What's new

Legalizare RO

Evil6

Member
E doar o recomandare venita din partea unora care nu mai fac parte din jocul politic al razboiului impotriva drogurilor. Au mare dreptate, si multa lume stie asta.

Dar daca se renunta la razboiul impotriva drogurilor ce se va intampla? Hmm, pai marile companii farmaceutice au foarte multi bani de pierdut la inceput, asta pana cand se adapteaza si eventual scot si ei variantele lor la asa zisele droguri, mii de politai rama fara slujba, sute de avocati nu mai isi castiga painea, companiile de tutun si alcool or sa faca spume la gura si trebuie sa elibereze multi parnaiasi( care, hai sa fim sinceri, inseamna $). Cu alte cuvinte e o intreaga industrie care se atarna de acest war on drugs, si industria asta are oameni pusi bine ca sa o protejeze, cum are orice industrie bine inradacinata.

Asa ca politicienii se pot sterge la cur cu toate recomandarile oamenilor sanatosi la cap. Atata vreme cat majoritatea populatie e indoctrinata si hranita minciuni de zeci de ani, o sa mai dureze. Abi a inceput sa fie zgariata suprafata.
 

MJgrow

Active member
Cam asa ceva...

Pe cand altii fac studii si incearca sa gaseasca o solutie de mijloc ca nimeni sa nu fie deranjat, noi romanii, mai ales aia de la conducere, habar nu au sau cel putin nu ii intereseaza acest aspect lipsit momentan de valoare materiala.

Ar insemna sa schimbe fel de fel de legi, sa se nvarta sa se suceasca. De ce ar face asta cand inca mai curge lapte si miere de pe spatele nostru. Simplu si fara prea multa bataie de cap.

In cazul asta ar fi 2 posibilitati, una mai imposibila ca alta:

1. ori noi romanii(oamenii) nu mai platim la stat taxe, impozite, cacaturi si aia o sa faca fel de fel de spume la gura si o sa se dea peste cap sa corecteze cumva (total imposibil)
De obicei noi nu stim sa ne cerem drepturile si multi ne baga mana in buzunar indirect iar noi zambim si ne comportam ca si cum ar avea vreun drept.

2. ori se va legaliza sau schimba la nivel mondial niste reguli si legi(iar imposibil momentan) dar Evil6 a zis exact de ce nu s va intampla asta momentan.

Orcum multi sar in sus dar nu au curaj sa mai si infrunte. Eu sincer nu mai astept nici o ziua legalizarii sau tolerarii pt ca voi fi mult mai in varsta si voi fi mult prea preocupat sa imi sprjin familia intr-o tara de cacat sau voi fi cu prea putin timp pt asa ceva.

uneori in viata lucrurile trebuiesc facute intr-o anumita ordine. Daca le alternexi e perfect... dar timpul iti mai joaca feste. Iar daca situatia materiala generala nu prea tine cu tine... fii sigur ca poti sa iti iei si gandul de la asa ceva.
 
G

green_land

blah blah... ca va place sau nu...things will change!

eu unul observ ca oamenii de rand incep sa aiba din ce in ce mai multa putere, suntem mai uniti ... asta pentru ca incepem sa gandim diferit si pentru ca ne schimbam...

asa ca, degeaba incerca politicienii, companiile farmaceutice, de tutun, alcool, petrol, etc sa mai ascunda adevarul ca nu mai au incontro. Oamenii nu mai sunt ca acum 50 ani, naivi si condusi precum o turma de oi... cel putin eu asa vreau sa cred! :joint:
 

Splif

Member
Sa speram totusi ca macar copii copiilor nostri sa ruleze linistiti un joynt in parc ...f'get it !
 

swimi

Member
Nu e vorba despre un joint in parc in toata treaba asta. Este vorba ca vietile unor oameni sunt fie distruse fie pierdute din cauza acestui "war on drugs" si multi dintre ei nu au incalcat nici o lege. In timp ce consumul de stupefiante si afecerile mafiote cresc de la an la an.
 

Skit

Member
" Autorităţile britanice se menţin însă pe poziţie, afirmând că nu au nicio intenţie de legalizare a drogurilor, pentru că acestea sunt dăunătoare. " pana si acuma mai functioneaza prostia asta... ce sa faci, asta e!
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
" Autorităţile britanice se menţin însă pe poziţie, afirmând că nu au nicio intenţie de legalizare a drogurilor, pentru că acestea sunt dăunătoare. " pana si acuma mai functioneaza prostia asta... ce sa faci, asta e!

ce ai vrut sa zici cu asta?
 
toti stim ca FUM nu iese fara FOC ... undeva se indreapta tsunamiu asta de a pornit

intro nota mai personala ... totul e condus de lacomia celui de langa noi. nu sunt genu de om care pleaca urechea la teorii conspirationiste, dar parerea mea este ca Legalizarea care o sa vina, caci o sa vina odata, nu este datorata vreunui principiu moral/etic sau alt factor de genu ... totul va fi decis din considerente pur materiale...

poate gresesc, poate a fost prea puternic cuiu de la 14:30 ( prietenii stiu de care e vorba) dar gandurile astea ma bat acum

sa Deschidem Ochii !!!
 

Evil6

Member
blah blah... ca va place sau nu...things will change!

eu unul observ ca oamenii de rand incep sa aiba din ce in ce mai multa putere, suntem mai uniti ... asta pentru ca incepem sa gandim diferit si pentru ca ne schimbam...

asa ca, degeaba incerca politicienii, companiile farmaceutice, de tutun, alcool, petrol, etc sa mai ascunda adevarul ca nu mai au incontro. Oamenii nu mai sunt ca acum 50 ani, naivi si condusi precum o turma de oi... cel putin eu asa vreau sa cred! :joint:


Si tu crezi ca asa zisii oameni de rand sunt pro? Fffffffaget about it. Majoritatea oamenilor de rand, cei care voteaza si sunt implicati in viata sociala a comunitatii in care se afla, sunt genul de oameni care daca si-ar vedea copchii cu un joint in bot, ar ajunge la spital in coma catatonica dupa niscaiva apoplexii.

Subestimezi indoctrinarea oamenilor de rand. Oamenii tot timpul or sa fie naivi si condusi precum o turma de oi. E in natura noastra. La fel cum atunci cand te plimbi pe strada vezi zeci de oameni imbracati aproape la fel. Or sa fie condusi ca niste oi atata timp cat o sa fie oi.

Edit:

Lol citii comentariile la articolul de pe libertatea:


Nu sunteti sanatosi la cap maica!)))) Nu intelegeti niciodata cat sunt de daunatoare...Ve-ti muri inainte de vreme,ceea ce probabil ca vrea si sistemul ptr.ca oricum nu sunt bani de pensii ca nu se prea mai inghersuie nimeni sa contribuie acolo si...
etc. etc. Tare, nu ?

S-AU TERMINAT LA CAP CEI CARE FOLOSESC ACESTE DROGURI,IAR CEI DIN SANUL FAMILIEI DUC GREUTATEA SI RUSINEA DIN CAUZA NENOROCITULUI CARE CONSUMA ASTFEL DE IERBURI DAUNATOARE( SI SPUNE FOARTE CLAR)!))))) Un om normal la cap niciodata nu recure la asemenea lucruri ci isi traieste viata frumos si o umple cu activitati mult mai SANATOASE decat a consuma canabis...



Pffai ce tare. Nu va umple de speranta? Ce este interesant, este ca cei care sunt contra legalizarii par a fi mult mai fanatici in aceasta disputa decat cei pro. Cel putin, asa imi pare mie din ce vad, aud etc.
 
S

SfPetru

exact, dar fanatismul asta de unde vine, ori din prostie, ori este vorba de copii fara drept de vot, care scriu comentarii pe internet pentru ca li se pare ca asa se afirma cel mai bine.

eu as vrea sa vad chestia asta supusa la vot, personal cred ca vor fi mai multe voturi pro decat contra, aici vorbind de MJ, cu restul e mai ok ilegal, sa zicem ca ar mai fi 1-2 chestii care ar putea fi "legalizate" si controlate
 

wouldubreakfree

user b4nn3d
de la marijuana se moare!!!! ... de ras !! :D

@petru posturile alea sunt postate mai mult de sigur de parinti si nu de copii

ma bucur ca pe zi ce trece vad din ce in ce mai multi oameni care fumeaza !
treci in parc, pe strada, intre blocuri peste tot miroase a verde :D
 
S

SfPetru

poate in bucuresti, ala e singuru oras din tara unde pot sa zic ca am fost si nu mi-am facut probleme daca pot sa imi fac rost sau nu de stuff, in celelalte orase miroase a etnobotanice si auzi oameni care trag sare pe nas prin ganguri.
e foarte trist ce se intampla, eu cred ca oricat de prosti si de incuiati am fi noi ca popor pana la urma vom ajunge la concluzia ca etnobotanicele pot fi combatute DOAR prin legalizare, eu asta sper. romanul s-a obijnuit cu raul, la ultimele alegeri am incercat sa alegem raul cel mai mic poate ca asa se va intampla si acum, sper sa nu luam decizia gresita din nou :D
pace
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca suntem groweri pe site-ul asta, de ce se ajunge mereu la discutii despre trafic si dealari? asa vreti legalizare?
 
S

SfPetru

ai si tu dreptate, dar dealerii exista si vor exista tot timpul, si problema nu este reprezentata intr-o atat de mare masura de growerii care isi cresc pentru ei, ci de dealeri si ce se intampla pe strada, noi suntem o mana de oameni, dar cred ca peste 50% din populatia romaniei a consumat cel putin odata etnobotanice daca nu cannabis si asta spune mult despre ce se intampla, nu doar in romania.
oricum eu zic ca problema ar trebui vazuta din toate aspectele, cu bune si cu rele, cu dealeri si cu groweri, cu stuff si heroina, mai ales ca, in ochii oamenilor de rand cannabisul este drogul care duce la heroina, ar trebui facute publice mult mai multe date dar inca se tin cumva sub papuc in speranta ca lumea nu se prinde de ce se intampla de fapt pe strazi.

as fi curios cum ar arata un sondaj de genu "ai consumat vreodata droguri?", cu raspunsurile pe bune nu date cu paranoia
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai aici bat si eu... mai multi groweri, mai putini dealari. dar daca si growerii (sunt sau nu sunt pana la urma groweri pe aici?) sustin dealarii nu o sa vezi prea curand asa ceva.

cat despre sondaje, rar reflecta realitatea.
 
S

SfPetru

eh, din cand in cand trebe sa se mai crape omu si cateodata harvestu vine greu, hai ca deja am deviat de la subiect.
eu personal zic ca nu mai dureaza mult si cel putin iarba va fi legala pe tot globul, chiar daca asta va rasturna intr-un fel sau altul economia globala
 
Top