What's new

Outdoor 2011

guvidu

New member
da,asta clar dar ma gandeam la modu`sa nu se futa planta,sa se ingalbeneasca sa nu mai creasca,etc...asa daca n pateste nimic la modu ca o sa creasca in continuare si se dezvolta ok,cred ca asa am sa fac cel putin cu cei accesibili si care par ok de rupt.mersi frumos ca mi-ai raspuns atat !
 

sznake

jarhead
taie cu o forfecutza din aia de unghii toate coaiele pe care le vezi.. nu stresezi planta atat incat sa fie problema, gandeste-te la aia care defoliaza..
 

growcase

Member
Si aici au inceput cateva dintre ele sa infloreasca, iar una care a ramas foaaarte in urma si mica, o sa faca si ea un mic cola de vreo 5g cred :))))

Iar acum cateva zeci de minute le-am facut o baie la radacini cu niste biogrow gen 30ml/2.5L/15plante. Chiar daca am dat in ele cam tare, sigur rezista ca oricum nu le mai dadusem de vreo 2 sapt?!
Poze o sa pun si eu....mai avansate in flower, prin septembrie asa !
Bafta groweri !
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Am vreo 2 masculi outdoor, la mai bine de 2Km departare de fete, care s-au umplut de floare. Dau polen din ei de zor. Insa fetele nu dau nici cel mai mic semn ca s-ar pregati de inflorit, ci cresc in continuare ca nebunele, fac ramuri peste tot. Curios e ca masculii sunt din seminte facute de o clona luata chiar dintr-una din fetele care e acum outdor ( suna ciudat, dar asa le cresc eu - le vegetez molcom de prin Ianuarie pana in Aprilie si apoi le scot afara cand tulpina e deja lemnoasa ).

O sa pastrez niste polen ca sa incerc o sarja de seminte pe una din fete, pentru la anul ...
 

guvidu

New member
am si eu o intrebare,pun 2 poze cu o fata si va rog sa-mi ziceti si mie ce parere aveti,cam cat ar mai trebui tinuta.are cam 35 de zile de cand a inflorit...cred cam mai trebuie cam 10-15 zile,nu ? si mai vreau sa stiu daca are vr-o treaba ca am polenizata o fata si in jurul ei sunt care abia infloresc,daca le poate afecta,adica sa le polenizeze si pe celelalte...mersi fain !
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    69.2 KB · Views: 15
  • 2.jpg
    2.jpg
    64.9 KB · Views: 14
E

everydaygreen

Mai trebuie s-o lasi pe fata 20 de zile macar[o poti culege si in etape] ,iar daca ai polenizat o alta fata in apropiere sunt sanse sa fie purtata de curentii de aer" samanta masculina "catre celelalte .
Asta cu polenizatul celorlalte vecine este relativa ...

Din poza as zice ca fetele tale sunt in si aici esti pe thread-ul de out:smokeit::joint: :smoker::kos:

Bafta
 

guvidu

New member
Mersi frumos de raspuns.Ok,am inteles,cel putin 20 de zile.Clar ca varfu mai repede,iar spre baza mai tarziu pt ca nu sunt asa de dezvoltati...dar cum ? ii tai pur si simplu pe cei de la varf ? si ii mai las pe cei de la baza ? nu afecteaza dezvoltarea ? E prima data,de asta pun atatea intrebari.Iar despre ele,nu sunt in,e dubioasa treaba :))
 

marian123

Member
Toate plantele mele de la out au inflorit 4/4 . Le-am luat carbo load ca supliment pe langa bio bloom si top max si o sa imi ramana si pentru cele de indoor .

Sour Kush - Are 115 zile si are topping de vreo 40 de zile .

picture.php


picture.php


picture.php


Durban Poison , Bubba76 si Big Bang - Au 85 de zile si sunt lasate sa creasca normal .

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


Pareri :wave:
 
G

gibonelu'

daca am o planta care inca nu a inflorit si arata doar preflowers deocamdata inseamna k e strain sativa dominant si o sa termine mai tarziu? ma gandesc k poate nu termina pana pe la jumatea lu octombrie :|
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
inca e timp, dar daca si arata a sativa dominant, atunci sigur nu va termina prea curand.
 

marian123

Member
Bravo mariane! Arata superb! Ai grija de ele sa nu ti le fure! :)

Merg la risc ca asa e la gherilla , in caz ca le gasesc rupte macar stiu ca nu se pot bucura de ele ca anul trecut . Acum sunt in pamant , vegetatia sa cam dus si riscul se mareste acuma sa vedem daca reusesc sa il duc pana la sfarsit . Macar sa ma stabilesc pe indoor daca pica aici dar nici acolo nu e prea bine dar inca merge treaba ok la ambele si sper tot asa sa o tina .
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
iti dai seama ce bubblehash ar iesi din ele cu vreo 2 sapt inante de data ta de recoltare? asta legat de faptul ca nu se vor bucura de ele. ;)
 

marian123

Member
iti dai seama ce bubblehash ar iesi din ele cu vreo 2 sapt inante de data ta de recoltare? asta legat de faptul ca nu se vor bucura de ele. ;)

Pai daca tricomii sunt clear ea sa o fumezi ar fi slaba . Iar daca faci bubble nu e normal ca hash-ul care iese sa fie la fel ? Intreab pentru ca nu stiu daca influenteaza stadiul tricomilor atunci cand faci bubble .

Macar sa stiu pentru sour kush ca e sativa si nu prea termina la noi si decat sa mucegaiasca mai bine sa imi iau niste saci si sa fac bubble .
 

Latest posts

Latest posts

Top