What's new

Cannabis nyheder fra medierne

Hold da helt op en god nyhed at vågne op til. Nu må vi bare se hvad der sker - om det bare bliver ved snakken eller om der virkelig er nogle fornuftige mennesker der tør gøre det rigtige.
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
better go outside!

http://ekstrabladet.dk/112/article1564995.ece

No_name_671072o.jpg


Lavede skunk i lejlighed: Stærkt forbrændt ved gaseksplosion

Tagkonstruktionen løftede sig ved kæmpe gaseksplosion i lejlighed i Aabyhøj, hvor beboeren havde et større skunklaboratorium

En 31-årig mand blev voldsomt forbrændt ved en kraftig gaseksplosion i en lejlighed på Tousvej 67 i Åbyhøj ved Aarhus her til eftermiddag.

Da politiet kom til stedet, viste det sig, at manden havde indrettet sin lejlighed som et større skunklaboratorium med hashplanter. Og det var i forbindelse med udtrækning af olie fra hashplanten, hvor beboeren brugte gas, at en gnist satte eksplosionen i gang. Formentlig fordi koncentrationen var blevet for stærk.

Brandvæsnet fik meldingen kl. 16.30 her til eftermiddag, og eksplosionen var så kraftig, at vinduerne blev blæst ud, væggene revnede, og tagkonstruktionen løftede sig.

Forbrændt og anholdt
Den 31-årige mand er kommet slemt til skade, men det er ikke livstruende.

- Han har forbrændinger over det hele. Det er vist kun 1. og 2. gradsforbrændinger, så han skal nok spules godt de næste mange timer, siger Jesper Drejer, vagtchef ved Østjyllands Politi, til ekstrabladet.dk.

Derudover er han i øvrigt også anholdt.

Der var andre til stede i lejligheden, men det er uvist, hvor meget de er kommet til skade. Politiet understreger dog, at det ikke er særlig smart at foretage sig den slags ting i en etageejendom, fordi andre beboere kan blive bragt i fare.
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
http://ekstrabladet.dk/nationen/article1606196.ece

Alle kender begrebet 'Red Light District', det område i en by, hvor der foregår prostitution og hvor man kan købe stoffer. Nu har hampepartiet skabt et nyt begreb - 'Green Light District', og det blev officielt åbnet den 13 august uden nogen form for mediebevågenhed.
Hvilket måske var meget godt, problemerne med at få presseningen af skiltet taget i betragtning.

Pusherstreet
- Green Light District er området omkring Pusher Street, også kaldet bare Gaden, i Christiania, hvor der sælges cannabis. Det er ikke helt nyt sted, det har eksisteret siden 1971. Der er foregået en livlig handel med cannabis siden den tid, selvom det er ulovligt. Fri Hash Bevægelsen og Hampepartiet har opsat nogle skilte som markerer hvor Green Light District er, skriver Hampepartiet.
Musikken i videoen er lavet af 'Krølle' fra Christiania og hedder 'Tonsvis af hash'.
 

Ludo

Member
ahhhhh.....de var da sat på klem vinduerne..........det må da være no......BOOOOOM....nej, det er det ik.......:moon:

Men fedt nok med det 'nye navn'.......så skal det jo snart besøges igen......hygge allesammen og go karma jeres vej...!!!!

Og vil i ik nok huske at sørge for ordentlig udluftning...IKKE FRA EN EMHÆTTE....når i laver gas.......det er ikke det bedste lys at kaste over den hyggelige hobby........fred
 
Z

zomb

Kunne han dog bare råbe lidt højere! Argumenterne fejler skam ingenting...

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1607499.ece link med tuxen video

...Nogen har tjent - og tjener - vanvittigt mange penge på det her, har Kim Møller, ph.d. fra Center for Rusmiddelforskning ved Aarhus Universitet udtalt til Videnskab.dk...

Fik en gang en seddel herfra der var vedlagt nogle cannabisrealterede ting bestilt fra nettet. På sedlen stod om jeg ville deltage i et anonymt projekt/ undersøgelse af danske growers. Cool!

Center for Rusmiddelforskning ved Aarhus Universitet
Her har man da i det mindste fat i den lange ende,- og var det ikke her en studerende havde et grow i kælderen?
 
Last edited:

Xhashish

Active member
Veteran
Lidt sent ude, men måske er der nogen der stadig kan nå det ...

Kanal5 - Kl. 20.00

KRIMI5

KRIMI5 er med i marken, når vi går tæt på illegal guerilla-dyrket hash, og vi er med i skunklaboratoriet og følger politiet på hash-razzia. Det handler om den organiserede hash-dyrkning, når KRIMI5 går bag den hjemmedyrkede narkotika-industri
 

Quiet_Riot

Active member
Veteran
http://netavisen-sjaelland.dk/2011/10/04/politiet-hostede-19-kg-hamp/

Endnu en gang bliver der overdrevet. 19 kg FRISK hamp, ikke tørret...

Hårbølle: Mandag formiddag var betjente fra politiets specialpatrulje på havearbejde i en have på Vindebækvej i Hårbølle.

Her groede der friske hampplanter – i alt ca. 19 kg. Det svarer til ca. 448 gram hash, og ved en efterfølgende ransagning af huset blev der fundet 500 tørret hamp.

Hus- og haveejeren – en 47-årig mand – blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
:laughing:latterligt og meningsløst at bruge politi og journalist resourcer på den slags små bakteller...

-og så er det snart slut med at hygge sig på hollandske coffeshops

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/10/08/031911.htm

Holland strammer hashreglerne
08. okt. 2011 03.28 Udland

Den hash, der sælges i Hollands såkaldte coffe shops er blevet for stærk, mener landets regering. Den såkaldte skunk kvalitet vil i fremtiden blive betragtet på linje med hård narkotika og vil ikke længere kunne sælges legalt.

Politikernes beslutning er et hårdt slag for coffee shop forretningerne, der nu må erstatte 80 pct. af deres omsætning med langt svagere hash, skriver BBC.

Ændringen træder i kraft næste år. Samtidig planlægger regeringen at forbyde udenlandske turister at gå på coffee shop.
 

dragongrower

Active member
hehe esben, de er da smarte de konservative politkkere, hva..
De kan ikke få det gjort ulovligt i sig selv, så ændrer de bare definitionen så skunk bliver "hård" narko.. :(
 
Z

zomb

WTF!!! -så må der protesteres laves og oprør, det skal de satme ikke få lov til... Det kommer bare ikke til at ske- så bliver jeg aktiv i greenpeace!
 
Legaliseringen af cannabis ser ud til at komme til at fylde en del i den kommende præsidentvalgkamp i USA. Fornyeligt ændrede California Medical Association(forening af læger i staten Californien) deres standpunkt i forhold til legaliseringen af cannabis; de er nu pro-legalisering. Læs mere her

To dage efter udkom en måling fra Gallup vedrørende den amerikanske befolknings holdning til cannabis. For første gang nogensinde er størstedelen af den amerikanske befolkning for en legalisering af cannabis. 50% vs. 46%. læs mere her
f9nyco05-um-ww_mfbuo9q.gif


Dette har ført til en helt masse mediedebat på alle de større nyhedsstationer. Et fantastisk indslag kan ses her:
[youtubeif]3lg5I4ILM44[/youtubeif]

Vi kan vel kun krydse fingre...
 
Z

zomb

Zatox & Tatanka styrer for vildt! lots of cool stuff is legal, try out the Black Sensation next time in the Dam. -do it, do it now, there might be a law against it tomorrow...
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
skal disse forslag ikke have lidt flere stemmer?

http://www.ideernes.dk/andre/fjern-den-stigende-kriminalitet-lovliggoer-hamp

Fjern den stigende kriminalitet.. lovliggør Hamp!
ons, 10/12/2011 - 14:40 — Tina M.
713 danskere støtter dette


Vi bør alle åbne vores øjne og se i nye retninger, istedet for at sidde fast i den samme vante rille.. Hamp er mere end bare et rus-middel, der er rigtig mange gode egenskaber ved Hamp, for det første laver vi papir af træer som bliver fældet i efterhånden små regnskove over hele kloden ...! ikke ligefrem med til at støtte op om et bedre miljø, når vi i virkeligheden har et langt bedre og mere bæredygtigt produkt i Hamp hvor fibrene er langt stærkere, Hamp gror hurtigt i forhold til træer, så der skal ikke meget mere end at lægge 2 & 2 sammen for at kunne se fornuften i det. Hamp kan bruges til at producere stof til tøj, reb & toværk, Biodegradable plastik som imodsætnig til andet plastik kan nedbrydes af naturen, Hamp er et af verdens hurtigst voksende biomasser vi kender til, og kan bruges som et miljø rigtigt brændstof - Der er rigtig mange muligheder! Så mit bud til det Danske folk & Folketinget: Stop nu med at lukke jeres øjne og lyt til fornuften idet, Hamp har været brugt af mennesker i flere tusinder år, det er snart på tide at vi indser at det ikke kan stoppes, istedet for at bekæmpe det der ikke kan stoppes skal vi benytte os af de goder der følger med Hamp istedet for at støtte op om de kriminelle, for det er det vi gør, vi spilder danske skatte-kroner på narko-politi - politiet kan ikke stoppe det, hvis man kigger tilbage på 30'ernes Amerika hvor alkohol var forbudt mener jeg at det giver et ret godt billede af hvad der også forgår nu.. De kriminelles guldmine er Hamp - planten som ikke er kemisk fremstillet men et naturligt produkt – Lad staten tage over handlen, selvfølgelig med aldersgrænse på som med alkohol osv. Men giv folk muligheden for at kunne gøre det lovligt og tjen penge på det! Personligt har jeg snakket med egen læge som mener at angsten om Hamp, Hash, Pot.. you name it! Er noget værre propoganda, Hamp har aldrig slået ihjel – det har alkohol – Hamp har aldrig skabt nyresvigt, dårligt hjerte eller lever – det har alkohol – faktoren at Hamp er ulovligt har selvfølgelig også været med ti t bygge en større uvidenhed, så få da endelig også forsket i hvad vi mere kan gøre med Hamp – og gør Danmark til forkæmper for Hamp..!!
http://www.ideernes.dk/andre/afkriminaliser-cannabishash-brugeren

Afkriminaliser Cannabis/hash brugeren

tor, 10/13/2011 - 08:51 — Ken Fred 360 danskere støtter dette



At mennesker der vælger et andet rusmiddel end alkohol skal dømmes som kriminelle er både hyklerisk, dobbeltmoralsk, og diskriminerende.
I dag får man en bøde på mindst 2000 kr. for at være i besiddelse af bare et blad fra planten.
Tillad brugeren at have en mængde til personlig brug, og tillad dyrkning af få planter, og brug politiets ressourcer mere fornuftigt.
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
super! der er flere andre cannabis ideer, denne f.eks:

http://www.ideernes.dk/andre-ideer/hash-kvalitets-kontrol-kontor

Hash-kvalitets-kontrol-.kontor.
fre, 10/21/2011 - 10:43 — Speder
4 danskere støtter dette

I et land som Danmark hvor meget kontrolleres og kvalitetsikres, er det tankevækkende at der ikke stilles spørgsmåltegn ved kvaliteten af hash.
Gennem mit eget brug af stoffet gennem årene har jeg følt mig uddsat for mange tilsætningsmidler, i en grad så jeg nu helst kun ryger pot. At hash er illegalt er latterligt og at det derfor ikke kvalitetskontrolleres rammer medlemmer af stort set alle familier i Danmark.
Jeg mødte for nogle år siden en mand som efter at have arbejdet en sæson i produktionen i Marokko selv var holdt op med at ryge hash. Han forklarede at hash der' bliver inddelt i fire kvaliteter:
0,0 som det første ryst af hampeplanten og derefter 0,1 , 0,2 og til sidst 0,3.

O,3 er den kvalitet som udgør en stor del af det der bliver røget i Danmark. Det består af blendede hampplanterester, bindemidler, blødgøringsmidler, 10% hash og så ammoniak, benzen eller æter.
Denne blanding bliver i England kaldet "soap", i Danmark både "Standart" og "Rygeren".
Den skrappe kemi sikrer et "dunk" i hovedet som en bekræftelse på at det virker. Et par generationer er herhjemme vokset op med det og kender ikke andet. En politimand sagde sidste år i radioen sige at kvaliteten ikke er hvad den var for tyve år siden.

Et Hash-kvalitets-kontrol-kontor er en opgave for staten. Jævnlige offentliggørelser af stikprøver ville få rygere til at overveje deres brug og hvis det blev oprettet sideløbende med en lovliggørelse af egen dyrkning af pot, kunne vi måske endelig få en ordentlig kultur omkring brugen af cannabis.
 
Top