What's new

Seminte....

O

ovexs

"E greu sa gasesti un mix bun"- asta e destul de bun...Poti sa iti faci si card in lei nu vad de ce ti`ai face in euro.
 
G

growcase

Poti face plata si cu ala in lei, se face conversia automat. Eu am platit din lei in lire si a fost ok si am visa.
 
ok , deci vrea de pe seedbotiq bing bang , ma duc acuma sa`mi platesc restantele la cardu in lei ca nu l-am mai folosit de nush cand , si porma sa`mi inchiriez la posta o cutie postala in care sa`mi vina plicu ... e safe metoda asta ?
 
P

PotGrower

schimul din lei in euro sau ce vrei tu se face la banca noastra..eu am comandat de pe sb cu card raifaissen si a fost bun..cardul sa fie visa sau mastercard, dar nu de la banci romanesti gen brd sau bcr..eu am incercat mastercard de la brd si nu a mers.
 
P

PotGrower

eu am incercat cu ing si nu mi-a mers..cardul era activat pentru online pay(plateste fratimio contu de wow cu el) dar pe sb nu a mers..nush ce sa iti zic acum...
 

brebo

Member
mai, nici nu am putut plati cu cardul Ing..am Visa Electron si mi-a dat chestia aia cu AVS check..am inteles ca se poate rezolva daca faci un drum la banca..
 
P

PotGrower

nu rezolvi nimic cu ingu ala..cum am zis si eu am avut din ala..cel mai bine iti faci un card raifaissien student, cu ala merge sigur..si nici nu iti ia comision la orice tranzactie..poti sa vb cu un prieten care e student si sa faci pe numele lui ;)..asa poti comanda semintele fara frica :)
 

andreei

Member
Purple Maroc
Flowering period : 7 weeks
Height : 2 m. (when sown mid-May 1,5m)
Yield : Fast
Harvest outdoors : End Aug - September
Variation

Sold out



Purple Maroc
A cross of Purple Power with a big fat tasty Maroccan mother.
While the mother has been selected on weight and taste, she adds power and resin production to the Purple Power. Both strains are super early and the fastest varieties available for outdoor in cold/mountain climates. This with the great taste of the Maroc it's an absolute winner.
Some buds will be light purple overloaded with resin. A true eye-candy!

Best sowing time is end of April.


"Harvest outdoors : End Aug - September" oare contine putin rudelius ??
Am observat 2-3 soiuri de la femele seeds termina foarte foarte repede . Daca aceste soiuri infloresc asa de repede oare cat as scoate de pe o planta din asta?
 
P

PotGrower

daca nu zice nimic de rudi nu are cum sa contina.."Harvest outdoors : End Aug - September"

poate nu e vb de pozitia noastra geografica.daca la noi incepe floweru pe la jumatatea lui august + 7 sapt flower nu prea da august septembrie :)
 

andreei

Member
Deci pe munti la temperaturi scazute termina la inceputul lui sept iar in ro incepe inflorirea la jumatatea lui august? Mi se pare cam imposibil....

si totusi cu ce poate fi incrucisat acest soi pentru a inflori atat de devreme ?
 
P

PotGrower

omule nu cont temperatura in perioada de inflorire ci nr de ore.

A cross of Purple Power with a big fat tasty Maroccan mother.---iti spune aici cu ce e incrucisat, citeste calumea :)...nu infloreste deloc repede, cand citesti despre un strain nu te uiti la lunile cand termina, te uiti la cat dureaza inflorirea.. Flowering period : 7 weeks . adica perioada necesara unu strain indica sa termine.
 

andreei

Member
pai da si acolo spune ca termina la sfarsitul sau inceputul lui septembrie.Ar trebui sa inceapa inflorirea la jumatatea lui iulie nu ??Nuprea cred ca la jumatatea lui iulie sunt 12/12 (mountain climates) Tind sa cred ca acest strain nuprea tine cont de orele de lumina.
 

Latest posts

Latest posts

Top