What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Xhashish 2010 udendørs ( 2 Grow )

Xhashish

Active member
Veteran

























Lige et par enkelte nytrimmede buds


Tænkte jeg ville vise den Lilla Gypsy lidt mere frem (=



























:tiphat:

Weedwizard - Well, enlig ser jeg ikke så voldsomt meget jeg kan gøre mod den dalende temperatur, jo krydse fingre og håbe tøserne bliver færdig inden nattefrosten virkelig træder ind.. Cannabis kan godt klare sig nogle dage med et par enkelte minusgrader .. Det største problem lige nu på denne tid er mug, har desværre haft en smule hist og her, men prøver så godt jeg kan og få det fjernet / forebygge så godt som muligt, med at fjerne alle visne blade, og ryste planterne efter der har regnet..
 

WeedWizard

Member
ok, ja der er vel heller ik andet at gøre, måske sætte en kunstig sol op, hvilket måske også er lidt overrilet :) kan kun nikke genkendende til det med mug, lav temp, høj luftfugtighed og på en dag galloperede meldug op af mine udendørs planter.. eeek det var sku noget skidt, fik dem reddet med mælk hehe, som faktisk virkede :) pånær på den der var værst ramt, den blev så fældet og smidt a h til.

man kunne vel prøve at dække planterne med noget gennemsigtig plast for at holde på varmen hvis det nu skulle falde voldsomt i temperatur de næste dage, der er mange forslag nogle mere ekstreme end andre i horticulture grow bible(vand isolator, overdække osv, men spørgsmålet om det ikke er mere til et grow der ikke er færdigt i december hehe
 

Xhashish

Active member
Veteran
Ja vejret kan være noget rigtig skidt på denne tid ... Havde lidt i tankerne og bygge en lille "ramme" og så kunne lægge plastic som tag når det begyndte og regne , men grundet at nogle ting ikke liiige gik som det skulle (fortsættelse vil følge i en senere update) så bliver det ikke til noget...

Har dog også haft set på det her - http://www.liquidfence.com/FreezePruf.html
ved dog ikke om det har nogen effekt, og har enlig heller ikke tænkt mig og prøve det , men kunne være der var andre det kunne fristes til at afprøve det ..

Du har ikke trukket nol på noget af det der var mug i ??
 

Weedbeat

Active member
Veteran
hej Xhashish, jeg har læst af hemmeligt, er du en meget god gartner.
Da du er vokset enormt plante!:respect:
ønsker dig en god høst, jeg håber du ikke har skimmel!
Desværre havde jeg en masse muggen dette år.

Hilsen fra Nordtyskland
weedbeat:tiphat:
 

WeedWizard

Member
Du har ikke trukket nol på noget af det der var mug i ??

Nopes, har aldrig prøvet at trække nol eller lave bubble el lign, er helt sikkert noget jeg skal igang med på et tidspunkt, men har en svær forkærlighed for buds heheh. Gad godt have en stor nok mark til at lave fingerhash sådan rigtig nordindisk stil du ved, men det er nok drømmetænkning :)

Det lyder lidt farligt det der spray, ved nu ikke om jeg turde putte det på planter der så bagefter skulle ryges, er altid skeptisk overfor sådan noget :) Jeg tænkte noget i stil med wall o' water, men bliver nok svært at få i den størrelse til dine planter :) ellers mon ikke et overdække ville gøre tricket hvis det bare er om natten. Lad os ikke håbe det bliver aktuelt, det er jo heldigvis nogle gode dage med masser sol lige nu :)
 

killerweed31

Smile Vs Cry
Veteran
hey man you have greenthumb for sure , very beautifull color in this bud and incredible bud structure ..so can't wait for some harvest shot!! :tiphat:
 

Ludo

Member
Det ser ud til at du har fået en sindsyg flot høst selvom der har været tyve-svin osv...!!!! Er helt fortabt i de 'purple'-strains du har....ser alt for mums ud!!!! Håber du stadig kan bruge fingrene....at de ikke er blevet helt slidt op af saksen...!!!! hygge:ying:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Bluechato - Thanks my friend :yes: , going to write you soon (=

WeedbeatTV - Hehe , thanks for the message :yes: The google translator is a little bit misleading sometimes, even though you can get it to make okay sense :D
wonder who that secret source is :D hehehe .. and a Good harvest to you also :tiphat: Unfortanely I'm also suffering a little with mold, but luckely really small attack...

Esbe - Tak ven :) :)

WeedWizard - Ja havde det lidt på samme måde, det er måske ikke helt sundt og ryge det der stads, men lyder stadig imponerende nok hehe :D
Har overvejet og bygge et lille "skelet" og så noget klar plastic, men tror nu bare de får lov og klare sig selv , og håbe de bliver færdige (=

killerweed31 - Thanks for stopping by and spreading nice words :yes: :yes:
I will sure get some hopefully good harvest pictures :) :tiphat:

Ludo - Jeg er bestemt heller ikke skuffet :) og der venter endnu mere guf , høsten er nu i fuld gang, skal nok få taget nogle billeder af den process også (= De er i hvert fald godt på vej til at være rimelig tyndslidte hehe :yes:











Næsten klar KC36


Lidt hjemmelavet hash (=











(-:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Lalandia - :tiphat: :tiphat:

Charles - Virker skam også rigtigt lækkert :) , Har hørt du er blevet rippet? :( :no: virkelig latterligt!!!!!

WeedWizard - hehe ;) Og lige over når den tid kommer (=

Smider lige et par billeder fra idag :)
 

WeedWizard

Member
Meget imponerende, sikker på den purple ikke er en alien plante fra pandora, ret store trichs og virkelig inbydende som en flue til en venus flytrap :)
 
Top