What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

TechnoRocker's Udegrow 2010.

Tror heller ikke forskellen er så stor. :D Ville i hvert fald købe de billige til det her formål. :)

Ang. de glas der, ville du cure i store glas eller sådan mellem glas? Jeg tror bare at chancen for at der opstår mug er større i store glas når der ligger så meget plante materiale i? Eller hvad? :)
 

Xhashish

Active member
Veteran
Hmm, godt spørgsmål, curede selv i nogle rimelige store glas sidste år, omkring 35 cm høje, var ikke noget problem, tror dog også det spiller en faktor hvor tidligt de ryger på glas og hvor godt man holder øje med fugtigheden i glasset.. ellers findes der firkantede glaskrukker som ikke er så høje, men igen også en lidt andet pris en alm. "sylteglas" ... her vil jeg også gerne høre hvad folk siger ;)
 
Jeg regner med at lade dem tørre normalt i en uge og så smide dem på glas, men hvor store de glas skal være for bedste curing ved jeg desværre ikke. :D

Nogle inputs X og jeg kan nyde godt af? :)
 
16 August 2010.

Efter en hel dag hvor det har været overskyet og regnet sindsygt meget, kom solen lige frem her ved 18 tiden, benyttede derfor muligheden til lige at tage nogle billeder. AK-47'erne er der ikke lige nogle billeder af, da der ikke var mere strøm på kameraet. Den største plante som ikke har revegget går næsten ikke i blomst, der er lige 2-4 små hvide hår rundt omkring, men den bliver bare ved at gro, forstår det ikke, men har nu også nok i de andre. :D Nogle er længere fremme i blomst end andre, men sådan er det jo. :D Der er fyldt med dræbersnegle ude på stedet efter det har regnet, men de æder nu slet ikke planterne hvilket jo er lækkert, selvom der er så mange er der ikke en eneste på planterne. :D N-joy. :D





































Mvh. TR:
 

Xhashish

Active member
Veteran
Ser rigtig godt ud, de blomstrer bare derud af ;) Tror nu stadig godt den som ikke blomstrer så meget stadig kan nå og komme efter det..
Har selv en del som ikke rigtig blomstrer rigtigt endnu, men tror stadig godt på det kan lade sig gøre,
for sidste år var det omkring slutningen af august før mine rigtig begyndte og tage fat med og blomstre...
Men de er godt nok blevet store og flotte, efterhånden MEGET tæt på marken :D
Ville i hvert fald selv nok først kunne slappe af når jeg havde set landmanden havde høstet og var kørt forbi :D
Glæder mig til at se damerne tage på i vægt ;)

cool billeder :thank you:
 
På billederne er de også fulde af vand så de ligger meget ned mod marken da det går lidt skråt ned af der hvor de står, når der er sol står de mere lige op og derfor ikke så tæt på marken. :D Sådan som han har høstet på den side hvor planterne står ser det ikke ud som om det bliver et problem, han høster kun lige ud til siden og får slet intet ukrudt med overhovedet. :) Næste år planter jeg nok alligevel noget længere inde samt fjerner nogle grene osv. så de får noget mere sol selvom det ikke er nødvendigt. :D
 
:yummy:
Rigtigt rigtigt flot grow - en sand fryd for øjet! Og meget meget spændende med landmanden/majetærskeren - du lyder jo dog til at være fortrøstningsfuld.
 
Mange tak, der er lige i dag blevet høstet 2 stk. AK-47 mere pga. af lidt mug forskellige steder, havde planlagt at tage dem på fredag, men så tog jeg dem i dag, det gav nu alligevel en hel del, er positivt overrasket over hvor meget de har givet. Kameraet er ikke hjemme så billeder må i lige vente med, men kan da sige at jeg har fået fyldt hele det tørrenet helt op og det andet fra den første plante er taget ud, da det var nogenlunde tørt. :D Stadig en AK-47 tilbage som bliver taget fredag. :D
Regnen og vejret har været rigtigt hårdt ved de store plante og nogle ligger stort set næsten helt ned, de blomstrer dog helt fint og forventer at de stiller sig op igen når solen kommer, hvilket vi vist alle venter på sker. :D

Peace. ;)
 
5 September 2010.

Ved godt der har manglet update, men min søster havde kameraet med hjemme og gad ikke tage billeder med mobilen + jeg har været pretty hazed up de uger her. :D Havde planlagt at lave update i dag, så her kommer den.

Meget er der sket siden sidst, de 4 stk. AK-47 Automatic er blevet høstet og røget. Er meget positivt overrasket over kvaliteten og mængden af røg man få ud af sådanne små 4 stk. planter (Dyrker helt sikkert et par stykker næste år også), folk skriver jo så meget dårligt om auto's. Jeg har dog kun været postivt overrasket ligesom mange af mine venner der har prøvet det også er. Desværre var kameraet ikke hjemme da jeg høstede så det blev lige til lidt mobil billeder derfra. :)

Marken har de høstet nu (Det tog noget tid pga. af uvejret.) De har lige høstet for en 4 dage siden og planterne står skam helt uberørte endnu. De lavede bigballer (De store halmballer) og en af dem skulle naturligvis ende lige foran planterne, de har så efterfølgende været ude og hente disse og planterne står stadig helt uberørte så det er jo bare lækkert. (De mangler dog stadig at pløje og gøre det fint og evt. så på ny, men de skal nu nok lade planterne stå alligevel. :D

Grundet uvejret og regnen har jeg ikke haft mulighed for at vande dem med gødning i snart 2-3 uger da jeg ikke ville overvande. I forgårs vandede jeg dog alligevel med gødning og det har været fint vejr siden, grundet manglen på gødning er bladstængler samt skud også begyndt at blive lidt røde (fosfor mangel), det bliver der så rettet op på nu, men trods fosfor manglen så syntes jeg nu de klarer sig helt fint alligevel. :D Uvejret er også grunden til at de ligger sådan lidt tilfældigt da det har været rigtigt hårdt for dem ude ved den åbne mark, de står alle heldigvis endnu og uden skader og havde ikke støtte på dem overhovedet så det nogle stærke planter/sorter.

De får stadig 50ml 1-Component jord og 15ml PK 13-14 til 10 liter vand. De får så 40 liter vand ved hver vanding dvs. 2 liter per plante. Jeg vil mene de har ca. 1-1½ måned endnu og begynder derfor først med Bud XL om 1 uge eller 2. (Bud XL får sukkeret fra bladene til at gå i skuddene og får dem derfor til at blive gule og senere hen dø som normalt, dog gør Bud XL det hurtigere og mere effektivt.)

Den store plante som ikke har revegget af en eller anden grund er kun lige begyndt at gå i blomst nu, kan se måske 5-10 hår/pistiller ved hvert skud nu så regner ikke med at den når at blive færdig, ved så ikke hvorfor den vælger at gå sent i blomst, men når de andre bliver høstet bliver den selvfølgelig stående.

Men så til billederne. (I aften vil der kommer lidt nat billeder med blitz så man kan se lidt krystaller, samt hvordan skudene virkelig er.) ;)

Danish Passion X UK08:





































AK-47 Automatic 3 stk. høstet inden tørring.:








Mvh. TR.
 

Xhashish

Active member
Veteran
SUPER lækkert ;) det er godt nok blevet nogle store tøser , ser virkelig ud til de har det godt, og fedest det fylder sådan op med buds nu :):) Og endnu mere fedt der ikke har været nogle problemer med landmanden...
Hvordan var smagen på de Ak'ere ? kan jo næsten regne ud der ikke er blevet curet noget der når nu det er røget :D:D;)
Lækker update !
 

esbe

hybridsfromhell
Mentor
Veteran
flot! du får en stor høst hvis drengene fra maskinstationen eller bonden lader dine planter være!
 
Mange tak til jer begge. :)

Esbe.

Det håber jeg da på. :D

Xhashish.

Det blev ikke curet nej, men smagen var nu helt helt fin, næsten alligevel bedre end det skunk man kan købe rundt omkring og så var virkningen selvfølgelig bare en del bedre. :)
 
Så er der lige lidt billeder fra her til aften hvor jeg gik ud i shorts og selvfølgelig faldt i en grøft fuld af brændenælder fordi det var så mørkt.! :D Men hvad gør man ikke for at vise billeder på IC? :)



















Mvh. TR.
 
L

lalandia

You are just about making an old sailor very proud...Glæder mig til at se dem i fuld flor

Grow in peace
 

Xhashish

Active member
Veteran
Super nice, fedt med lidt aftenbilleder, så man virkelig kan se nogle buds (=
som sagt tidligere idag, ser bare rigtig lækkert ud :)
 
Mange tak til jer begge. Her er lige lidt flere budshots fra her klokken 18:00 i det fine vejr, tøserne begynder at tage mere og mere på i vægt og er konstant ude ved dem, det er bare lækkert. :D

Btw. Lala, hvis du kender til flere der dyrker dit lækre kryds vil jeg meget gerne se billeder af dem, så smid endelig nogle links hvis du finder noget. :)

DP x UK08.































Mvh. TR og fortsat god dag.
 
Mange tak lala, må også sige det et lækkert kryds du har fået lavet, mine er sindsygt sticky og hvis du lige ryster dem en gang så lugter de rigtigt godt, gør de også selvom man ikke ryster dem, men en rystetur gør det lige ekstra lækkert. :D Regner med i hvert fald 1 måned har de endnu, så de skal nu nok nå at producere nogle dejlige lækre buds. :)
 

Latest posts

Latest posts

Top