What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

CFP.s ongoing experiments

blackone

Active member
Veteran
Det ser sku lækkert ud med de skunk - hvor var de oprindelige frø egentlig fra? Kunne forstå de var feminiserede eller er det nogen andre du snakker om?

Jeg kunne super godt tænke mig at prøve Skunk #1 - måske i et "classic" grow sammen med Northern Lights, White Widow etc.
 

Ludo

Member
Smukt CFP......der er da en go sjat damer at byde op til dans....!!!!!
Skunk#1 står øvert på 'Wanted' listen.....og det her har i hvert fald ikke fået mig til at rykke mig på det punkt.....!!! Kun lidt tættere på skærmen.....de er smukke........:thank you: for sharing:ying:
 

CFP65

Member
hej jeg ville egentlig gerne svare på hvor de kom fra, men kan ikke pga. den nye TOU, hvor man ikke må skrive navn på strains der ikke er avlet af sponsorene. men jeg kan henvise til tidligere i denne tråd fra dengang hvor den nye TOU ikke galdt :)
de er ganske rigtigt feminiserede og det er henholdsvis plante
no.7 - sativa præg
no.8 - sativa præg
no.10 - indica / indica

10.eren er ekstremt indica - meget lav og kompakt og langsomt voksende og jeg har en ide om at den iogmed at være feminiseret måske er S1 af pollen donoren. forstået således at produktionen af dette batch SK#1 har set således ud
STS Indica x (1 sativa x 2 sativa)
ret så spændende bærer den trækket med at lave trickomes på undersiden af de større blades kanter der ligesom svulmer op og bukker rundt

det skal iøvrigt siges at der må være sket noget med dette firmas genetik, jeg fik i sin tid fat i nogle af de første feminiserede SK#1 fra dette firma og de rykkede helt vildt og var super stabile ( det var de SK#1 jeg i sin tid fremviste herinde i baljer udendørs i 2008 eller 09) dengang stank deres SK#1 af frisk tjære/hash nu derimod er det rådden frugt agtigt og planterne SKAL holdes i absolut 100% mørke i light-off perioden ellers hermier de.
planter fra de gamle gener kunne tåle næsten hvad som helst i den retning, men dem fik jeg selvfølgelig ikke klonet til mødre.
 

CFP65

Member
Næste grow bliver i Plagron All-Mix
og der står på sækkene at der kan opnås bedre resultater hvis man kører med tilsætninger og ekstra gødning, problemet er bare at der ikke på sækken eller i plagrons kataloger står noget om hvilke tilsætninger og gødninger eller mængder til deres All-Mix.
er der nogen der har et bud på et skema til plagron All-Mix?
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Hvad for nogen gødning skal du bruge?

All-mix plejer at være rimlig gødet (ikke egnet til seedlings) og de første 3 uger tror jeg du kan bare give dem vand...og evt lidt rod stimulator. Jeg giver også lidt tang udtræk men det er ikke et must! Efter de 3 uger er der ikke så meget gødning tilbage så kan man godt starte med flydende gødning. Jeg vil stærkt anbefale at du bruger det gødningsskema som tilhører gødningen....

I blomst er der et hav at tilsætningsstoffer du kan købe og bruge... men lidt pk og måske sukker i en eller anden form er rigeligt sammen med basis gødningen!!

håber det har hjulpet ven

icetoker
 

CFP65

Member
Problemet stammer simpelthen fra at Plagron ikke fortæller hvilken gødning og hvilke mængder der hører til Plagron ALL Mix

jeg havde en ide om bare at køre derud af som om det var Bio Bizz All Mix?
her har jeg udover det der står i skemaet brugt
Budblood - BigBud - Carboload - + et hav af andre ting og sager uden bøvl

Bigbud og carboload vill jeg så tage ud og bruge Guanokalong i stedet
der efter produktets hjemmeside skulle kunne bruges ved simpel opblanding i vandet
med 10gr pr liter, selvom Soma hævder at det kun skal være 3gr pr liter
whatever? jeg ville starte med 3gr og arbejde mig op mod de 10gr
 

Ludo

Member
Ved ik helt om det er det du mener, men Plagron bruger 100% deres egen gødning, og lednings/EC værdien står da på posen...

googlede plagron, og fandt det her ...:

The abundant presence of unique Plagron worm compost ensures vigorous plant growth and increased water retention. Bio-Supermix is the feed added to Plagron All-Mix. Bio-Supermix provides for all the plant’s needs during the complete cycle.
Depending on the plant’s development, extra feeding will lead to improved results.
google translate gjorde det her:

Den rigelige tilstedeværelse af unikke Plagron ormen kompost sikrer kraftig plantevækst og øget væskeophobning. Bio-Supermix er foderet tilsættet Plagron All-Mix. Bio-Supermix indeholder alle plantens behov i hele cyklus.
Afhængigt af plantens udvikling, vil ekstra fodring føre til bedre resultater.
Håber det kan hjælpe, ellers er Google min gode ven............:tiphat:
 

CFP65

Member
Netop: Depending on the plant’s development, extra feeding will lead to improved results.

Hvilken extra feeding Bio-Supermix???
 

Xhashish

Active member
Veteran
Netop: Depending on the plant’s development, extra feeding will lead to improved results.

Hvilken extra feeding Bio-Supermix???



.BIO SUPERMIX
he Plagron range consists of a large number of natural raw products which all guarantee optimum growth and blooming. All Plagron products are of premium quality and are manufactured with the greatest possible care. Plagron has united all of these natural plant treats into a balanced Bio-Supermix. This mix contains all fertilisers in the right proportion that a plant needs to develop optimally.

Plagron Bio-Supermix contains (among other things) living fungi and bacteria, various minerals and vitamins, trace elements, bactosol, poultry meal, maerl, basalt meal, bentonite, seaweed meal, lava meal, guano and worm humus.

Like all other Plagron products, the concentrated purity of the Bio-Supermix ensures that you only need to use a very small amount.

Usage in full soil: 5 to 10 liter per 100 square metres, depending on the plant type being grown.
Usage through potting soil:
2.5 to 5%, depending on the plant type being grown. Blend well.




:tiphat:
 

Ludo

Member
Ja...nemlig X, ellers må du uddybe CFP.......vil gerne være til hjælp.....:gday:
Jeg kan kun forstille mig at de hentyder til at cannabis kan være meget krævende i blomst af en del elementer som calcium, magnesium og kalium. Det er jo så op til grower at vide hvilke behov planten har og så tilsætte derefter...!? Jeg siger ikke det er en optimal gødningsløsning efter min mening.....men det er helt sikkert god gødning de laver Plagron, bruger selv...eller er lige begyndt at bruge nogle af deres produkter...
 

CFP65

Member
vi tager den fra en ende af.
jeg anskaffer 3 sække ALL mix fra Plagron og læser flg på sækken
: Depending on the plant’s development, extra feeding will lead to improved results.

og nu antager vi at det er Bio Supermix der skal bruges som ekstra?

jeg sætter 25planter på mine 1kvm i 400w 12/12 og vander med Vand ph6-6,3
og nu er der gået 4 uger og jeg kan begynde at se at planterne er ved at mangle div. ting og sager, well jeg tager min Bio Supermix og læser flg.
: 2.5 to 5%, depending on the plant type being grown. Blend well.
det var dog uheldigt, lortet skulle have været blandet i og blendet godt sammen med jorden inden planterne kom i og udviste tegn på mangler!

det gir simpelthen ikke mening, det ville have givet mening at lave et gødnings skema til derees flydende gødning, eller tilsætnings skema til deres 3 dyreste jordtyper.
nok om det
jeg bruger Guano Kalong pulver rørt op i vand når den tid kommer og så må det bære eller briste
 

CFP65

Member
Det kunne man jo forledes til at tro, men på forsiden af de to skemaer er billeder af de jordyper de to skemaer henvnder sig til og det er.
Plagron Grow Mix & Plagron Light Mix
ingen antydninger af at det skulle gælde
hnv. All mix - Bat Mix eller Royalty Mix
 

Ludo

Member
Det er korretkt CFP, men hvis du vil læse alt, så må du også tage alting til eftertragtning.....der står nederst på hvert skema at det er 'henvisende, og afhængigt af plantens velbefindende. OG....
På Royalty posen står der: 'do not feed for the first 6 weeks' godt så......
Hvis du har en plante....(det er ikke alle der dyrker cannabis) og dennes cyklus er mere end 6 uger, så kan du på forhånd se at det ikke er optimalt til cannabis HVIS du vil køre udelukkende med vand. Eller du kan konkludere at du må tilføje jorden noget efter uge 6....det er så op til dig at finde ud af hvilke behov planten har i den uge..!! Og de kommende uger....men det er ikke mere end 3-4uger ca. du skal tilføje gødning før end du skal til at flushe....
Du vil gerne vide lige nøjagtig hvilken gødning der passer til dit Royalty.......DET ER IKKE RELEVANT.....eftersom de har nævnt at der ikke er mere gødning i jorden pådette tidspunkt kan du jo antage at det er en 'kold'/'neutral' jord.....og at alle nødvendige stoffer for planten skal tilføjes manuelt...
Hvad du så end vælger at tilføje.......fisk.....Plagron vil jo gerne have at du bruger deres gødning, så vil selvfølgelig anbefale du bruger deres....! Men dyrker du organic er det ikke det store problem at 'hekse' lidt sammen selv....!!
Plagron anbefaler Alga-Bloom og Green Sensation, og siger til Alga-B.:
Alga-Bloei gives your plants that important boost needed to initiate the final growth spurt. Plagron Alga-Bloei, a question of give and take.
Plagron Alga-bloei contains: 13% phosphor, 14% potash, 1.5% nitrogen, trace elements, vitamins, enzymes, growth hormones, ferments and more than 20 types of amino acids.
Usage: Dilute 4 ml with 1 litre of water.
Og til Green S.:
Green Sensation makes all other additives, such as PK 13-14, enzymes or other brands of fl owering stimulators, unnecessary. Also, depending on the substrate, a saving of up to 50% is possible on flowering nutrient.

Der kan man så konkludere at det er forholdsvis overskueligt at se sig igennem, der er ikke den store hokus pokus, du kan jo først se om Plagron's gødning/gødnigs skema passer til din cannabis planter EFTER du har givet dem det.......og så må man fin-tune.....det gør man med alt gødning hvis man vil bestræbe sig på en så optimal dyrkning som muligt....!!!
Hvis du stadig er i tvivl CFP, så ville jeg tage knoglen og ringe til Plagron, ellers er mine talenter ved at være brugt op nu.........håber det hjalp!!???

Go karma med det hele........men man kan ik gå helt af vejen med flagermus-lort........:blowbubbles: peace:wave:
 

CFP65

Member
Jeg tror vi snakkede lidt forbi hinanden.
og nej der er ikke rigtigtnoget jeg kan bruge,
når jeg når til 4uge kører jeg growet som om det var i BioBizz All mix (jeg har en del rester) og upper med Guanokalong og så må det bære eller briste.
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Hej cfp Det er umuligt at sige til nøjagtig hvornår de SKAL have..... det kommer an på hvad for nogen gødning er brugt, plantens gødningsbehov, pottens størrelse, rumtemperature mm. Og det bliver ikke nemmere af at producenterne næsten aldrig giver fuld forklaring på hvad de putter i.... så du må bare se hvordan de har det og tilføje gødning efter behov. Det er min anbefaling!

Go organic!!!

icetoker
 

CFP65

Member
Så blev det tid til en lille update her på dag55 12/12.

først er der lidt fra teltet med de 36 stk. SK#1
SK1-54days-01.jpg

Sk1-54days-02.jpg

Sk1-54days-03.jpg

SK1-Indica-pheno-day54-01.jpg

denne sidste er den indica/indica ting jeg mistænker for at være en S1 af pollen donoren.

dernæst er der så en del af det skal ind i 12/12 indenfor kort tid
3 stk feminized HK97 x Kromes Triangle x NL/LKxPK alle clonet på 3.die node fra frø ( det skulle gå lidt stærkt og jeg ville have mødre i fald de skulle være sprøde) på skiltene står der NTR (det er = Niterider)
HK97xNTR-no1.jpg

HK97xNTR-no2.jpg

HK97xNTR-no3.jpg


og sidst men ikke mindst er det 2 stk feminized
C99 "Pineapple pheno" x Kromes Triangle x NL/LKxPK
begge kryds er iøvrigt også blevet med annanas lugt. havde ellers hørt at det skulle være et resesivt gen men måske det opfører sig anderledes når det er feminised?
C99xNTR-no1.jpg

C99xNTR-no2.jpg
 
Top