What's new

Brokkassen

CFP65

Member
http://politiken.dk/tjek/sundhedogm...mpfroe-bliver-foerst-ulovlige-naar-de-spirer/

jeg vil bare lige brokke mig over det fandens lorte parti der, læg mærke til argumentationen:

»Jeg synes, der er grund til, at vi beder justitsministeren om i Retsudvalget at svare på rimeligheden i, at det er fuldstændigt lovligt at købe de frø, der skal til for at dyrke det, vi ikke kan lide«, siger Peter Skaarup, retsordfører for Dansk Folkeparti.

for helvede hvor jeg glæder mig til det valg!
 
Det er jeg ked af at høre lala, men du laver så til gengæld de vildeste X man kan drømme om.
Så fik jeg dælme min fri weekend, man skal passe på hvad man ønsker sig.
Jeg faldt på det nederste trin på min trappe lørdag formiddag, og fik forvredet ledbånd. Har gået med krykker og sidder med foden oppe siden søndags. Nu ville jeg ønske jeg kunne arbejde lidt, har måtte aflyse kunder først på ugen hvilket kommer til at koste mig 9000-10000 :badday:
Arbejder som selvstændig så syge dage bliver meget hurtigt dyre....meget dyre.
 

superpedro

Member
Veteran
Vil godt brokke mig over mine f.... naboer.
Har groet og røget som det passede mig i vores ejerforening i mange år, og har altid gjort mig umage for at det ikke var at bemærke på fællesområder.
Alle ved nok at vi ryger alligevel. Vi åbner jo døren når det banker på, og så kan man jo ikke undgå at lugte røgen. Det har aldrig været et problem.

Men der kom lejere i en lejlighed i opgangen. Pludselig lugtede opgangen af hash, der var fyldt med jointskoder i børnenes sandkasse... Og det gjorde jo så at jeg var under mistanke, og ting som "at melde det til politiet" blev nævnt ved sidste møde.

Pause fra at gro, og som nogen måske har opdaget tog jeg også en pause fra sitet (sorry venner, havde ultimativ nedtur på over at jeg ikke kan være med mere)
Nå men, det positive er at nu kigger vi sgu efter hus på landet!! samt jeg bygger lidt nye dimser til fremtidens grow.
Mest negativt - jeg er blevet ufrivillig rocker supporter.
 
L

lalandia

Surt show pedro...håber i finder et fristed, hvor i kan være i fred for borgerskabet, der lever af smertestillende piller fordi de har så ond i røven over hvad andre laver.

Peace lala
 
Sikke noget pis.
Hvad med at snakke med dem der lige er flytte ind? Det er jo sådan set dem der er det største problem.
...Og held og lykke med boligjagten.
 
Forhåbentligt kan du få vent din nedtur til noget bedre. Et hus på landet giver jo en hel del frihed hvis man da kan slippe for snævertsindede naboer.

Og godt du er tilbage. Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til at kigge på nogle gødningsopskrifter, for lige at vurdere om tingene ser helt galt ud.

Brok fra mig idag: Hvorfor helvede skal jeg havde tømmermænd så længe. Jeg stoppede jo med at drikke i morges ;)
 

legalizeDK

Member
jeg vil gerne brokke mig over at jeg skal bruge min forlænget weekend på at ligge syg..
så hvis nogle af jer har en god opskrift til chai må i meget gerne dele den med mig.
skulle ryge min aftens-pind igår, og det var som at ryge ligusterhæk :flu:
 
Jeg plejer at bruge David Rio Power Chai. Hertil tager jeg et bud og morter sammen med det. Giver det hele et opkog i 1 del vand i nogle minutter og tilsætter 5 dele sødmælk, og varmer det op så det op til 65-70 °C.
 

Easygrowing

Active member
Veteran
Fik af vide igår aftes af en nabo,at denne ved langt mere om hvad der foregår inde hos end jeg er klar over,det forbløffende og være i besiddelse af så stor viden og kunne kun spørge ham om,om han var klar over han er ganske øretæveindbydende og han bør gå med en T-shirt hele sommeren påtrykt "Helt" på ryggen..de fornærmet over,jeg smider ukrudt indover til dem fordi de nægter og lave noget i deres have.De har boet der i ca 28 år,vi har 50 M skel,et skel på 1.50 M,som består af et umalet raftehegn,der er ved og falde fra hinanden.Har haft afleveret dem et brev med mine synspunkter om deres ligegyldighed og gjorde dem pænt klar over,hvis de ikke kommer igang,så vil de modtage ukrudt herfra.Har været nede med 22 store plasticsække bare i foråret og så det undskyldningen for,det ikke vil fjerne det-fordi de godt er klar over,hvad der foregår herinde..jamen det forrygende.
Så må de jo spionere.Spioner dør ved daggry,som en film hedder..og jeg må ikke slå på idioten-fandme svært og ikke gøre det..et godt råd-flyt aldrig til en indremissionsk By og jeg vidste,det var derfor den anden nabo,s børn blev ved og sparke fodbolde-tennisbolde-bordtennisbolde indover-for at observere..mine 3 nærmeste nabo,er er venner og kendt hinanden igennem 15-40 år..
Som de skrev til mig i et julekort igennem 3 år-tak for et godt naboskab,håber det må blive ved...for den forrige kørte rundt på sin Harley inde i haven-eller det gjorde mange og vilde fester-jeg en stille og rolig en-passer mig selv-hilser pænt på alle-tilbyder gerne min hjælp uanset hvad...hold æft en gang pis....han skulle bare vide,hvor mange pakker salt jeg har smidt indover-samt vaskepulver-varmt vand-og har nu fundet kausisk soda frem-så kan de lære det...de har en skov af ukrudt en carport,der er fyldt op med gammelt lort,så de kan slet ikke parkere derinde og aldrig kunne-så parkerer de lige uden for mig og kan derfor glo lige ind og blitz fra kamera sent om aften,ja......uck jeg sur....pga en skide plante og kun fordi,den er ulovlig...de har aldrig fjernet ukrudt,men nu det undskyldningen...det vil jeg pølse på-der skal groes hamp skal der....bare ikke slå på ham,for så har han en grund for ringe til olitip...naboskab min bare røv...konerne har en strikkeklub og de knævrer løs og ved alt om,hvad jeg foretager mig-få jer et liv for elvede..sgu færdig med og forære dem og stiklinger fra haveplanter altså...laver sgu meget andet end og gro hamp..
Hvor gad jeg bare godt og stikke ham en næve.Børnene sparker ikke bolde indover mere-så bliver de punkteret og det ved de.sgu fået nok nu..så står man ude på vejen og taler om vejret osv,som man jo gør som naboer,men inde under-nej jeg er rystet..lignede min have lort osv-forstod jeg dem måske-det gør den næppe-arbejder i den til kl ca 21-22 hver eneste ucking dag,for holde den og skabe en pæn have-det tager mange år..sorry jeg sur.
 
Last edited:
Fordi jeg har 3 ugers ferie og ingen penge, og vejret ser ud til at blive noget lort, jeg er pessimistisk og min bedste Early Durban var en herma og jeg trænger til noget 1-0 tid med mig selv og en bong - hvilket der ikke er nogen udsigter til.
 

Paddi

GanjaGrower
Veteran
FatCatInc said:
Lavede et indlæg med selv samme spørgsmål som er blevet slettet. Derefter skrev jeg en pm til Paddi for en ugen siden. INTET svar. Sikke en moderator!
Sorry bro. Jeg er heldigvis ferieramt, og er ikke altid lige hurtig til svare på pm´s. (Modtog din pm den 18. - ikke for en uge siden).

Normalt vil forfatteren til en slettet tråd eller et slettet indlæg få en pm med årsagen til sletningen. Dette skete dog ikke i forbindelse med de to tråde der blev slettet i starten af juli.

Egentligt tror jeg også at de fleste er klar over at dcf og det nogle kalder "den forbudte side" ikke er til diskussion her på ICM. Årsagen er åbenlys.....sådanne indlæg har af og til været hadske med personangreb!!

Med ønske om alt det bedste for de to danske canna-sider ønsker jeg en fortsat god sommer til alle :rasta:


P
 

FatcatInc

Member
Sorry bro. Jeg er heldigvis ferieramt, og er ikke altid lige hurtig til svare på pm´s. (Modtog din pm den 18. - ikke for en uge siden).

Normalt vil forfatteren til en slettet tråd eller et slettet indlæg få en pm med årsagen til sletningen. Dette skete dog ikke i forbindelse med de to tråde der blev slettet i starten af juli.

Egentligt tror jeg også at de fleste er klar over at dcf og det nogle kalder "den forbudte side" ikke er til diskussion her på ICM. Årsagen er åbenlys.....sådanne indlæg har af og til været hadske med personangreb!!

Med ønske om alt det bedste for de to danske canna-sider ønsker jeg en fortsat god sommer til alle :rasta:


P

Og det er bare helt i orden! :thank you:
 
Top