What's new

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
va fi putin mai incet traficul de nutrienti prin zona aia. partea buna e ca daca scoti sfoara sau sarma planta isi va reveni in timp, unori chiar cresc peste si inglobeaza legatura.
mare lucru nu ai de facut decat sa o lasi sa isi vada de treaba.
 

swimi

Member
picture.php



Astia sunt clear, nu?
 
G

gibonelu'

am 2 plantute outdoor cu 4-5 noduri si ma gandeam sa le fac lst dar nu stiu daca o sa aiba timp sa creasca ramurile laterale pana intra in flower, sau sa le las asa sa creasca normal fara lst,topping fara nimic?
 

powder

New member
Q: Becurile economice sunt ok pt growth ? gen 6 becuri de 25W fiecare ar veni un total de 150W. Asta pentru 6 plante . Astept raspuns multumesc anticipat.
 

Splif

Member
Sunt ok dar :
1.incearca sa iei cu cati mai multi w un singur bec 60w ,85w,100w,120w (din ce stiu eu )
Nu te lungi cu multe si putini w chiar daca zice ca 25w face cat 60-100w reali (bullshit)
2.daca le folosesti pentru stadiul vegetativ foloseste cele cu lumina rece ( cold warm ) sau alterneaza 2 lumina rece , 1 lumina calda.
 

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
6 beculete pt 6 plante - slab

daca le pui intr-un loc mic se vor sufoca una pe cealalta
le pui mai rare si de abea vor creste pt ca au prea putina lumina.

depinde cat de mari vrei sa fie. eu nu mi-as pierde timpul cu 6 plante. as afla repede care e femela (pui o clona la inflorit) si as elimina masculii. mai putine plante sub becuri, mai mult loc pt plante sa creasca, mai multa lumina pt fiecare planta.
sau aleg o singura femela buna, pastrez o clona. si ii fac femelei un scrog de toata frumusetea :D.
cat creste si infloreste ea, din o clona fac un motherplant cu multe varfuri (FIM) si dupa ce fac rost de un bec adevarat urmeaza un sog perpetuu :D
 

coolbud

puffin' the herb
Cei care folositi VHO de la AN spuneti-mi si mie va rog cati mll adaugati intr-un litru de apa , am citit mega mult despre el si am inteles ca se adauga 1,7 mll la litru dar cel mai mult m-am luptat cu masuratorile lor in ppm :)
 

Splif

Member
Cei care folositi VHO de la AN spuneti-mi si mie va rog cati mll adaugati intr-un litru de apa , am citit mega mult despre el si am inteles ca se adauga 1,7 mll la litru dar cel mai mult m-am luptat cu masuratorile lor in ppm :)

eu folosesc VHO pt motherplant-uri si chiar si pentru vegetatie,dupa fiecare ciclu de lumina pulverizez.
Eu pun 1 ml / litru.
Citisem pe un alt forum tot asa calumea ca asta si zicea lumea ca cel mai bine e asa si fara sa verifici...eu neavand ec-metru dau asa :D
Cresc nebunele noaptea grav si nu asta e tare...dar se ramifica la greu parca as fi facut eu top-uri la greu :D
:dance013:
 

coolbud

puffin' the herb
Ok , dar daca ai citit bine cica din saptamana in saptamana trebuie sa maresti doza pana ajuns la 1200 ppm gen , ceea ce inseamna in jur la 3 mll / L daca nu ma insel.Multumesc frumos de raspuns
 

Splif

Member
Da asa este..am uitat sa precizez dar nu vreau sa sar totusi de 1.5 - 2 ml...de obicei maresc in fiecare sapt cu cate 1 liniuta pe seringa.
Nu e bine deloc sa sari calu ca arde frunzele.
N-ai pt ce.Bafta multa
 
Am gasit o craca rupta la una din plante si am incercat sa iau cateva clone.Cand am gasit-o toate frunzele erau ofilite,totusi am luat cateva clone si le-am pus sub un cfl (26w).

Am sanse sa vad la una din clone radacini? Daca ar fi sa prinda radacini cam cat as scoate de pe o clona avand in vedere ca deja suntem pe la jumatatea lui august?
 

Attachments

  • 100_4505.jpg
    100_4505.jpg
    74.4 KB · Views: 8
  • 100_4553.jpg
    100_4553.jpg
    52.7 KB · Views: 8

Skit

Member
Daca cresc acelasi strain intr-un grow cu 200CFL si un grow cu 150HPS, planta din growul cu HPS-u o sa aiba o calitate mult mai buna fata de aia de sub CFL ? Sau doar cantitatea o sa se simnta ? Mai mult ma intereseaza daca chiar se simnte o diferenta mare de calitate...
Ms.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
depinde foarte mult si de set-up. adica cu cfl poti creste ceva mai putin bud tinand becurile f aproape de plante si atunci calitatea e super sau bud mai mediocru dar ceva mai mult tinandu-le mai departe. hps-ul patrunde mai mult, deci vei avea o suprafata mai mare pe care sa produci buzi mai de calitate folosind acelasi wattaj.
 

Latest posts

Latest posts

Top