What's new

1st grow. We grow together We get high together.

Status
Not open for further replies.
S

SfPetru

daca nu le dai deloc nutrienti, si nici solul nu este adecvat nu o sa scoti nimic de acolo....si eu de fertilizare strict foliara nu am auzit.....
 

joker13204

New member
Oameni ce aveti cu fert foliari. Poate nu m-am exprimat eu bine :) dar ma refeream la faptul ca le stropesc zilnic pe frunze cu apa. atat. Nu le-am dat inca fert, o sa incep in bloom cu asa ceva.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai din moment ce plantele nu arata tocmai perfect si nu ai spus nimic legat de nutrienti, cuvantul acela, :foliar: era singurul care ii putea ascunde.
in cazul asta problema e ca nu dai nutrienti. deja ar trebui niste nitrogen, ca altfel vei fi nevoit sa dai prea mult in flower, ceea ce nu-i bine.
 
S

SfPetru

pai, problema ta este evidenta, ai un sol pamant care nu are nici macar elementele necesare pentru vegetatie si plantele tale se dezvolta incredibil de incet, cum arata acum ar fi trebuit sa arate undeva la 2 sapt, ca marime, daca foloseai un nutrient de vegetatie bun, acum erau mult mult mai mari si pline de tulpini dezvoltate frumos.

se vad si deficiente de azot (N) la frunzele mai batrane, ceea ce nu este normal cand plantele sunt asa mici

sa iti raspund si la intrebarile tale, pentru boxul care il ai tu (70 cm inaltime) iti recomand sa mai vegetezi maxim o sapt dar cu doze rezonabile de nutrienti de vegetatie dupa care sa treci in flower, nu uita ca ai un strain 70% sativa si se va tripla daca nu se va face si mai mare.
 

dalin

Member
man.....daca vrei sa ai sativa in casa.....iti recomand sifonierul de 2 m(daca se poate mai inalt) inaltime.....daca vrei sa fumezi ceva mai mult...sa compenseze cu munca ta...
 
S

SfPetru

slh e o sativa care termina destul de repede ei zic 9-10 sapt eu zic 11 la niste plante de dimensiuni medii (11l/ghiveci), pentru inaltimea ta iti recomand ghivece de cel mult 5l sau un box mai mare.....o sa ai probleme cu spatiul mai ales ca 250W hps dau si caldura destul de mare
 

joker13204

New member
Ms ptr tipsuri.

Sfpetru ai dreptate cu frunzele alea galbene ca au lipsa de N. Nu am dat atentie si m-am ars, sper sa le recuperez. Le mai tin o sapt in veg. saptamana in care le voi da si nutrienti. Momentan nu am decat npk 3.3.4 hypro terra. boxul ptr veg este ok asa cum arata acum. Pt bloom am pregatit un dulap de 1.80 inaltime cu 40-50cm latime, incap cate 2 poturi de 11L, maxim 6 unul langa celalalt.

Ce trebuie sa le fac sa creasca mai bushy, sa nu am pbl cu inaltimea si cu hpsul? Adica le pot inclina de varfuri cand mai cresc un pic?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
varfurile se vor indrepta tot catre lumina. si cum nu poti face asta (training) in flower, trebuie sa gasesti alta varianta sau sa le mai tii in veg.
de asemenea, nu le-as baga in flower pana nu isi revin. e pacat.
 
S

SfPetru

subscriu la ce zice explo, cat despre bushyness, iti recomand bio grow sau vho de la advanced nutrients, vho e strict pentru a face planta sa produca lastari, iar bio grow din punctul meu de vedere este cel mai bun nutrient de vegetatie, o sa vezi imediat dupa ce incepi sa aplici cum lastareste de peste tot planta, la varsta lor poti incepe deja cu 2-3ml/l.....daca nu dai fert bun acum in vegetatie e pacat, rezultatele finale vor avea mult de suferit

nu iti recomand ghivece de 11 l pentru cate plante ai tu zic sa mergi pe 6.5 la 250 de W, ca sa iti formezi o idee un ghiveci de 6.5L cu pamant bun si o planta crescuta bine in el, poate produce pana la 60G uscat, cam 10G/l se pot scoate daca respecti conditiile necesare
 

Splif

Member
si vezi ca si eu am avut fix aceleasi ghivece...trebuie sa le muti cam urgent la faza in care sunt acum...ca pierzi mult ca timp ( nu se mai dezvolta - poate prea putin ) si eu mi-am luat teapa .
Cum am pus in ghivece de 6.5 litri cum sunt ditamai bosketii ( ma rog eu am folosit si spray foliar vho de la AN care merge de minune )
Deci neaparat fa ceva si muta-le ca sunt foarte mici ghivecele alea.
Nu sunt nici macar cat 1 pahar de unica folosinta pt ca sunt patrate dar micute ( nu inalte ).
Bafta cu ele.Sa-ti traiasca
 

joker13204

New member
subscriu la ce zice explo, cat despre bushyness, iti recomand bio grow sau vho de la advanced nutrients...

Man in leg cu biogrow si cu vho, chr daca este asa cum zici tu, deja este prea tarziu sa le mai schimb nutrientul. Le-am dat in primele zile 3-3-4 de la hypro terra si fiind prea mici nu le-a fost prea bine, apoi 3 sapt nu le-am mai dat nut. si acum am inceput cu un noname Biopon NPK 8-3-4, am considerat ca este cel mai ok pt veg. Nu vreau sa le stresez sau sa le f8 mai rau. Continui cu asta in veg indiferent de rezultate.

Am luat ghivece de 6.5 si sunt f multumit de spatiu acum :)
Cand va uitati la info despre nutrienti ce anume va intereseaza?

si vezi ca si eu am avut fix aceleasi ghivece...trebuie sa le muti cam urgent la faza in care sunt acum...ca pierzi mult ca timp ( nu se mai dezvolta - poate prea putin ) si eu mi-am luat teapa ....

Minighivecele care le am acum sunt ptr stadiul vegetativ si atat. Din pacate nu pot sa le pun in cele de 6.5l pt ca nu ar mai incapea in growboxul de veg. O sa revin cu poze noi dupa ce le fac bine si daca primesc ok-ul de la voi le mut in flowering room in ghivecele cele mari.
In clipa asta frunzulitele mai in varsta s-au ingalbenit datorita lipsei de NPK, etc..
Zilnic trebuie sa le pulverizez ptr ca minighiv. sunt mici si pamantul din ele rar si se usuca in 24-48 de ore.
Intrebare: Este ok ca apa din pulverizator sa contina nutrient? respectiv npk834 0.5ml/L

varfurile se vor indrepta tot catre lumina. si cum nu poti face asta (training) in flower, trebuie sa gasesti alta varianta sau sa le mai tii in veg.
de asemenea, nu le-as baga in flower pana nu isi revin. e pacat.

Le mai intarzii si o sa le tin in veg pana isi revin.Poate ca pt inceput trebuia sa ma bag la seminte noname culese de prin diferite jointuri, nu sa stric lamaitele. Oricum, concluzia este ca, cu cat iau lucrurile mai in serios cu atat invat mai multe despre horticultura :D
 
Tin sa va anun ca ,Kalashnikova m-a ciuruit,sunt spart lemn tanase nu mai am treaba cu realitatea vreo 2 ore cred,asa si cum stau eu asa spart mort si vai de capu meu vad ca daca selectezi fereastra aia din semnatura lui Spliff si o mut peste celelalte semne iese ceva funny si daca sunteti sparti rau vedeti ca semnu care il arata cand selectezi animatia aia arata interzis cred ,nu? si facand legatura cu semnu si animatiile ar rezulta ca tot ce fac aia din semnatura lu Spliff nu e bine. . BA a inteles cineva ceva ? punct


Kalashnikova iz za shit.
 

Splif

Member
hahahha :)) neaparat trebe sa iau si eu niste kalashnikova clar !
iti dai seama ce vede fanica :)) sper sa ma sparga si pe mine out-ul :)
 

Splif

Member
Norocosule .cu siguranta out-ul de anul viitor o sa cumprinda un pack de kalashnikova mai mult ca sigur sa pot si eu sa vb cu fanel ca de la egal la egal pe limba noastra :))
 
spliff nu citi... d`abea astept martie :D sa aruncam ceva pe splaiul romanesc .... momentan am dat drumu' la un church-ghs si big.bang-ghs. cate un specimen din fiecare. wish me luck!
 

Splif

Member
Tin pumnii gongalaule , sa se faca mari si frumoase.
Sper sa fie cu noroc out-ul de anul viitor :D
 

joker13204

New member
Sal'tare
Sunt foarte ok fetitele, cam la un 1m, si cam fiecare cu budul ei care mai de care. Miros atat de frumos incat am sucit evacuarea catre camera in care dorm night by night. Multam de suportul tehnic :D, incerc sa fac totul dupa regulile standard de crestere. nu am probleme si de aceea nu am mai postat. Nu are rost sa ma laud cu o planta sanatoasa. Sunt cu 2 maxim 3 saptamani in urma dar recuperam.

Intradevar dupa cate am vazut la stiri si din researchuri pe google, pot sa zic ca sunt usor tripat, chiar daca am 2-3 verziciuni intr-un spatiu intim ptr uz personal.

Am o cunostinta care a dat de belea de curand. Intr-o sambata dimineata le-a batut garda la usa, perchezitie, gasit ~5gr has. Nici acum nu s-a terminat treaba si pana acum a spart in jur de 3000 ron pe avocat.

revin cu poze cand ajung la finish ;)
 
Status
Not open for further replies.
Top