What's new

Spottens Grow

Spotten

Member
Jeg har også fornemmelsen af at de kommer ud af ingenting....!!! kan fornemme på dit spørgsmål at du søger en 'kilde' eller 'fejl' der kan afhjælpes så de ikke kommer igen...!!? ANER DET IK....!!! hehe
Men som Free skriver, så er den løsning han har valgt nok den eneste 'løsning' jeg kender til, der 100% eliminerer dem fra ens luftrum......! For de er over alt......i krydderurterne i vindueskarman, pottplsnter i stuen, badeværelse, bryggers(jord i poser der).......det sux røv.....!!!!
Jeg ved ikke hvordan Free har grort, men det er muligt uden at plantens liv er i større fare. Det er også denne 'teknik' jeg bruger til mine moderplanter for at de ikke bliver alt for 'root bound'....
Planten skal have tæt rodnet helst inden man går igang, det vil hjælpe meget på overlevelses raten..! Planten op af potten. Skyl potten i svag klor blanding. Fyld ca.1/3 jord i potten igen. Hold planten ind over spand og fjern alt løst jord ovenpå, og løsen til de er ca 2-3cm fjernet. Lig rodklumpen på en plastikpose(el. lign) og find en gammel brødkvin(el. lign) ne skal der skæres. Her er det vigtigt IKKE at beskade plantens tykke midterod alt for tæt på stammen. Skær bunden af klumpen, tag lidt af gangen, men end med ca 1/3 skåret væk. Så skærer jeg siderne væk ca. 2cm i hver side, så man har en firkantet rod/jord klump tilbage. plant den i den gamle potte og fyld til med jord. Man kan god plante den 'under' jorden men ikke for meget da det kan give anledning til råd i stammen, ca 2cm. Smid alt det afskåret jord væk eller ud i nattens minusgrader, så kan du genbruge det i havenevt. Jeg plejer at geve dem noget lækkert vand med tang extrakt og vitaminer, fulvic syre kan de også godt li, og giv dem et lille brusebad....de har nemmere ved at optage næring gennem bladende de næste par dage....! Go karma og knæk og bræk, håber det kan hjælpe nogen der bøvler med disse sataner....Tak Free for motivationen til at få det skrevet......hygge!!!!!:wave:

Hey Ludo! :)

Tja, det ville være rart hvis det fandtes, også for andre tænkte jeg, dem som måske er endnu mere plaget af dem end jeg selv har været.

Jeg synes dog ikke jeg har set dem i dette grow endnu, men det kan jo være de kommer, dog er jeg blevet meget bedre til ikke at vande dem hele tiden og konstant, samtidig har jeg aldrig vidst man skulle flushe dem og ikke kun vande med gødet vand som jeg har gjort, da der jo ophober sig affaldsstoffer som er giftige omkring de nederste rødder som skal skylles væk så de får mulighed for at optage ny næring, som en på en anden site forklarede mig, så var det som at proppe en prop i nummeren og så bare æde 5kg kød hver dag uden at få lov at fjerne proppen, udenpå vil man ikke kunne se den store forskel, men efter få dage ville man bare ikke have det godt mere, lidt ligesom planterne der skulle bruge rødderne til at danne ny vækst, når de bliver gule forneden kan det både være fordi de er rodbundne, og det kan også være fordi der ligger et lager af disse mindre gode ting som gør den lukker af for gødning og ikke kan optage noget, det er dog ikke noget jeg har afprøvet selv, men det lyder logisk nok.

Som jeg snakkede med Xhashish om igår så er jeg rimelig sikker på mine små har været rodbundne i de meget små potter da jeg var for sløv til at få dem ompottet, for da de røg i de større potter, gik de mildest talt AMOK! :D

Jepper, jeg har godt snuset lidt til dette emne også med at lave "pruning", kaldes det ikke for dette? Det med at tage en plante (moder) op af sin potte og skylle den godt igennem og fjerne alt evt overskydende jord, og det man ikke fjerner skærer man så af sådan først en side, så en anden og så bunden, men som du siger ikke for langt op, kun lige en tot i bunden og lidt i siderne, og så tilbage i potten med lidt frisk ny jord så den igen kan få lidt flere rødder og dermed blive både tykkere og større i væksten.

Jeg har dog ingen have så det ryger bare ud, det koster jo ikke det vilde at gro i jord! :) Men jeg vil gerne i hydro da jeg mener det godt kan lade sig gøre at gro ligeså god skunk deri, det kræver så blot man også kender til hvordan det virker! :D

Ang. disse "sørgemyg", så krydser jeg fingre for det med perlite på toppen har afhjulpet problemet som Space Ghost fortalte mig i en anden tåd jeg har herinde, indtil videre kunne det se ud til det har hjulpet meget! :)
 

Spotten

Member
Ikke fordi der sker det store, men derfor kan der godt lige smides et pr billeder op jo! ;)

LOVE



Forkert knap! MEN så sgu nice nok ud! :D



Denne ser ud til at have det lidt skidt, men jeg kan ikke rigtigt se om det er for meget gødning eller for lidt eller om det er pH relateret! :(



Her for lidt siden, har rykket de store lidt til side da de dækkede de mindre! :D

En ting jeg lagde mærke til, de er MEGET bløde planterne, både blade og stængler, det virker helt gummi agtige, men jeg gætter på det er sundhed, for jeg har aldrig oplevet dem sådan før, og de ser jo flotte ud! ;)







 

Spotten

Member
Flere billeder da jeg synes de vokser helt ufatteligt, jeg ville ellers give dem en tår vand i dag, men nej, de får intet!

Den højeste er vokset hele 5 cm siden igår! :D (55cm nu)

Det ene bladsæt når dårligt at få farve før det næste og det næste er på vej! :D
















 
Last edited:

CFP65

Member
Ja jeg havde nok været lidt for glad med vandkanden, men den mængde fluer der kom var helt uhæmmet, og nu har jeg netop lige observeret et par stykker igen i blomsterkammeret (der ellers var blevet 100% decinficeret). mærkeligt nok er de første fluer begge gange kommet nøjagtigt 10 dage efter at jeg har brugt Enggys H2 i et grow. læg mærke til at jeg IKKE siger at der er noget galt med Enggys H2, men det kunne se ud som om de skide fluer godt kan lide det der er i disse flasker.
 

Spotten

Member
Det lyder til noget kunne tyde på det ja, men det kan vel også være fordi du stadig vander for tungt? Hvis du altså gør dette?

Jeg er begyndt at lade dem tørre virkeligt ud, medmindre plantens blade står lodret ned langs stammen, får de ikke en sjat! :D Når de får vand, får de meget lidt vand, kun lige en 0.5 L i mine 6.5L potter i mit SOG ( måske man skal bruge mere i større potter, 11L f.eks i en "normalt grow", hvad det så end er! :D )

Jeg har dog også brugt dette perlite, men jeg tvivler på det bare er det som har fået dem væk "for good", men det kan da også tænkes.

Så ja, udelukkesmetoden, er vel jeg smider en tom potte med jord i teltet og så fugter den forsigtigt uden perlite på toppen, kommer fluerne igen, er det ikke pga det.
 

dragongrower

Active member
hehe måske, men måske du skulle prøve med nematoder i stedet for det der indviklede klor projekt du har gang i..? ;)

ellers meget pæne planter du har.. :)
 

Spotten

Member
hehe måske, men måske du skulle prøve med nematoder i stedet for det der indviklede klor projekt du har gang i..? ;)

ellers meget pæne planter du har.. :)

Jeg ser lige på det link dér! ;)

Jeg har endnu ikke kigget men jeg mener da ikke jeg har nævnt noget om klor her i denne tråd ang. mit jordgrow? Men i en anden tråd ang. DWC bubbler, der har dog ikke været noget, det var gødningen der farvede vandet vil jeg mener! :)

Men mange tak for det gode råd og rosen af mine planter! :)

Synes også selv de hygger sig fint og idag er den højeste igen vokset hele 5 cm og måler nu 60cm! Lidt stor af en SOG! :D
 

dragongrower

Active member
det var ludo der skrev noget om klor. Men jeg kan nu (ved nærmere efterlæsning) se at det var potten og ikke jorden han ville skylde med klor.. ;) hehe
 

Ludo

Member
Nice billede Spot....!!!

OG NEEEEJ.....IKKE KLOR I JORDEN.....!!!! huha.....:noway:

Det vigtigste......er at den måde men finder ud af at pleje sine planter på, passer til DIG...! (lidt weed wiseness....hehe)

hygge og go karma
 

Spotten

Member
Nice billede Spot....!!!

OG NEEEEJ.....IKKE KLOR I JORDEN.....!!!! huha.....:noway:

Det vigtigste......er at den måde men finder ud af at pleje sine planter på, passer til DIG...! (lidt weed wiseness....hehe)

hygge og go karma

Mange tak Ludo! :tiphat:

Det ville være katastofalt! :D

Det er jo lige det! :) Prøver bare at se hvordan det går, så går det nok! :D
 

Spotten

Member
The Jelly Project! :good:





Rystet er lavet på en bubblebag 90 micron :)

Vil tro der er 3-4 gram olie, og så er der 5.5 gram ryst og 0.8 gram jelly

ALT er lavet på trim!! ;)
 

Spotten

Member
En lille update i teltet:

Højeste plante måler idag 67cm! :) De er i dag 1 mnd 1 uge og 5 dage :)



Sensi Star / Skunk#1 x Papaya



LOVE



Lampeafstand 20 cm, temperatur 21! :D
 

Latest posts

Latest posts

Top