What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
intrebare tehnica - amenajare

intrebare tehnica - amenajare

Am de instalat o usa la un grow room, pe care vreau sa aplic folie mylar. Din anumite motive as prefera sa o lipesc pe mai toata suprafata.
Intrebarea mea este: ce as putea sa folosesc ca "lipici'?
Ma gandesc sa fac un pap, dar nu stiu daca se usuca bine avand in vedere ca-i pe baza de apa iar mylar-ul nu prea e permisibil la apa...
N-as folosi alte substante sa nu otravesc fetele.
Pe marginile usii o sa il fixez suplimentar cu agrafe (capse) de tapiserie, arata ca alea de hartie doar ca se aplica cu un "pistol".
Mercix :tiphat:
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Ce pareri aveti despre policarbonatul celular pentru cultivarea in solar?
Personal, am o parere f buna, chiar planuiesc sa folosesc asa ceva dar as folosi pe cel transparent sau semimat. (nu colorat) :tiphat:
 

NightS

Member
o solutie sau cv anti viermi stiti? am rpt un muguras care era negru, uscat in varf si am gasit un vierme cu fecalele lui inauntru , codita era si ea gaurita de monstru.....inca o intr cand incepe sa miroasa in ultima sapt? sau doar cand e uscata are parfumul ala minunat?ms
 

SandalE

Member
Fa o poza la hidoshenie, nu cunosc ceva special pt. asta, era la farmacie, diluai in apa si dadeai foliar, era buna pt chestiile zburatoare. Cat despre miros, depinde de genetica :D poate nu miroase niciodata :))))))))) poate miroase de la primele frunze ....
 
E

everydaygreen

@NightS Ce ai tu acolo este o molie care si-a depus ouale .

Trebuia sa dai mai dvrm cu Bt [o bacterie care este folosita si ca pesticid-*le inhiba pofta de mancare larvelor].Se gaseste pe Amazon daca nu ma insel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bacillus_thuringiensis

Acum nu mai ai ce face, decat sa cauti fiecare bud si sa il scapi de chiriasi .
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
e tarziu deja, dezastrul e deja facut, si daca il omori tot mort il vei gasi cand vei fuma materialul. cea mai sigura solutie este una sistemica, care se da la primul semn de infectie, in veg. cele naturiste nu au intotdeauna rezultatele scontate, mai ales dupa ce larva a patruns in tulpina.
partea buna e ca nu prea afecteaza mugurii, si la uscare moare.

mirosul tine de genetica, dar se poate modifica putin dupa uscare, si mai ales curing. nu toate specimenele au "acel parfum minunat".
 

NightS

Member
Ms baieti (si fete)!O sa ast sa vd poate am noroc si godzilele tin post....
@everyday ai dreptate
@sandale nu am camera man:)......app iti recomand adidasii sunt mult mai comozi

Imi recomandatii un strain care sa aiba acel atu de care vorbeam!
 

Skit

Member
Si o intrebare amuzanta :D
Iarba isi face efectul mai tare asupra unei persoane ce inainte de-a fuma nu a avut o alimentatie buna ? gen nu mananca intr-o zi nimic, si seara fumeaza... se simnte diferenta bine ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu ar trebui sa fie asa mare diferenta, decat in cazul in care mananci ceva cu thc. la fumat, de obicei oboseala ajuta sa te faci mai praf.
 

SandalE

Member
Te faci mai praf din punct de vedere fizic, dupa parerea mea. Si vei manca tot frigideru, cu tot cu cablu de alimentare :)))

@skit nu e ca la alcooale man, nu trece prin stomac :) plamanu e baza !
 
G

gibonelu'

da da ada oboseala toata ziua alergat si trecut pe la outdoor seara si fumat= adormit cu patu plin de resturi si 4-5 pungi de chestii manncate aruncate in jur :smoker::kos:
 

Skit

Member
Eu ma gandeam ca daca nu ai o alimentatie buna, iti e slabit putin organismu... nu ? si atunci sa actioneze mai tare efectu :)
 
Vreau un ballast digital galaxy de 250,poate fi doar pt. mh dar c-un pret mai redus la trasnport ca astia vor un sac de bani.De fapt nu vreau sa sara de 400.Aici e cel mai ieftin http://www.ebay.com/itm/250w-WATT-H...230?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a2918396
Si doua bucati din astea dar vreau sa le iau de la noi,gasesc ? http://www.ebay.com/itm/PYREX-CORNI...946?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20bc30a882


digital.. nedigital.. recomand mr bricolage gasesti balast philips la pret decent.. 200 ron !?
 
Exista ceva metode de grabire a infloririi ? .. am scos ceva out in extremis cam pe 1 sept si ma gandeam daca le-as putea ajuta cu ceva sa termine :)
:laughing:
 

Latest posts

Latest posts

Top