What's new

Legalizare RO

xmode

New member
Mah, ProCan nu e la liceu.

Hai nu va mai certati.. nu stiu de ce se isca certuri de fiecare data cand se vorbeste de legalizare sau over-grow.. :) Unii chiar nu vor legalizare pe forumul asta.. se castiga mult prea bine in context ilegal... ;)
subscriu
 
G

green_land

si cine face demersurile legale pentru obtinerea dreptului de a difuza acele materiale? ai idee cat poate costa sa obtii drepturile de difuzare pentru un documentar? si revenim iar la o problema veche, cei care fac aceste demersuri vor fi in vizorul tuturor, sa zic asa.. cine se baga?

si conform realitatii din jurul meu, majoritatea consumatorilor de cannabis (ma refer la cei care cumpara) nu sunt copii de bani gata, ci chiar din clase sub medie sa zic asa. pentru copii de bani gata exista altele. si nu cred ca aia nu vor finanta o campanie de asta, sunt mult prea superficiali pe latura asta si unii chiar ar putea fi restransi de familie sa nu se expuna prea mult. cand esti copil de bani gata in romania, oricum nu prea mai conteaza legile, de ce sa lupte pentru ceva ce nu le este necesar?

daca chiar ar fi sa ne implicam si am strange ceva buget s-ar putea derula multe.

am ceva prieteni producatori pe la realitatea tv si inca o televiziune locala, si la ceva ziar online... am vorbit cu cativa din ei zilele trecute ( spunandu-le de aceast documentar, daca s-ar face ) si mi-au spus ca MEDIA ar fi mult interesata, de ce? pentru ca lumea e curioasa, mai ales cand e vorba de marioara...

iar cat despre documentar am alti prieteni care se ocupa cu treburi de genu, filmari, efecte , blah blah blah
 

xmode

New member
pai ar trebui facute mai multe in fiecare judet preferabil ..si afiliate la un partid politic( stiu ca suna urat dar asa functioneaza totul..si eu sunt foarte apolitic..dar dehh..te faci frate si cu dracu pana treci puntea nu?)...chiar la mai multe partide politice..nu de alta dar am atinge mai multe interese care se opun intr-unul singur comun
 
G

green_land

ar trebui gasite ceva persoane de incredere care nu prea au treaba cu cannabisul dar totusi sustin aceasta initiativa ( good friends? )... iar noi sa lucram in spatele lor. :D

si normal, cum ai spus si tu, cine si-ar dezvalui identitatea atunci cand are grija de mai multe marioare?:)
 

xmode

New member
exact...in plus vorba multa saracia omului ... deci cum zicea explo ... cine face ong-urile? ( eu raman pe ideea ca pe judete ar fi ideal p[t a acoperi o arie cat mai mare a tzarii)
 
mi-au spus ca MEDIA ar fi mult interesata, de ce? pentru ca lumea e curioasa...
Daca Media ar fi interesata am fi vazut la TV macar The Union si Taking Woodstock... Fiind filme facute cu buget mic, nu cred ca cer averi pentru a li se difuza filmele intr-o tara indepartata. Poate chiar nu cer nici un ban ci doar prezentare corecta.
Parerea mea este ca au fost doar vorbe, acei oameni au vrut sa fie politicosi cu tine.
Iar in ceea ce priveste filmari la un nou documentar romanesc, asta e greu spre imposibil, ar trebui filmat partial in Olanda si in Canada... Si trebuie aprobari pentru prezentat date medicale, etc, etc.
 
G

green_land

cel cu care am discutat lucreaza la un ziar online, si nu, nu era politicos, ci vorbea serios. preferabil ar fi sa incepem cu un articol despre cannabis, la care fiecare dintre noi am putea contribui ( poze, texte, citate etc. ). cunosc si eu in mare parte dar pot fi sigur ca sunt useri mai bine informati decat mine. Si totodata ne pastram anonimitatea!
Iar daca acest articol are succes si este citit la nivel national, se deschid alte porti etc...
 

MJgrow

Active member
ma uiam de curiozitate la substantele si plantele interzise si citesc la urma :)


semnat si aprobat de ministru romaniei: emil boc
sub indrumarea (ceva de genu) ministrului sanatarii: atila keosi sau cum pizda mammii lui il mai cheama

astia au luat plicurile alea de la weed shop si au trecut tot ce au gasit in lista si au aprobat spre interzicere.

Habar nu au ca defapt alea era de forma : ))

Sincer... eu nu dau prea mari sanse unu ministru care nu are nici o treaba cu realitatea si cu populatia in sine. in mod sigur cand se caca dimineata ii vine care o ideea care o pune in practica, total eronata si de rasul curcilor.

Iar ala de la sanatate am vazut ultimul interviu cand a aparut el si a zis cateva cuvinte despre incidentul de la maternitate.

Pe mine ma cam doare la pula de politica si de sclavii astia ce apar la televizor si o dau de fiecare data in sugeala, dar parca uneori nici mie nu imi vine sa cred ceea ce vad.

Poate e un trip mai nasol cu niste oameni care nu mai gandesc de foarte mult timp normal. Au o gandire defectuasa care in 90% din cazuri nu face decat sa creeze conditii proaste de viata unui popor.

De fiecare data dau cu bata in balta.
 
ma uiam de curiozitate la substantele si plantele interzise si citesc la urma :)


semnat si aprobat de ministru romaniei: emil boc
sub indrumarea (ceva de genu) ministrului sanatarii: atila keosi sau cum pizda mammii lui il mai cheama

astia au luat plicurile alea de la weed shop si au trecut tot ce au gasit in lista si au aprobat spre interzicere.

Habar nu au ca defapt alea era de forma : ))
...De fiecare data dau cu bata in balta.

Daca este adevarat, atunci ar trebui ca tipii care au weed-shop-uri sa ia niste sare, sa se c...ce pe ea la propriu, sa amestece bine si sa puna ce rezulta in niste plicuri frumos scoase la imprimanta. Iar pe plicuri sa scrie formule de substante chimice organice uzuale, de exemplu cea a margarinei si cea a albusului de ou. Asta printre alte chestii inventate. Sa puna aceste plicuri la vanzare ca sare de baie si sa aiba grija sa nu se cumpere de catre cineva care le-ar si folosi. Iar dupa ce interzic prin lege substanta, sa anunte mare si vizibil ca margarina a fost interzisa, ca E1 --- E 299 au fost si ele interzise samd. Cea mai k-lumea chestie este cu matasea de porumb. Eu stiu ca in vremea razboiului se fuma. Ar trebui facut cumva un scenariu care sa conduca la introducerea porumbului pe acea lista! Daca este denumita pompos in latina si promovata ca Ultimate Amerindian planta etnobotanica, poate cad in plasa :) :) :)
 
America are o foarte mare putere cand este vorba de comert. Daca legalizeaza ei, va fi ca o avalansa care se va propaga pe vechile fagase Hippie din toata lumea cu o viteza foarte mare. Si dupa ce se va legaliza in Bulgaria, la noi interdictia mai rezista un sezon . In fond muntii Balcani snt mai aproape decat Carpatii, este mai cald si mai mult soare... Si oricum tot cu buletinul dupa tine trebuie sa umblii...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
de ce sa ma duc in bulgaria cand pot fuma aici fara sa ma deranjeze nimeni?
oricum daca ar fi legal in bulgaria aici nu ar putea sa mai tina un nivel asa strict.. ar fi ca si cum ar fi legal, daca nu te expui aiurea nu au de ce sa te prinda ca si consumator..
 

UpRiser

Member
God bless America...e clar...incet incet se apropie...tre doar sa avem rabdare...oricum suntem tineri deci tot o sa prindem pana la urma..daca nu ...continuam sa facem ce facem si acum
 

MJgrow

Active member
in noiembrie o sa avem o mare surpriza...

se va legaliza marijuana, in exclusivitate in US (california)

S-au facut fel de fel de studii, reclame , propagande si daca nu ma insel si serialul "weed" e cu mesaj prin acele meleaguri sau chiar filmat.

speram ca in maxim 3-4 ani sa ajunga si la noi macar o tolerare.

Doamne ajuta !
 

vasile

Well-known member
Veteran
Sa speram , oricum nimeni n-o sa se opreasca din crescut cannabis doar pentru ca asa spun 5 randuri amarate...

Intrebarea mea este : Daca se legalizeaza ce se intampla cu cei care au fost inchisi pentru crestere ? consum etc
 
Top