What's new

Outdoor 2011

G

gibonelu'

Sa faci un smoke report cand termini cu ea, in descriere suna foarte interesant indica fara couchlock. De clonat se cloneaza usor? eu pana acum am dat fail cu toate clonele :)))
 

_Ina_

Active member
Veteran
Hallo,neighbors! I think we have almost the same conditions here in Bulgaria,may be same Eastern European climate haha Greetings! nice plant u have there! here is one Vanilla kush(first one) and one of my own mixes,mostly LA Confidential with little white widow:) i hope you gonna like it! I don't know how is the weather in Romania,i think the same like here. My plants need rain immediately!!!:)
 

Attachments

  • 11.09 (5).jpg
    11.09 (5).jpg
    114.6 KB · Views: 21
  • 11.09 (13).jpg
    11.09 (13).jpg
    169 KB · Views: 40

zeeland

Member
hey _ina_! nice plants. indeed, they look like they need some water:).

salutare natiune! desi in ultima vreme mai mult lurk-ui decat activez, ma bucura sa vad ca tot mai multe growuri sunt duse la bun sfarsit in outdoorul mioritic. cateva poze cu aurora mea care se tot ingrasa ca nebuna.


ma gandesc cu amuzament la cum or sa arate colele alea peste vre-o luna. urmeaza momentele cele mai emotionante ale sezonului. succes la toata lumea
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Bah fratilor, cat de bine-mi pare sa vad ca s-a pus toata lumea pe treaba si creste cate ceva.
N-am mai trecut p-aici ca am fost ocupat toata vara, dar vine ea iarna si frecam iar tastatura prin Camea Afumatilor... :D
Ma straduiesc sa raspund la cateva posturi si sa ma bag in seama cu vreo doi fartatzi.

gibonelu: nu cred ca wappa e fara couchlock dar le culeg milky ca sa atenuez efectu' cu pricina. Vb lui sznake, nu cred sa existe indica fara couchlock.
De clonat, is incredibil de usor - intr-o sapt au deja radacini si in 10-12 zile le-am bagat direct la 12/12 si a iesit ce vezi in poze cu variatiile de rigoare. La astea am folosit cubuletze de rockwool de 3cm :tiphat:
De smoke report nu stiu, dar vreo doua impresii de consumator de rand o sa las. Acum e taiata prima si-i la uscat, dupa miros se anunta destul de agresiva. Sper sa n-am iar vreun atac de panica :D

zeeland: Bine-ai revenit omule! :wave:
Grozava Aurora ai, sa ti se faca colele cat bata de baseball. :D

everydaygreen: Misto familie, sa mor io. :good:

Splif: Io n-am ras, da' nu pot sa nu ma declar uimit cat de bine se inteleg fetele cu solul de sub brad...
g.j. anyway! ;)
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
dar e normal sa se inteleaga bine cu solul de sub brad, ca-i putin mai acid a.k.a. acces mai usor la nutrienti. numai sa nu fie o padure batrana de conifere, ca atunci e mult prea acid. ;)
 

Splif

Member
Da cum zice xplo insa am pus multe kestii in groapa foarte mare facuta.
La fund am pus niste vata cu cristale ( am uitat cum le zice de la pampers) sa tina umed , niste rumegus ( putin nu mult ) apoi floraself (stiu ca nu e stralucit dar la anu o sa iau florasol sau ceva mai bun garantat ) apoi am pus un strat cu un mix de scoarta de copac si mai stiu eu ce (nu facut de mine , cumparat ) am inteles ca nu e asa bine ca e acid sau mai stiu eu ce dar a fost super asa cum a fost combinatia si au crescut enorm chiar fara prea mult soare per zi .
Asta a fost un test de out al meu sa incep sa vad si eu cum se comporta plantutele si cum evolueaza si sunt placut impresionat pentru ca nu m-a interesat cat scot ci sa iasa si sa fie ok planta.
La anu o sa ma straduiesc mult si sa incerc sa am si eu tufisuri a.k.a fan amsterdam.
Bravo domnilor pentru ce ati facut.Inca nu s-a terminat , se anunta si o toamna calda deci nu ar fi panica.
 
E

everydaygreen

:respect:Multumesc Piramidon.
Sa aveti parte de o toamna frumoasa ,domnilor
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu e nici macro si e si contra luminii, asa ca nu se intelege nimic din pistili. cred ca tu, cu ochiul liber, vezi mai bine. ;)
draguta culoare. :wave:
 

Gavroche

Member
Ca sa-i fac poza de sus cam greu la >=2,5 m.Am un aparat foto cam prost...nu ma inteleg deloc cu el si mi s-a stricat ledu la microscop.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cauta un mugure mai jos.. ca nu toti sunt la 2,5 m doar, si ia-l frumos la ochi. vei vedea foarte bine pistilii, daca nu chiar si ce culoare au majoritatea tricomilor. toate astea cu ochiul liber. daca ai si o lupa sau un aparat foto cu zoom si macro, te-ai scos.
legat de led-ul de la microscop, se poate inlocui sau poti folosi alta sursa de lumina.
 

sznake

jarhead
mie imi pare destul de necopt, is albiciosi(ma rog, rozulii) mai toti pistilii.. deci cred ca undeva la minim 3 saptamani.. poate 4.. pare sa fie si sativa, deci poate te duce pana in noiembrie
 

marian123

Member
Am probleme grave cu bud rot-ul (botrytis) . La multi dintre muguri am gasit in centrul lor o culoare gri asa iar la unii deja s-a raspandit m-ai rau si se vede si in exterior . Pe cei afectati grav i-am rupt si tre sa vad ce fac cu restul care sunt in stagii de infectare . Am luat 1L de lapte ZuZu si il fac mix cu apa (75% apa si 25% lapte) si pulverizez pe toti buzii si cei afectati si cei sanatosi seara si sper sa mearga bine . Nu stiu de ce apare problema asta la mine , vremea la Bucuresti este excelenta si apar probleme grave la mine . Daca mai ploua la ce sa ma astept ? In 10 zile eu culeg durbanul si cu bubba76 , sper sa nu afecteze laptele ala , decat sa arunc cu mucegai mai bine sa aibe gust de lapte .

Stiti alte solutii mai bune ? Astept repede sfaturi sa stiu ce fac . E grava rau situatia :look at this::look at this:
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
umezeala e nasoala.

solutii? hmmm.... nu mai stiu care era... o penicilina sau 0 aspirina la 2 litri de apa si apoi pulverizat pe bud.....
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
esti ghinionist sau ai ales strainuri proaste.
daca ploua si tu deja ai probleme va fi grav. nu iti recomand sa fumezi asa ceva, oricum.
 
Top