What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

nou in ale agriculturii

Status
Not open for further replies.
habar nu am
cel ce mi le-a dat atat a zis ... mi-a dat cc 15 seminte cica sa experimentez si una cica ar fi speciala
ca asta am intrebat si eu aici daca stie cineva ce strainuri sunt
am gasit niste poze cu Ruderalis si am tin sa crd ca asta ar fi TAIGA
[---]
 

Attachments

  • taiga.jpg
    taiga.jpg
    10.3 KB · Views: 24
Last edited by a moderator:
uite atat habar nu am in grame

uite atat habar nu am in grame

poza 7 e cea mai interesanta. parerea mea.
cat ai recoltat de pe ele?

cam atat
nu am scos deloc mult
dar am fost foarte multumit ca am scos ceva :))
 

Attachments

  • Picture 009.jpg
    Picture 009.jpg
    70.2 KB · Views: 21
  • Picture 010.jpg
    Picture 010.jpg
    66.2 KB · Views: 25

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu arata rau.. dar ce ai acolo e probabil in jurul a 10 gr. au stat numai la geam sa inteleg? sau doar dupa ce ai facut pozele au stat la geam?
 
da dupa ce am facut pozele au stat numai la geam ...
chestia e ca m-am grabit , ma presa timul si le-am bagat prematur in flower si nu am avut ce sa le fac :|
eu am fost foarte multumit de rezultate desi nu am scos cine stie ce.
 

coolbud

puffin' the herb
niciodata sa nu te multumesti cu putin ;) , tot timpul incearca sa scoti cat se poate de mult din orice faci! Big up si sa speram ca pe viitor vei avea mai mult noroc la recolta.
 

sznake

jarhead
Mah, chiar daca a iesit putin, important e ca plantele au fost perfect sanatoase si frumoase, ceea ce nu multi reusesc de la primul grow!

Inseamna ca ai un pic de talent, cel putin stii sa le tii sanatoase! Multa bafta la urmatorul grow!
 
A

AlexFermieru'

corect snake..cel mai mult conteaza sa le tii sanatoase, sa inveti planta.dar eu nu cred cum omu a fumat din ce are acolo 4 luni...aia trebuia sa se duca intr-o sapt, mai ales ca e primul grow :D
 
prima saptamana am fost rupt de realitate :))
deci cum sa va zic ... asta este(cea speciala) cea mai tareeeee iarba care am fumat-o eu de 2 ani de cand bag. deci singur, cu un blant de cam 0.3 nu am reusit sa ies din cada 4 ore si nu ma puteam concentra la nimk , nu mai zic ca nu puteam sa articulez 2 cuvinte :)) .
ms pt aprecieri ... plantele nu au luat decat lumina ca la carte ,apa lasata 2 zile sa iasa clorul din ea si ocazional niste ingrasamant chimic mai bun :D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
blantu e de fapt blunt si la 0.3 nu prea mai poti sa ii zici blunt, ca-i aproape mini-joint. :D
dar e bine ca te-a spart.
 
G

green_land

am inteles ca a fost super mega iarba... dar ce pula mea faceai in cada? 4 ore? :laughing:
 
ce plm sa fac in cada :))) stateam si ma relaxam :)) si da se zice blunt sry ... mda minijoint orice dar nu avea tutun...
haideti sa va povestesc cum a fost
am obiceiu sa fumez in cada in timp ce ma relaxez. am bagat jumate de joint si restu l-am pus sus deasupra pe un raft de plastic exact deasupra capului meu , in tip ce ma luase "febra" am inceput vb mult si sa gesticulez, eram rupt in gura rau de tot,si in febra discutiei mele cu "egou" meu :)) am lovit raftul si mi-a picat joint-ul direct in palama :|, l-am considerat un semn de la Dumnezeu si i-am dat foc tot pana la cap => asa am reusit sa ma fac ... (nu am un cuvant sa definesc experinta :D) , chestia e ca de la ideiile "revolutionare" pe care le am cand sunt fumat am ajuns sa fiu o leguma :)) si nu ma mai puteam concentra la nimik
am zis ca nu o sa mai repet asa ceva ,sau incerc sa nu mai fac:D
aaaa si asa arata la mine un joint :)
 

Attachments

  • Picture.jpg
    Picture.jpg
    58.4 KB · Views: 26

jahert7

Member
bravo bre :)) experienta cu ramasu in cada am avut-o si eu acum mult timp, insa oglinda era cel mai ciudat lucru era un pic inclinata nu stiu cum sa iti explic dar crea o iluzie optica care ma fascina, bravo pt grow si cum se spune la mai mare... ave.
 
A

AlexFermieru'

daca tot va place sa fumati in cada zic si eu experienta mea :)..am bagat in cada de mai multe ori.cel mai tare e sa bagi capu' sub apa si sa tragi din cui..adica plm, tii gura afara sa nu uzi cuiu:))..intelegeti voi:)..anyway, dar cat fumezi tot jointul stai cu ochii inchisi sub apa.dupa ce termini jointul te bagi cu capul de tot sub apa..cele mai tari tripuri le-am avut asa :)..zici ca esti pe luna, cum se aude sub apa :)..e chiar interesant fumatu asta in cada:D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in baie, dush sau jacuzzi iau doar blunt sau j facut cu foita transparenta.. ala e bun ca nu ai cum sa il uzi, nici in dush. iar bluntu arde mai incet daca e umiditatea mare.. si oricum se usuca pe masura ce arde.. ;)
 
Status
Not open for further replies.
Top