What's new

Outdoor 2011

E

everydaygreen

Lemon Skunk la mine a inceput sa infloreasca la inceputul lui Septembrie si l-am culeas in a3a treime a lui octombrie .Am numai cuvinte de lauda la adresa lui

Cantitatea ce-o afiseaza ei este pentru material neuscat

:gday:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu cred ca sunt cantitatile pentru material ud. mai de graba sunt in cele mai bune conditii, de aici si "up to". daca ar fi cantitatile pentru material ud, ar fi prea putin uscat..

mai degraba poate fi vorba de cantitati marite decat micsorate.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
alea nu sunt growurile in care au testat recoltele, fac parte dintr-o campanie de promovare catre noii groweri, cu rezultate care se pot obtine simplu. in nici un caz nu vorbim de cele mai bune conditii. din ce spui tu acolo rezulta ca aceea kalasnikova scoate mai putin out (max 1000 gr ud cum spui tu) decat indoor la un hps de 600w (cum au crescut ei 1200gr ud). nu prea se leaga, vezi. este vorba de recolta uscata in cele mai bune conditii.

1000 gr ud inseamna undeva in jurul a 200 gr uscat, si in nici un caz nu ar pune ei asta ca maxim pentru o planta out, cand majoritatea plantelor ce se gasesc pe piata in zilele noastre sunt capabile sa depaseasca 200 gr uscate out fara probleme.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nici ale mele nu au intrat in floare, cu exceptia masculilor care sunt plini de polen. Noroc ca sunt la distanta mare de fete.

Uite un SuperSkunk pus afara prin Mai, lasat de capul lui, fara apa, fara nutrienti, fara nimic. E mai mult un experiment, vroiam sa vad daca acolo unde maracinii cresc de 2 metri e posibil sa creasca si canepa. La celelalte fete nu am mai fost de mai bine de o luna ca e aproape imposibil din cauza vegetatiei (le vizitez cand o sa termine asta din poze - daca va termina, cu toate ca se anunta o toamna lunga).

SuperSkunk - Iunie



SuperSkunk - August



Si masculii, in floare :



 
E

everydaygreen

@Explo imi pare rau,mea culpa .
@Hempfield Arata binicel SS .Eu nu le-am vizitat de 2 saptamani si mai trebuie sa astept o sapta sa le vizitez si am emotii mama mama...Nu stiu cum rezisti sa nu le vezi atat .
Le-ar face bine o vizita ...
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
@Explo imi pare rau,mea culpa .
@Hempfield Arata binicel SS .Eu nu le-am vizitat de 2 saptamani si mai trebuie sa astept o sapta sa le vizitez si am emotii mama mama...Nu stiu cum rezisti sa nu le vezi atat .
Le-ar face bine o vizita ...

Pai dupa cum ziceam zilele trecute, am avut si surprize foarte neplacute, in sensul ca am gasit o planta rontaita total de o vaca, de au mai ramas doar bete din ea. Curios lucru ca planta incearca sa-si revina, a dat mugurasi pe la fiecare internod.

Dar cum mai toate sunt in calea rumegatoarelor (oi, vaci, cai) nu prea am ce sa fac (mi-am asumat riscul asta inca de cand le-am plantat). Cele care au supravietuit sunt in cele mai multe cazuri inconjurate de maracini si scaieti si ca sa ajung la ele ar trebui sa imi croiesc loc cu maceta, fapt care ar permite si rumegatoarelor sa ajunga apoi la ele. Asa ca astept si vedem ce surpriza aduce toamna.

In orice caz, dusmanul numarul #1 din anul asta nu au fost rumegatoarele sau oamenii, ci melcii. Din mai bine de 30 de plante puse afara intre Aprilie si Mai, nu au mai scapat de foamea melcilor decat vreo 6.

La anul o sa le vegetez vreo 4 luni indoor si apoi le scot afara cand sunt deja lemnoase si cu multe internoduri (chiar daca asta va insemna un soc foarte puternic pentru ele, urmat de o defoliere aproape totala - ca deh, frunzele de indoor mor repede afara).
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
update

update

Am ajuns si eu aproape de sfarsitul sezonului 2011 (la out ma refer).
N-am documentat prea detaliat proiectul, da' mai bag si eu cateva pozne sa nu ma ia lumea cu huo.
Astea-s doua sative legate "de gard", deci un fel de lst s-ar zice plus o gramada de pruning. Si le-am defoliat zdravan acum vreo sapt.

Iar asta-i un exemplar din ultima serie de mini mango, care ar trebui sa fie gata la jumatea lui septembrie:

Astea-s mai amarate... a scazut lumina, s-a modificat unghiul soarelui, etc. Asta de ex are cam 10 zile da' arata de 5 :D

Nu ma plang, ca m-am scos cu celelalte serii plus ruderica :tiphat:
Am bagat bho de rudi toata vara, din iunie pana-n prezent si inca o sa mai bag pana se termina sezonu' de nu mai e picior de rudi pe camp :laughing:
Aici am la uscat rudi si mango, da' din poze nu mai stiu care-i care, plus ca eram luat cand am facut pozele :D


N-am uitat cat m-am smiorcait anul trecut ca ramasesem fara material de fumat si acum am batut fierul cat era cald (p-afara :D)
Acum am o poala de verde de 3 soiuri, plus 3 feluri de bho, oficial ma declar satisfacut de 2011! :gday:
 

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Ale mele au inceput sa infloresca de vreo saptamana, am ramas cu 4 femele de Flo si niste clone mai mititele...

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pentru unii sezonul se apropie de final ... pentru altii abia incepe. Azi am avut placuta supriza sa vad ca uneia dintre fetele lasate in camp deschis i-au mijit perisori albi. Cum e predominant sativa si se lasa greu la inflorit cred ca abia in 2-3 saptamani o sa fie in floare cu adevarat. Noroc ca termina repede ca altfel o prinde gerul.

Abia astept sa vin sa ma laud si eu cu ceva outdoor bud porn :)

Fratii ei, masculii, sunt la apogeu : frunzele nu mai sunt verzi, ci aproape galbui de polenul ce le acopera.
 

Gavroche

Member
Cateva poze din sezonul 2011. Strainul habar nu am ce e; numai stiu ce am comandat, stiu doar ca era un outdoor mix. Inaltimea medie 2 m. Nutrienti biobizz grow si bloom. Foarte multumit de bio-grow!
picture.php

picture.php

picture.php


picture.php

picture.php
 

Splif

Member
Am si eu o intrebare.Daca outdoor-ul meu nu da semne nici macar de pre-flower ( cu toate ca strain-urile zic middle september ) mai am vreo sansa sa se faca?
L.E : le-am trecut de vreo 2 sapt pe nutrienti de flower : cellmax grow , cellmax bloom , cellmax pk booster , a.n. carboload , a.n. hammerhead .
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sunt inca sanse, dar nu cred ca ar trebui sa ai noroc de un an cu o iarna foarte blanda ca sa recoltezi ceva ok de fumat. poate macar de facut ceva hash din?
 

Splif

Member
Dar care sa fie cauza de nu au inceput pre-flower-ul? ca au destul de mult soare si deja ziua e 12-12 , am inceput sa le dau nutrienti pentru faza de flowering...
 

Gavroche

Member
Nu cred ca mai are rost sa consumi nutrienti pe ele...lasa-le fara nutrienti si da-le numai apa. Cand vezi ca incep sa apara pre-flower mai da-le de cateva ori pentru ca trebuie sa treaca si ele pe inflorire odata si odata. Ziua nu este 12-12 :D, pe 25 septembrie ziua ajunge la 12h 02m 53s in zona Bucuresti. Ce strain sunt?
 
Erau 2 boabe cu codita scoasa, puse in pamant de gradina, pe vremea aia erau si 5 grade noaptea, ziceam ca is cam zero sanse sa supravietuiasca. Nu le-am mai vazut de-atunci 4 luni. Habar n-am avut de existenta lor toata vremea asta, le credeam moarte demult.

picture.php


picture.php


picture.php


Nu cred ca mai pot sa ajung peste o luna la ele, dar nici sa le tai de-acum nu pot. Mugurii par prea mici de folosit. Ma uit la mascul nu are decat frunze si flori, ce naiba sa fumez de la el. Cred ca threadurile de pe forum cu masculii sunt o gluma proasta.

Chiar daca nu cred ca mai pot sa apuc mugurii mari pot sa zic ca a fost super frumos sa vad ca a iesit ceva din nimic. Doua boabe am avut, au iesit ambele, una mascul cealalta femela ce sa vreau mai mult, decat sa muncesc, sa traiesc, si sa cresc in continuare si daca si apuc sa ma si sparg.
 

Latest posts

Latest posts

Top