mana/gura.

Orcum daca ma gandesc putin de cand a aparut la noi curentul asta de "etnobotanice", prima data au fost acele ierburi stropite care eramult mai "slabe" decat prafurile.

Stiu ca fumau multi pe vremea aceea si rulau pe la tot pasul, si rar vedeai pe cineva ca se uita urat sau suspect.

Lumea parea indiferenta. Asa este si acum. Poti sa faci orce ai face ca nu mai zice nimeni nimic. Azi tipa, maine uita.

Si cum la noi banul vorbeste....
 
G

green_land

nu, doar ca incepand cu iulie 2012 intra in vigoare codul penal unic european.. si daca atunci nu vom fi fortati sa facem ceva, nu vom face noi de capul nostru dupa pentru niste ani buni nimic..

daca nu-i prea mare deranju' ... ai si alte detalii despre acest cod penal unic european?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu am mai vazut de mult timp un thread revenit la viata asa de virulent precum asta. Oare nu e cazul sa facem ceva ?
 
Top