What's new

Brokkassen

Paddi

GanjaGrower
Veteran
Jeg brokker mig lige over, at rastaidd brokker sig over,
at jeg har gjort ham opmærksom på at hans indlæg ikke
hører hjemme i en brokkasse :laughing:


P :smoke:
 

Ludo

Member
Nice spam rastaid.....hehe

Jeg vil lige lufte min utilfredshed over at min kone ikke mener jeg er en ninja...........haaiii:snap out of it:
 
L

lalandia

Jeg brokker mig lige over at min kone synes at det er mærkeligt at jeg har en datter på 16 der gerne vil høre pink floyd....Det er sq da meget normalt...oder??
 
Endelig fandt jeg noget at brokke mig over...Jeg vil fandama have mine sko i fred

IMG_6853.jpg


Grow in peace

Jeg vil gerne på hundens vegnde brokke mig over de manglende løg :cathug:
 
Jeps, DET er fandme irriterende. Her i familien er det sket 2 gange det sidste halve år, resulterende i at sønnikke har måttet gå 3 km til/fra skole i længere perioder, i stedet for at cykle.

SympatiGRRRRRRRRRRRRRRRR herfra.
 

Minipurz

Member
Baaah.. Så har jeg ventet og ventet og ventet på min nye PL-L 2x55w skulle komme med posten, men jeg har fået 2x80w rør med i stedet for 2x55w :/ kan man mon bruge 80w i en 55w ballast ? Eller er det bar at bestille nogle nye :p ?
 
Last edited:
L

lalandia

Vil bare lige brokke mig over, at mit nuværende frøgrow er blevet inficeret med spindemider. Det er bare monster træls, men må jo tage kampen op endnu engang.

Lala som er træt af insekter
 

Ludo

Member
Vil bare lige brokke mig over, at mit nuværende frøgrow er blevet inficeret med spindemider. Det er bare monster træls, men må jo tage kampen op endnu engang.

Lala som er træt af insekter
Ja...om igen....Ludo gør det samme, da min store peberfrugt-plante er blevet inficeret og jeg har transporteret lidt rundt omkring.......hmmmm...!!
Så hele junglen får en gang plantvita-plus og neem i morgen.......peace og go weekend:wave:
 
Velkommen i klubben, med skadedyr. Så en nogle oldschool hippier fra North Cali der støvsugede deres planter, så er begyndt at køre min støvsuger ned på min. sugekraft, og så skal jeg ha mig nogle mariehøner så er det fanme i top.
 

legalizeDK

Member
wiard i rammes "samtidig".
jeg vil gerne brokke mig over min fast neville (uge 5 blomst) er begundt at skyde nanners glædede mig ellers til at smage den..
 

Xhashish

Active member
Veteran
Vil gerne brokke mig over TANDLÆGER , latterlige spas**** , 31.344,- kr. AT betale og operationen er først i marts.... PUHA ........ 30 lapper - helt uforståeligt!!!
 

Ludo

Member
Jeg synes det er utroligt at der kan være noget galt med noget af mit igen igen igen igen..........latterligt lort.....!!!
Hvorfor har jeg ikke lov til at uploade animerede billedertil min signature, eller flere af gangen for den sags skyld.....!!??!
Og så en sviner til butikken hvor jeg har købt mit kamera.....jeg optog video i går....kameraet går i sort og melder ''overheating-shutting down-allow camera to cool'' ...jeg går i panik og ringer til butikken....de har aldrig hørt om dette fenomen, så de ber mig om at sende kameraet ind...!!! " min med GOOGLE så vidste jeg bedre besked....!!! Der er åbenbart proppet så meget teknologi ind i lortet at det ikke kan optage mere end max 9 min video med billedstabilisator til....! øv....men det er der åbenbart ikke ret mange dslr/slt cams der kan til under 10000kr(eller nikon d7000,5min max.)
Så de får ikke mit kamera......men jeg synes det burde være inforstået i helt alm interesse for sit fag at man sætter sig en lille smule ind i de produkter man sælger, også selvom man selv er Canon eller Nikon mand......amatøragtigt.....!!! ahhhhhh hjalp at få det ud......tak gutter...:!!:cathug:

ps:X....havde fundet mig en ny tandlæge.....!!! For 50000 kan du da næsten få helt nye pløkker skruet i i Thailand....og så er der ferie inkl.....!!!! hehe
 

Xhashish

Active member
Veteran
Damn det var da irriterende Ludo, vidste jeg heller ikke engang, dog har jeg heller ikke rigtig skudt noget video med mit kamera.. Men det er da rimelig skod! Tror nu også jeg havde begyndt og tude hvis mit kamera sagde sådan der :D men heldigt du fandt ud af fejlen.. Med hensyn til tandlæge, ja kan godt følge dig, "problemet" er at det er en rimelig kompliceret operation, som skal laves af en speciel kirug i fuld narkose, da der er risiko for at beskadige nogle nerver så man kan blive lam i munden/tungen .. Og alene af den grund skal jeg ikke have det lavet hos en eller anden thailænder med øjne så små, man kan give ham bind for øjnene med tandtråd... Plus man tager ikke liiiige til thailand hvis nu de skulle lave noget forkert...
Har endda været hos en polsk tandlæge også, plus en anden tandlæge i københavn, der ville have omkring 45 ... Men slet ingen tvivl om det er NEDERN penge at skulle af med..
 

Latest posts

Latest posts

Top