What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Xhashish 2010 udendørs ( 2 Grow )

Xhashish

Active member
Veteran
Ludo - Tak fordi du endnu engang kommer her og spreder god karma :) ja nu begynder der virkelig og ske ting og sager :):)

ganja_hasi - Hey there :) Thanks for stopping by and leaving this kind message (= And you 2 :) hope your having a nice week .. Peace :tiphat:

CFP65 Det lyder som en god idé, kan jeg sagtens forestille mig, lyder også som noget du har afprøvet? evt. noget du har billeder af? :)

paulo73 Hey my friend thanks for the nice words and the rep. :)

:tiphat:
 

Paddi

GanjaGrower
Veteran
Virkeligt lækkert:

img6816o.jpg


P :smoke:
 

blueschato

Active member
Veteran
Xhashish,it's the red dragon harvested this year?And can you tellme wat's seed bank?I grown rd the last year,very good plant and pretty fast harvest.....
Sorry i can't understand Danish......undskyld:)
dejlig haven bror....:wave:



 

Xhashish

Active member
Veteran
Paddi - må nu ærligt indrømme jeg også er rimelig vild med haven i år, så skønt og gå rundt i mellem alle de dejlige store tøser :)

Charles - Mange tak, nu håber jeg bare de når og blive færdige :tiphat:

Blueschato - Hey there man, thanks for stopping by and leaving a message here :) Yep the Red Dragon is harvested this year, but was grown indoors, just wrote you a Pm also ;) I never tryed the Rd, but indeed looks good and early :)
Again thanks for your kind words :)

:tiphat:
 

ICETOKER

Sharing Is Caring!
Veteran
Ser super nice og saftig ud X....... sparker røv!!!!

vi vil ha close up shots...vi vil ha :)

peace

toker
 

doktoren

Active member
Hey X hash !


Det ser rigtigt godt ud, sikke et yeild du får :joint:

Mht den der kugletrimmer, så er det nok en god ide, jeg ville ikke have gjort det, da den nok tager godt fat i skudene, især når det er Sativa det meste af det.
Har set noget Ice som blev lavet af trim fra sådan en trimmer, og det var godt nok meget grønt! i forhold til trim fra samme strain, som er klippet i hånden.

Det allerbedste ville være hvis du kunne samle et lille klippe-crew af homies, som kan hjælpe over en weekend. Er overbevist om at resultatet bliver 1000 gange bedre end med den kuglefætter der... :)
Men kan godt se hvorfor du vil bruge den, der er satme noget arbejde i alle de planter... :joint:

Happy harvest

Dokster
 

Xhashish

Active member
Veteran
Cannaholiker - Thank you (=

Doktor - Hey dok (= tak fordi du kigger forbi, Kan sagtens følge dig, ligeså vel som du kan følge mig ;) det er lidt af et dilemma , da det du skriver er helt korrekt, men igen , der vil også være en del planter der kommer til at blive klippet i hånden, for der vil gå alt for meget til spilde, og har som sagt heller ikke prøvet kugletrimmeren før, Slet ikke sikkert den lever op til mine forventninger, der er ikke andet for end at se hvordan og hvorledes.. Og til helt god ice foretrækker jeg faktisk at bruge hele trimmede buds, giver den mest rene olie og bedste smag IMO ... :tiphat:

Ser super nice og saftig ud X....... sparker røv!!!!

vi vil ha close up shots...vi vil ha :)

peace

toker

Mange tak toker - og det skal i få ;):)

11-09-2010

Der er efterhånden virkelig knald på blomstringen, og kan virkelig se der sker ting nu, især også med farver... næsten alle er faktisk begyndt og blomstre nu, kun nogle enkelte der kun bliver ved med at vokse .. men her er nogle billeder fra idag, og nu kan jeg se jeg skulle have ventet lidt med at tage billeder ,for nu kommer solen rigtig frem (=









Mange af dem har virkelig taget på i vægt, og grenene hænger en del..


Nogle andre billeder - :)


























:joint: :tiphat:
 

DK2670_01

Member
*sukker dybt* ...oO(gad godt det var MIN have der så sådan ud)

Når der er SÅ meget at trimme så vil jeg til enhver tid bruge andet end håndtrimning ;) Det kan godt være at den kugle trimmer er lidt er grov men den laver pæne buds OG der bliver rigtigt meget ICE ud af det, som abeselut ikke smager slemt :D

men pæne billeder :D:D:D
 

STRANDvasker

Active member
High Xhashish

Nice det går fremad:dance013: jeg vil give dig ret i at trimmede buds gir den bedste olie men så er det altså håndtrimmede og det vil gå væsentlig ud over dit afkast plus en tumble trimmer fjerner det meste at det der har den bedste smag istedet for at håndtrimme kun det værste væk så du står tilbage med et godt håndtrimmet skud.Jeg har set flere tilfælde hvor sativa er blevet decideret maltrakteret af kugletrimmere....ville kun selv bruge den i nødstilfælde og i dit tiilfælde høster du det hele på samme tid?for med alle de forskellige slags ville høsten jo nok være spredt over længere tid og derfor ikk kræve en sitting.....

og forresten mit plot blev lidt nederen skal nok lige poste når jeg kan komme til det


Go Høsthilsner STRAND
 
T

tonto

been following the thread for a while (ty google translator :wave:) your an inspiration with some class genetics and great photos, and really showing what can be achieved even in our crap climates:thank you:
 

CFP65

Member
Nope har ikke selv prøvet det men et par stykker af mine venner havde fået saksehænder op til et møde med en hollænder for et par år siden, og han viste dem tricket med en støvsuger og et barberblad.

du kan jo prøve uden at montere askespanden, bare som forsøg, nu du har lånt en kugletrimmer alligevel
 

Xhashish

Active member
Veteran
Dk'er Mange tak for din besked, så blev kugletrimmeren afprøvet (-; Må siges det går godt nok meget stærkt hehe, som du siger tager den dog en smule fat, men havde måske regnet med den var mere voldsom end den nu enlig er , må sige jeg er positivt overrasket over den ...

STRANDvasker Hey strand (-: Jeps der sker virkelig ting og sager lige nu .. Selvfølgelig vil en del af dem også blive håndtrimmede da de ville blive splittet helt i atomer, Men ja det bliver dog spredt en del med høsten , men igen der er lige omkring 100 planter, og det vil tage en del tid, selvom du er et par stykker om det... Bliver formentlig kun de "bedste" sorter der bliver håndtrimmet .. Og så meget olie har jeg heller ikke i planerne og lave, da jeg syntes det er syndt for Buds'ene, og med alt det trim der kommer, bliver det til ICE... for det er vanvittig meget gas jeg skal have opstøvet så ... Er ked af at høre det ikke gik som regnet med dit spot :( Håber du holder humøret højt :tiphat:

tonto Hey there , thanks for the polite words (-: means alot to me (=
hope your having nice times :tiphat:

Charles Hehe ;) Jeps der er virkelig knald på farverne, og må faktisk indrømme det var nok en af de sidste ting jeg havde regnet med inden sæsonen startede , men skal lige love for jeg tog fejl (-: MEN nu har jeg heldigvis et par tusinde billeder fra denne sæson :-O så hvis jeg savner tøserne er der heldigvis masser af "minder" (-:

CFP Overvejer det da stærkt , om man lige skulle prøve det af ... tak for dit indlæg (-:

Så er der lidt billeder fra igår og i forgårs (=



































JH


PP






:tiphat:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Jeps ;) har 2 rum der er gjort klar nu, og flere vil heller ikke være noget problem :)
OG en fryser er anskaffet hehe (=

EDIT
- Ved godt det måske er et sygt spørgsmål , men her kommer det nu alligevel - kan man bruge gassen fra de store gule gasflasker, eksempelvis 5-10kg flasker, til at lave olie med ????





.



:tiphat:
 

Xhashish

Active member
Veteran
FUCK et lortevejr !!!!!! Giver virkelig en lysten til at finde en sø og smide batterier i den - som gengæld for den storm .......... Kunne jeg selvfølgelig ikke finde på, men virkelig irriterende det skal være sådan et dårligt vejr...









Specielt denne her er jeg meget ked af skulle lade livet, nok ikke det at den kunne have nået at blive færdig, men havde virkelig ikke håbet det var sådan den skulle lade livet...







For så at falde helt til ro, oven på denne her dårlige oplevelse, fik jeg mig lige hurtigt bikset det her sammen ---- Ved godt det er sort - men det skulle gå HURTIGT :D






:wave:
 
Ja, det er godt nok noget crap med det vejr! Jeg har dog kun været knap så uheldig som dig, og har kunnet nøjes med at kappe lidt knækkede grene.
Surt med det væltede træ, men det er da lige før der er tømmer nok i det, til at bygge et solidt læhegn til de andre planter :D .

Imorgen skulle det gå løs igen - i hvert fald her på Fyn.
 
Top