What's new

Подготовка за Outdoor 2011

doje

Member
Подготовка за Outdoor 2011

Здравейте,ето ме отново,малко остана до началото на сезона,затова почвам да се готвя от сега.
Търся сорт,евтин,хубав, с добър добив и коректна сиид банка,
Чудя се кога да засадя,мисля средата на март.
Споделете мнение. Благодаря.
 
Аз ги садя в началото на май,и ж края на месеца ги изкарвам на вън,винаги купувам семена,които ги дават да са готови през септември.ЗА този сезом мисля да купя L.S.D na Barney's farm.Имам и 10 броя семена Blackrussian na Delicios seeds.Това мисля да е за този сезон.Проблема ми е с местата за сеене,до сега където ги садях няма да мога и ще търся някаде около града на обезпокявано място далеко от пътища и къщи около горите,така наре4еното "Партизанско глледане"
 

doje

Member
Аз имам хубаво място,което ми е много близо,миналата година ги засадих Юни и Юли и останах доволен,сега се чудя средата на март месец,ако ги бодна,дали ще измръзнат.
 

damyanek

Member
има вероятност да измръзнат...времето не е това което беше . мисля ,че най-важната подготовка в началото е почвата.особено ако са далеч и нямаш възможност да ги посещаваш често ще ти трябва доста обогатена почва която да подържа растенията.оборска тор и изгоряла пепел от дърва ще свършат идеалната работа.освен перлит слагам и дървесни стърготини (едри) въпреки ,че едното само върши идеална работа,но съм си свикнал...също така събирам и почвата от борови горички и смесвам всичко. отностно сортовете и сиид банката тази година съм се насочил към мандала и по специално сатори и #1 пак ще мъча и хималайско злато ,че миналата година го покоси съдбата xD

не знам при вас как е но тук в моя регион времето много се промени.целия минал октомври беше топъл и слънчев така ,че ще заложа на сативите предимно дори и да са с малко по-дълъг период на цъфтеж.успех :tiphat:
 
E

EverLast

Краят на Април началото на Май според мен е най-удачното време за сеитба....абе дори и Юни или Юли да ги боднеш има пак прекалено много време да се развият.Големият MH в небето си знае работата!
 

_Ina_

Active member
Veteran
Аз ще имам всякакви семена и клонинги тази година,даже някви hawaian snow,Church-oве,Great white shark и кви ли не. Освен това моите евентуални миксове с 3те изродски индики. Изобщо нямам дори къде да гледам толкова нещо:) даже незнам дали ще ги взема вси4ките тия видове тази година. Аз оби4ам да си взимам по 2,3 вида и да им се насладя до краи ин и аутдор. в близките една,две години едва ли ще си поръ4вам семена:)
 

doje

Member
Блазе ви на вас,аз миналата година садих произволни семки и съм предоволен, но тази година искам да поръчам,спрях се на Super Silver Haze , но много огромно ,незнам дали ще успея да му угодя,препоръчайте друг сорт с голям и хубав добив?
 

_Ina_

Active member
Veteran
Еми това забелязах по дневниците 4е много дълго цъфти и наистина става много високо. Ина4е издържа на студовете изглежда(имаше едни такива на един 4овек,мисля 4е kukurigotoнякъде тук). Но пък мъжкарите ще са по прецъфтели,когато запо4не да става. Аз бих си взела и нещо по бързи4ко,да е готово кум септември,поне до средата на окт.
 
Аз съм се спрял на L.S.D на Baeney's farm;black russian на Delicious seed и Northern Lights x Big Bud Feminized на World of Seeds Medical Collection(за последниния сорт ми конфискуваха пратката на митницата и пак ще трябва да го поръчвам)
 

Billy Bones

Active member
Абе, ако ти гепят пратката на митницата, никой ли не се притеснява, че могат да му цъкнат данните в някой мазен списък. Май в Италия преди време сума ти и народ изпищя заради нещо подобно. Пък и всеки си пази хляба. При тези цени в БГ, никой няма интерес да си гледаш сам в гардероба, а сакън да шаниш на приятелчета...:joint: Смях, смях.....
 
станаха почти два месеца от както от UPS ми казаха,4е са ми конфискува ли пратката,
 

_Ina_

Active member
Veteran
е то ве4е много видове можеш да намериш от познати,можеш и семена да си направиш разли4ни...
 

doje

Member
Не искам да пускам нова тема,затова ще попитам тук.
Има ли разлика,ако полицията намери растения в дрова ми,ако са в саксии или ако не са. ????
 

focktor

Member
Разликата е ,че не можеш да кажеш ей така си израстнаха в тия саксии.... ;)
По добре изобщо да не се случва.
 

doje

Member
Дали има някакви вратички в закона, да кажеш,че е саморасляк ,не е в саксия , не си го садил и да ти се размине?
 

damyanek

Member
едва ли...възможно е единствените вратички да са на религиозна основа...но там не е проучено добре още май xD
 

obione

Active member
Ако го намерят в твоя собствен двор няма как да стане да не е твой, и само можеш да се молиш че няма да отчете повече от 0.4% ТХЦ. Ако покаже повече има вариант при чисто съдебно минало и мноооого късмет да се разминеш с административно наказание около хилядарка и от 500 до 2000лв за адвокат. Късмет на всички ейй..и мислете на кого какво казвате.......
 

doje

Member
А ако баба ми каже,че е пораснало само и незнае какво е, кво ще стане ще я вкарат в затвора ли :Д ;Д ;д
 

Latest posts

Latest posts

Top