What's new

secretul din gradina...pardon dulap...120w led grow!!!1

M

MJMJ

uita-te ce buzi am avut la cam 20 de zile de flower si 46 de zile in total crescute la 12/12 din samanta si nu am dat cu fert.de-aia zic.dar poate e strain-ul,sa asteptam pana al sfarsit.bafta si sa se faca grasi!
 
aham...si dak cresti la 12/12 tu cum calculezi 20 zile de flower...de cand isi arata sexu?...si pana cand isi arata sexu cate saptamani trecusera?sub ce lumini ai crescut si ce soi?

e cam aiurea sa compari soiuri diferite...conditii diferite de crestere si sa arate la fel...
 
M

MJMJ

am considerat perioada de flower cand au aparut primele preflower.am crescut sub hps de 250W.pana la primele preflower trecusera 3 saptamani.
Soiul este white widow de la nirvana
 
A

AlexFermieru'

frumoase fetele man.sa iti traiasca..oricum, eu nu inteleg de ce sunt mugurasii asa micuti..plm la 6 sapt de flower...oricum fac treaba ledurile..bft in cont cu ele
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
au cam 6 sapt, eu zic ca minim 2 sapt mai ar trebui lasate majoritatea, deci mai e ceva.
 

sznake

jarhead
arata bine dark! Si boxu si stashu. Auzi ce strain is aia din stash? ..ca seamana destul de bine cu crossuri de-ale mele.
 
G

green_land

gettin` frosty :D degeaba zic astia ca sunt buzii mici...conteaza calitatea nu cantitatea. am citit zilele trecute despre LED-uri si unii ziceau ca e posibil ca plantele sa termine intr-o perioada mai lunga de timp...poate de aia buzii nu sunt asa de mari...eu sunt de parere ca vor pune pe ele in urmatoarele 2 saptamani... bafta cu ele :joint:
 
Top