What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Храна за нашите растения

Opium

Member
:tiphat:
ами слагайте пироните в почвата че е по евтино и по ефикасно
:laughing:
 

El jardinero

Active member
Аз използвам MARIA GREEN и съм доволен,не е скъпо и е специално направен за марихуана !
 

_Ina_

Active member
Veteran
Мен засега ме интересуват наи-ефтините и прили4ни вариянти и какво съдържат по скъпите. Бих си взела вси4ко яко,но трябва в къщи много неща да се плащат други и гледам малко на аматъорско ниво. Просто ме кефи да гледам коз,но да е зелен и здрав,не да го мъ4а. По принцип даже го торя минимално,освен това дето е в по4вата и малко нещо за цъфтеж. Още не мога да го докарам да е идеален докрая,без петна и тн(може би няма да стане без по -големи капиталовложения). мисля сега лятото да събирам разни лаинца,коприви и тн. А този тор дето казвах не е лош,ако се съди по излизането на нови плодници и близалца,пък и засега спряха да излизат петна по листата. Тези петна на снимката се виждат. Знаете ли на какво е недостиг или вобще какво е? Докато растат нямат нищо,но към средата на цъфтежа бяха запо4нали да се появяват. Малко дълги4ко за един пост:)
 
по4ти не използвам торове за отглеждане в по4ва(играя с размера на саксийте и последното присаждане го правя няколко дни преди цъфтежа).С по4вата (гратис) в България могат да се правят 4удеса(не е хи4 трудно всеки да си приготвя смеската сам),по-екологи4но е,трвата има по-добър вкус и най-ве4е не пушим химия.Сигурен съм,4е в градинските центрове из страната има добри по4вени смески,който ще дадат вси4ко необходимо на вашето растение през целия му живот.Торовете според мен са по-скоро за поправяне на някои липси.Нека не забравяме,4е канабиса е един плевел,който в много слу4аи расте в екстремни условия и на странни места.:tiphat:
 
C

coco fknbrice

много ясно че е най добре без пари да си отгледаш нещо свое и най евтиния начин е кристалон от агроаптеката. Инче трябва да ти кажа че навън съм правил много яки неща само с кристалон и вода. с пари всеки знае. Най якото българче което съм виждал беше по времето когато не бях чувал нито аз нито някой който познавам беше чувал за органики , спец. торове и т.н.
 

_Ina_

Active member
Veteran
Aaa,това е този тип от клип4ето. А този кристалон за растеж ли е или за цъфтеж. Е,аз гледам да е био нещо,оба4е може един,два пъти да сипя нещо хими4но. А за саксиите определено е добре като ги пресадиш малко преди цъфтежа Trakia seed. И аз така гледам да правя.тогава по4ти няма да имат нужда от тор,но към средата пак слагам малко за по сигурно. един приятел ни прави много хубава по4ва с някви ов4и и кравешки торове,когато не сме си взели наша. Аз ина4е си купувам,наи-ве4е за клонингите,понеже в торфа стават добре,а в нея не. Има в Хита един як торф с много перлит,в които вървят много хубаво дълго време. А за аутдора не се престаравам много,много. Е,слагам по яка пръст в една дупка:)
 

biorai

Member
За аутдор горещо ще ти препоръчам рибната емулсия на биобиз.Също така много скоро ще ти трябва повече фосфор и макроелементи, които се съдържат в цъфтежните стимулатори.Много ми е любопитен ефекта от с02 таблетките употребявани в почва по време на цъфтежния период.
Мастъре нещо да кажеш:)?
 

capsicum

Member
Ефтина е - 13 лв за половин литър. Доматите(и други зеленчуци) стават много добри с нея. Прави вкуса по-добър. Но мирише лошо и не е за вкъщи!
 
с пари всеки знае.
...:) аз мисля точно обратното , без пари всеки знае и може , но когато дойде момента да отгледаш растението в ОПТИМУМ така ,че да даде 100% от генетично заложените , тогава ти трябват много знания и опит . Когато почвах имах 2 продукта с които поливах , сега имам 17 .

Нека не забравяме,4е канабиса е един плевел,който в много слу4аи расте в екстремни условия и на странни места.:tiphat:
...четворките вместо ч-та се преглъщат , ама това дето марихуаната била плевел е трудно за преглъщане . Канабисът е познат на човечеството от хиляди години - това е една от най-старите растителни култури на света. Конопът е едно от първите растения ОБЛАГОРОДЕНИ от човека още от времето на Неолита , и там приключва семейната му близост с плевелите .
 
Сигурен съм,44444е изкраваш 17 пъти по-голяма реколта:tiphat:.Успех в на4инанията
 

_Ina_

Active member
Veteran
Предполагам 4е Trakia seed има предвид че и сам си расте успешно навън,а не 4е е плевел и не е култивиран и тн. Да,вярно,не е скъпа. тя за растеж ли е по подходяща или цъфтеж? А половин литър горе долу за колко растения или реколти навън би ми стигнал? Сигурно е доста,нали? Аз смятам да правя яки растения без да давам много пари,пък незнам:)
 

_Ina_

Active member
Veteran
Непременно!:) Междудругото тези домати дето си гледал изглеждаха супер!
 

Dr_Tre

Member
Пичове, иронията ви е излишна.Напълно е възможно да извадиш качествена реколта с минимални и дори с никакви инвестиции.Не забравяйте, че перфектна ганджа се е отглеждала доста преди да има гроу-шопове, от хора които не са чували за биобиз и дъч формула.:wave:
:plant grow:
 
Пичове, иронията ви е излишна.Напълно е възможно да извадиш качествена реколта с минимални и дори с никакви инвестиции.Не забравяйте, че перфектна ганджа се е отглеждала доста преди да има гроу-шопове, от хора които не са чували за биобиз и дъч формула.:wave:
:plant grow:
....моля не се обръщай към мен с пич , думата е обида , а и мога да съм ти баща .Говорим за различни неща , за теб перфектната реколта е една за мен съвсем съвсем друга , и не изоползвам нито биобиз(освен за зеленчуци) нито дъч формула :wave:.
 

Latest posts

Latest posts

Top